26

Re: Tresty

Moc pěkné čtení. Třeba jste inspirovali další pár k zamykání. Těším se na další příspěvky.

27

Tak můj trest v bazénu se jí prý moc líbil. Jen pro mě prý pořídila "vhodnější" plavky.
Tak nevím, jestli se mám bát, nebo se spíš těšit :-)     
O víkendu mě večer odemkla a měli jsme skvělej sex.
Ale hned potom, co mě zas zamkla mi sdělila další trest.
Když prý zas budu žadonit o uvolnění nebo něco podobného,
neodemkne mne ani na moje fotbalové tréninky.
To bych měl už dost problém, abych klec před kluky utajil.
Pokud na to přijde, snad už alespoň budu mít novou HT 4, aby to nebylo tak hrozně vidět - jako teď...

28

Moc se mi líbí, jak si hrajete, Jen tak dál. Těším se na další tresty :-)

29

Já po pravdě moc ne.
Snažím se teď vůbec nenaléhat a vydržet tlak v kleci.
Fotbal je za dva dny a stále mám černou CB 6000, ta je dost výrazná i při běhání...

Ale pravda, že jsem tak trochu zvědavý na ten odměna/trest.
Vůbec nevím, co si pod tím mám představit.

30

Tak trest - nechat mě jít na trénink v kleci se jí tedy povedl...
Před tréninkem mě doma odemkla - už jsem myslel, že si to rozmyslela.
Řekla ať se posadím na židli. Ruce mi svázala za záda. To už jsem měl dost silnou erekci.
Prý že tedy můžu stříkat, jestli to tak moc chci! Ale smála se a věděla co bude...

Asi po dvanácti minutách začala erekce opadat. Dostal jsem tedy znovu klec a vyrazil jsem na fotbal.
Žena ještě říkala ať kluky pozdravuju :-)
Musím uznat, že stres to byl. Ale nejspíš si klece nikdo nevšiml. V kraťasech se klec tak trochu víc kývala a možná to vypadalo i podezřele. Běhání bylo celkem v pohodě, jen jsem klec cítil jako nikdy....
Ve sprchách jsem měl co dělat, aby nic nebylo vidět, ale trocha práce s ručníkem (vzal jsem si proto větší) to celkem skryla.
Žena se celý večer křenila a vyptávala se, jak jsem to zvládl. Byla (na oko) zklamaná, že nikdo asi nepojal podezření.
Prý tuhle věc možná napraví další společná návštěva bazénu... Nevěděl jsem, co tím myslí.
Pak mi ukázala, jaké nové plavky pro mě má. Toho jsem se bál. A ukázalo se, že jsem měl proč. Pořídila mi bílé plavky boxerkového střihu, ale s dost tenčího materiálu. To se nejspíš bude klec (černá!) víc rýsovat.
Teď už mám naštěstí HT 4 small. Je to méně výrazné, ale zas to jaksi nadzvedne a zvýrazní koule.
Žena se prý do bazénu moc těší :-( Prý možná řekne naší kámošce, jestli si nechce zaplavat s námi...

31

To se mi moc líbí. Paní to opravdu baví. Jen tak dál. Těším se na další řádky.

32

Super vyprávění, také se těším až nám popises co se u vás nového děje.

33

Dobre sa to číta. smile Moja skúsenosť je, napr. včera som bol na plavarni a sú tam spoločné sprchy a mám holytrainer v3 číri plast a bolo to v pohode, sem tam tak chodim, ale nervózny som pritom aj tak to hej.

34

Tak žena chtěla vidět co sem píšu. A líbilo se jí to.
Prý mám další trest přijmout od zdejších uživatelů...
Teď si našla takový rozvrh úkolů na měsíc pro zamčeného, tak tam chce ještě něco přidat :-)

35

Ahoj. V první řadě se mi moc líbí , jak se Tvá Paní zapojuje a přebírá iniciativu. Správná klíčnice má moc a umí si jí užívat. Úkolů, co ti tvá Bohyně může zadat je celá řada a hodně záleží na jejím vkusu a náladě. Od dlouhého lízání v submisivní poloze, lízání prdelky, líbání nohou, soulož se zakázaným výstřikem a pak hned do klece bez orgasmu, zamčený sex s připínákem, pegging, ale i lakování nehtů, masáž. Může to být i procházka s análním kolíkem v zadku a lízáním prcinky na veřejnosti atd. Ale trest který funguje je jediný a to pořádný výprask, aby byl zadek rudý a bolel alespoň dva dny.
Moc vám fandím a těším se na vaše další vyprávění, co spolu podnikáte.

36

Tak téměř vše už děláme :-) Jen spanking je mimo náš/její zájem.
Zato lehký spanking koulí má ráda jako součást dráždění.

Včera jsem si vtáhl odemčení na 10 minut, bez doteku plus milking pomocí zahnutého dilda.
V milkingu jsem/jsme na začátku, zatím se mi kompletní povedl jen jednou.
Někde si našla kegelovy cviky - v chastity, tak jsou již v plánu na příští měsíc.
Začínám deseti a každý den přidává 10 navíc.
Jen hledá ještě něco nového, co by se v úkolech objevilo.

37

Tak to je super, že už jste toho tolik zkusili. Co ještě poradit. Čurání do pusy, lízání prcinky po čůrání, spanking penisu – taky silný zážitek otevřít, nechat si ho zmrskat a hned zase do klece. Stačí na to kožený řemínek, nebo hladká špejle, něco malého. Nebo sloužit Paní nahý jen s Humblerem. Nějaký úkol se svorkami na bradavkách – nákup, vynést koš atd. Koňská masť. Třeba mě ještě něco napadne. Krásný víkend plný inspirace.

38

Vibrační anální kolík na dálkové ovládání - mohu doporučit. Když jdeme ven, musím si ho nasadit a Paní má samozřejmě dálkové ovládání. Spouští ho kdykoliv se jí zlíbí. Doma sloužím nahý v obojku nebo s klíckou a Paní mě ukáže i přítelkyni. Hrály si s dálkovým ovládáním tak, že jsem po chvíli vystříknul, takže následoval výprask. Paní má ráda i tahání za koule a dráždění k orgasmu, ale nesmím vystříknout.

39

Tady je nádherné vidět, jak to každý pár má jinak.
Co je pro jednoho trest je pro jiného odměna.
Já rozlišuju trest v rámci "hry" - to může být téměř cokoli.
A pak je trest "trest", kdy něco fakt provedu, ale to už je mimo mimo hru, jak moje akce tak reakce Paní.
A tam mám já nezájem, nekomunikace, odmítnutí mého doteku, stažení se Paní do sebe...

40

Medvidek: nelze, než souhlasit. Je třeba rozlišovat "trest" ve formě hraní, kam bych osobně zařadil většinu nápadů, jenž zde výše padly.

Osobně mohu v rámci hraní doporučit skryté věci na veřejnosti (neb jejich výhodou je, že realizace je možná při zcela běžných činnostech). Netřeba nic složitého. Stačí třeba obyčejné kolíčky na prádlo pod košili a jde se do nákupního centra. Po pár desítkách minut udělají "své" a netřeba ani drahých hraček. Lze samozřejmě být více rafinovaný, či krutý, to už záleží na hranicích každého a nápaditosti dominantní polovičky.
Zmiňovaný plavecký stadion bych osobně nepreferoval, neb zastávám názor, že některé věci nepatří očím nezasvěcených. Když realizujeme hraní venku tak ve formě, kdy je pro ostatní skryté.

Jinako trest jako takový chápu výchovný, mimo hraní. Nemá dopřát jiskřivé vzrušení. Má dopřát strach a připomenout člověku, že překročil určité hranice vymezené v rámci daného vztahu. Dlouho jsem si myslel, že nejhorším trestem pro mne jest tvrdý výprask (svoji Paní nadevše miluji, ale když vezme do rukou nástroje typu korálovky či rákosky upřímně se jí bojím, neb dokáže být hodně krutá), nicméně nejhorší trest jsem zažil kdysi psychologický, kdy mě moje milovaná vykázala na několik nocí z ložnice a dopřála mi k tomu téměř úplnou ignoraci z její strany.

41

Souhlasím. Každý to má jinak. Z vašeho pohledu by to u nás bylo všechno jen hra. Jeden druhého si vážíme. V reálném vztahu u nás není pro dominanci, či submisivitu místo. Jiné je to v sexu a s tím spojených hrátkách. Ani jednomu z nás by nezájem, nekomunikace nic nepřinesli.
Takže ano, je to pro nás spíše hra - roleplaying, ale s přísnými pravidly (protože to nás oba dostává) takže pokud se snažím být "hodný" a nesnažím se i v kleci o nějakou sexuální akci, za pár dní to přestane bavit jak mě tak i jí a začnu se např. dožadovat odemknutí, nebo jí osahávat ve spánku. Pak přijde jeden z úkolů, nebo trestů. Ten si buď užije jen jeden z nás, nebo i oba :-)

42

Tak se musím podělit o včerejší zážitek.
Šli jsme s Paní pozdě večer z vánočního večírku. A protože jsem měl rozvernou náladu a trochu upito, nadhodil jsem, že dnes by něco mohlo po delší době být... Že na ní mám hroznou chuť.
Na to ona, že jsem se nějak rozpálil a že si to musím zasloužit.

Za chvíli na mě mrkla a řekla že bych spíš potřeboval zchladit. Poručila ať vytáhnu koule ven. Bylo asi -10.
Rozepnul tedy jsem zip u džínů a z pod boxerek vyndal koule na mráz. Šli jsme poměrně potemnělou ulicí kde už nikdo nebyl.. Za chvíli mi ovšem koule zalézaly zpět. Když jsem jí to řekl, zeptala se jestli mám u sebe natahovač koulí (vetšinou ho u sebe musím mít - je to jeden z nových úkolů, které mi během dne přikáže po Mesangeru - nacpat si koule na nějakou dobu do natahovače, ať už v chastity nebo bez), kývl jsem a za okamžik jsem si narval studené koule do natahovače, takže dost ztvrdly a vytrčely vez z poklopce. Po nějaké době se zeptala jestli je už mám zmrzlé a sáhla si. Rozesmála se, protože cítila že mi pořádně ztvrdlo i péro. To mi běžně dělá i ten natahovač sám od sebe. Prý si myslela, že zrovna tohle se mi líbit nebude.

Nakázala ať tedy vytáhnu i penis. Tak jsem šel dál s erekcí, kterou ona párkrát (hezky teplou) rukou ověřila. Jednou jsem musel vše zandat, když jsme míjeli někoho na kole. Paní to přišlo zábavné, ale když jsem jí potvrdil, že mráz není nijak moc nepříjemný (asi to dělala všechna ta teplá krev), tak se rychle rozhlédla kolem, snížila se k mému pasu a olízla mi koule a asi dvakrát si zasunula penis do pusinky. A dosáhla přesně toho, co chtěla. I když ten okamžik byl jako náhlý závan krásného tepla, za chvíli mi koule i penis doslova mrazily. Paní hleděla s hlavou vztyčenou a s hrdým, i když stále trochu pobaveným výrazem, že dosáhla svého a že sykám zimou...
Už jsem myslel, že takhle dojdeme domů. Když jsme ale došli až k poslední dlouhé ulici před naším domem, zkontrolovala mi rukou penis, prý jestli je už ledový. A nahmátla opět jen mou erekci (jo, asi mne to přece jen celé stejně vzrušovalo). Paní se zamračila. Prý když jsem nadrženej jak nějakej čokl, tak taky můžu ojet cokoli a přirazila mne čelem k dopravní značce na trávníku. "Ojeď jí!" šeptla mi do ucha. Rozhlédl jsem se kolem, trochu obavou, že by tam někdo byl ale i s trochou nevěřícnocti, že to skutečně dělá. "Tak dělej, když to tolik chceš!" a přitlačila mi na zadek. Kovová tyč byla úplně zmrzlá a štípala do napnutých koulí a žaludu. Takhle ponižující věc mi ještě neudělala. Jen jsem tam stál a koulema jsem se dotýkal kovu. "Možná si pak vysloužíš trochu uvolnění, chci to vidět." Tak jsem se chopil tyče a začal přirážet už polotvrdým penisem a napjatýma koulema o kov. Hned se ale žačala smát a stáhla mne zpátky. "Už dobrý, dobrý, to stačí".

Pak jsem vše zandal zpět, pozapínal a ten kousek domů jsem došli normálně
Doma jsem se převlékal a sundaval natahovač, ona šla do sprchy. Čekal jsem roztřesený, co bude. Za chvíli mne zavolala, ať za ní příjdu. V to jsem doufal. I kvůli tomu, jak jsem byl zmrzlý. Pomačkala mi ledový penis a pustila teplou vodu. Dovolila mi jí umýt celé tělo. Krásně jsem pookřál a zase se hrozně vzrušil. Doufal jsem v akci.
Po sprše jsme šli do postele. Začal jsem jí hladit a líbat na krk. Prsty jsem jí hladil po hladké pičce. Nechala se.
Když jsem se k ní ale natočil, podívala se mi do očí a s tím nejliškovatějším úsměvem řekla "Ty už sis užil jako pejsek  se značkou. Lež pěkně na zádech a pokračuj s tím cos začal".
Prsty jsem jí dovedl k orgasmu, zatímco ona mi různě silně mačkala koule, důkladně se vyhýbaje penisu.
Nakonec mi sáhla ke špičce penisu a nabrala všechnu průhlednou tekutinu, kterou jsem vyprodukoval a olízla si prsty (narozdíl od semene jí tohle chutná). Pak to samé udělala se svojí kundičkou a nacpala mi její dlaň do úst. Bylo to úžasně opojné!

Pak mi jen řekla, že to bylo skvělý a že se mám otočit zády, skrčit nohy, dát si penis a koule mezi stehna, ať na nich může mít ruku a prý "Dobrou noc" (!)   
Dnes ráno jsem si jen měl nasadit HT a prý jestli se těším na Vánoce... Cestou do práce jsme jeli kolem té značky. Řekla jen: "Hele, tvoje holka!" Je skvělá. A já se z toho alespoň musím tady vypsat...

43

Tvá Paní je super. Jen tak dál.

44

ty brďo, zajímavé to číst a ještě zajímavější to asi prožít :-)

45

@jetman1
Krásny príbeh a navyše parádne podaný. Tvoja Pani je úžasne originálna wink Kľudne sa vypíš aj nabudúce, veľmi dobre sa čítaš wink

46

Ufff, tak dneska mne Paní opět překvapila. Po sedmém dni zamčení jsem se k ní dneska ráno zezadu přitulil. Musela cítit, jak mi tepe v naplněné kleci. Chvilku se mi třela zadečkem o napnuté koule, pak se obrátila a podívala se mi do rozespalých očí:"Tak dneska večer mi to pěkně uděláš..." Nadšeně jsem souhlasil. Včera jsem si vyprosil jen hlazení její pičky a, zatímco ona mi mačkala koule. 
Pak mi ale řekla, že si to dnes musím odpracovat. Poslala mě do koupelny abych se pořádně vyčistil (i uvnitř). Když jsem se utíral, na umyvadle jsem našel větší růžový anální kolík, který už jsem delší dobu nepoužil. Nepotřeboval jsem nápovědu a za pár chvil jsem jej do sebe natlačil.

Když jsem přišel nahý do pokoje, Paní jen zvedla obočí: "Ty nejdeš do práce?" Pochopil jsem - takže žádné ranní hry...
"Obleč se a čekej zprávu do práce" řekla. "Jo, a beru si auto". Tak to bylo jasné - já jedu na kole... s kolíkem v análu...

To je právě to ufff. Nejenom, že mi napnutý koule narážely do sedla, ale ten kolík jsem cítil celou dobu, jak se uvnitř pohyboval, zajížděl hlouběji a svěrač se ho snažil držet na místě. Opravdová zkouška ale přišla na dlažebních kostkách! Ty zapůsobily jako masivní vibrátor. A ačkoli jsem dostával rány do koulí a klece a anál mi vibroval v pravidelném rytmu, cítil jsem jak se mi opět plní klec a uniká precum...

No, čekám na zprávu od Paní. Jsem zvědavý, čím to chce ještě opepřit...

47

a jak to bylo dál?

48

A víc se jako nedozvíme??? Tak to teda protestuji. big_smile Tos neměl raději ani začínat. Teď nás tlačí klícky a nedostaneme nic dál... Když se nad tím zamyslím, máš talent být dom. hmm

49

Nádherně si hrajete. Jen tak dál. Těším se na popis , jak to dopadlo.
Já jsem takhle jednou skončil s kalhotkami s vnitřním dildem v zadku na skútru a dokonce jsem s tím musel i na trénink, až po něm jsem dostal sms že si ho můžu vyndat. Bylo to dost ponižující.