Téma: Sex s klíčnicí?
Přátelé a příznivci zamčeného světa,
opakovaně v některých tématech a vláknech narážím v různých formách na stále stejnou otázku, jež mne vedla k zjištění, že já a má milovaná zřejmě patříme k menšině z menšiny.
Koliko z vás, jenž se pravidelně věnujete zamykání pravidelně provozujete i klasický (vaginální) sex s klíčnicí?
Případně jakou cestou jste se v tomto směru vydali?
Jak jsem psal shora, my zřejmě patříme k menšině, neb se sexu věnujeme celkem pravidelně. Moje Paní má sex velmi ráda, a ani jakožto klíčnice se o něj nechce připravit. Jakožto sexuální sadistka potřebuje ke vzrušení a k orgasmu utrpení a bolest na mojí straně, tedy ke klasickému vanila sexu máme asi toliko daleko jakožto zamčený k orgasmu. Sex sic přinese odemčení, ale žádné další uvolnění. Orgasmus mám přísně zakázaný (při sexu jsem měl naposledy před více, než dekádou), což je často po dlouhém uzamčení velkou výzvou. Povětšinou skončí drápky mé milované zaryté hodně hluboko v mé kůži (drápky má kovové nasazovací na prsty), či použije jinou fyzickou formu mučení (kombinovanou s psychologickou stránkou, kdy mi opakuje, že jí sloužím jen k uspokojení). K vlastnímu vrcholu přijde nejlépe až ve chvíli, kdy vidí, resp. slyší křik bolestí či nefalšované slzy z bolesti na mojí straně.
Tuším, že k jejímu posunu sexuality jsem přispěl i já sám díky mnohaletému FLR/Ds vztahu a dodávání odvahy, že takto je to správně (ač základ v sadismu byl nepochybně i bez mého přičinění). Dnes je to krásně hořkosladké, neb jsme ve stavu, kdy moje milovaná potřebuje ke svému sexuálnímu (i životnímu) naplnění mojí submisivitu (a při sexu i mojí bolest).