1

Téma: D/s lokál

Na dnešek jsem se těšil. Chystal jsem se totiž vyrazit zase jednou do jednoho podniku, kde se bdsm toleruje nebo možná spíš i přímo vyhledává. Jde o jakýsi klub a restauraci, kam chodí příznivci tohoto stylu. Takže se tam člověk může chovat v tomto ohledu svobodně a nikomu to nepřijde divné. Platí tam přísná pravidla zákazu focení a natáčení, takže i v tomto ohledu se není třeba ničeho obávat.
Jsem submisivní, a protože nemám stálou paní, rád tam občas zajdu.
Výhoda klubu je ta, že tam mají tématické dny nebo dny s programem nebo jak to říci. Prostě každé úterý a čtvrtek od 17:00 platí speciální pravidla.

Po vstoupení do klubu se ocitnete v jakési předsíni. A zde hned máte několik voleb. Buď půjdete dál jako dominantní osoba nebo jako submisivní. Jiná volba dnes není. Pravidla jsou popsána na velké nástěnce i na webu klubu, takže s tím všichni počítají. A nezasvěcení se sem většinou nedostanou. Pokud jste dominantní, můžete pokračovat dál do klubu. Pokud se rozhodnete, že budete submisivní, vaše cesta vede nejprve do šatny.

Zde si musíte svléknout všechny vaše věci. Ano všechny. Zamknete si je do skříňky a naopak si ze skříňky vezmete svoje otrocké oblečení. Jde o masivní kožený obojek se zámečkem, na kterém je vaše číslo, číslo otroka.
Dále si vezmete oblečení...no oblečení, prostě je to jakási suknice, ne moc dlouhá a ani ne moc hezká. Na stranách rozpáraná. Spíš tedy něco jako bederní pás, podobně, jak ho nosili Římané. A k tomu triko podobného střihu. Nic víc na sobě nesmíte mít. Ani boty, ponožky, spodní prádlo, dámy bez podprsenky. Jen halena a suknice. Takže se převlékám a svoje věci si zamykám do skříňky. S sebou si beru jen peněženku a mobil. V mobilní aplikaci zadávám své otrocké číslo, které je zároveň číslem skříňky, který se automaticky zamkne, stejně jako obojek na mém krku. Od této chvíle jsem v rukou obsluhy klubu a doufám, že mě zase pustí ven v civilu smile

Nyní smím vstoupit do klubu. Je to velká místnost, kde hlavní pozornost budí jakési podium, připravené na bdsm hrátky. Na jedné straně je pak bar s restaurací a na druhé soukromější prostory na hraní. V klubu u baru je oddělené místo pro dominantní osoby a pro submisivní. Dominantní smí sedět kde a jak chtějí. Pro submisivní je připraven menší stůl s krátkýma nohama, takže se u něj sedí jen v sedě na zemi. Takže k dominantním vzhlížím jen zespodu a navíc jako submisivní mám zakázáno se jim dívat bez svolení do očí.

Nejprve jdu k baru zaplatit vstupní poplatek a objednat si pití. Ptám se, co nového a rozhlížím se po klubu. Už tu je pár lidí. D versus s je to tak půl na půl. Beru si svoje pivko a jdu si sednout k sub stolu. Kam také jinam...:)

Pokračování příště...

2

Re: D/s lokál

Pokračování...

Sedám si tak, abych viděl na stůl dominantů. Kvůli nim tu vlastně jsem smile Naštěstí je tam více dam než chlapů, tak doufám, že se dočkám i nějaké akce. Otevírám místní klubovou aplikaci se svým profilem a nastavuji ho jako aktivní. Již dopředu jsem si vyplnil svůj profil - tzn nějaké informace o mě a také co vše se mnou kdo může v klubu dělat. V mém případě to je, že sloužím jen ženám a zaškrtnul jsem, jaké praktiky zvládnu. Mám zaškrtnuté i veřejnou službu. To znamená, že mi mohou dávat úkoly všichni D přímo zde, před ostatními.
Mezi úkoly mám třeba:
- obsluhovat dámu
- footfetish
- cvičení, posilování
- poklízení
- taneční show
- a spoustu dalších "klasických" aktivit od kolíčků, mučení, výprasků, ponižování atd.

D osoby mají stejnou aplikaci, kde ale vidí profily všech sub a co s nimi mohou dělat. Mohou je přes aplikaci kontaktovat a nechat si od nich posluhovat nebo se bavit a dávat jim různé úkoly. Mohou mi také vybrat, co si mám obléci z půjčovny nebo naopak mě nechat svléci se. Takže někdy dle rozmaru místní D smetánky strávím třeba hodinu na podiu, kde musím cvičit na posilovacích strojích dle rozkazů nebo na hudbu tančit u tyče či se ztrapňovat přednášením básní apod. Nejradši mám, když smím ležet pod stolem a D dámě jazýčkem laskat botičky nebo nožičky.
V rámci aplikace mohu také jakékoliv dámě poslat peníze na podnikový účet, což využívá hodně otroků, takže většina D osob zde má veškerou útratu zdarma. Dokonce zde platí i jiné ceny pro D a jiné pro sub, sub je mají samozřejmě vyšší. Ne o moc, ale jsou vyšší. Je to příspěvek za praní otrockého oblečení a proto, aby si otroci uvědomovali stále svoji roli. Vlastně vše tady je udělané tak, aby otroci byli neustále upozorňováni na to, že jsou někdo méně... Mají i jiné společné wc, kde je zakázáno močit ve stoje a nejsou tam dveře. Samozřejmě na wc jako sub nemohu jít jen tak, musím přes aplikaci žádat o svolení, které mi snad někdo z D lidí odklikne.
Jinak u sub stolu je také zábava. Jsou tu i subinky a kecá se o všem možném. Někteří jsou oblečení různě - jak jim D osoby naporoučeli nebo mají na sobě nějaká trápítka. Jedna holčina tady musí jen klečet a jeden kluk zase má spoutané ruce za zády, takže pije pivo z misky smile
Je sedm hodin a večer začíná, klub se začíná zaplňovat a já se těším, co mi ještě dnešní večer zajímavého nachystá.
Smím také vyslat přes aplikaci škemrací žádost - když toužím po nějaké aktivitě a nikdo si mě dlouho nevšímá. Není zaručeno, že někdo z D zareaguje, ale je to další prvek ponížení. Mám ale jen 1 žebrací zprávu za hodinu.
Co nesnáším je čistit zdejší podlahu kartáčkem na zuby nebo třeba mít celou dobu kuklu na hlavě a nevidět na jídlo, pití, po cestě na záchod apod., ale i to se občas stává. Je skvělé, že veškeré nápady na zlepšení a akčnění je možné přes aplikaci zadávat a majitelé klubu rozumné nápady zařazují a tím i aktualizují program a většinou zde najdu nějakou novinku, inovaci apod. Rozhodně to pomáhá posouvat moje hranice a pomáhá se zbavit stresu, který přes den v práci nasbírám:)

3

Tak do takového lokálu bych rad reálně vyrazil...

4

Jo to bych taky rád zkusil.

5

Ještě bych k obojku doplnil, že by si každý subík musel nasadit pás cudnosti. Ten by mohli odemknout jen dominantní, přes aplikaci v mobilu. A mohl by se ještě přidat vybrační anální kolíček, také ovládaný přes aplikaci v mobilu.

6

i když mi takový podnik neláká a jsem hlavně ve virtuálním světě tak mi to příjde až moc zaměřené na tu mobilní aplikaci.

vše super ale chtělo by to více “reálné” k obojkům které by byli povinné by byl klíč a ten by S předával D pokud by se mu směřoval do pécě.

podle tvého popisu by to určitě vypadalo tak že by všechny koukali do aplikace a to by bylo vše

jen můj názor.