Téma: 3D tiskárna a pásy cudnosti
Zdravím,
před týdnem jsem zprovoznil 3D tiskárnu a stvořil už pár plastových dílek. Jako další výzvu beru návrh a vytisknutí pásu cudnosti. Sledujte toto vlákno, budu průběžně aktualizovat!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » 3D tiskárna a pásy cudnosti
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím,
před týdnem jsem zprovoznil 3D tiskárnu a stvořil už pár plastových dílek. Jako další výzvu beru návrh a vytisknutí pásu cudnosti. Sledujte toto vlákno, budu průběžně aktualizovat!
Zní to luxusně, člověka hned napadá možnost tisku pásů na míru a na přání. Nebo pár dalších, zajímavých aplikací.
Spis nez cely pas by mozna bylo dobre zkusit pro zacatek ruzne add-on.
Prosím, mohli byste nám technicky nezkušeným trochu přiblížit, co si máme představit pod 3D tiskem pásů cudnosti na míru? Díky.
Tiskarna vytiskne tvar (PC) podle virtualniho 3D modelu, ktery se da modifikovat a prizpusobovat.
Pro me je spis otazkou vhodny material a taky cena, normalni 3D tiskaren neumi dokonale hladky tisk.. Nicmene technologie to je dobra, ted uz jen overit funkcnost.
3D tiskárnu můžete vidět ve filmu Jurský Park 3 vytiskne tam zvukovou komoru velociraptora :-)
Mohu se zeptat zda-li by bylo možné vytisknout kroužek pro pás cudnosti CB6000 s tím ale že by neměl průřez ve tvaru H ale ve tvaru kruhu? Děkuji mockrát.
Možné to je, stačí mít 3D data. Otázkou bude, jestli by najdeš někoho, kdo má k dispozici vhodný material a bude to chtít řešit kvůli pár stovkám (pořád vyjde levněji koupit někde dvuslozkove lepidlo).
Ahoj ja jsem si tiskl krouzek pro CB6000 ktery me sedi netlaci,nedre a tak ted se da bezproblemu vydrzet. kdyby nekdo chtel neni problem vytisknout.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » 3D tiskárna a pásy cudnosti
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB