Téma: Welena: Co mi milking dal i vzal? (příběh single třicátníka)
Ahoj zdejší komunito,
chci se s vámi všemi podělit o svůj příběh a protože si libuji v košatých vyprávěních, bude to mít šťávu. Budu psát podle skutečnosti a nebudu si to nijak přibarvovat. Jsem otevřený dotazům či diskuzi.
O mně
V létě mi bude 30 let, jsem single už druhým rokem, heterosexuální subík. V běžném životě se ale tak nechovám, protože tam potřebuji mít tu svou vůdčí roli a dosahovat úspěchu, proto pracuji v byznyse. Od své budoucí ženy očekávám bolest a posouvání hranic. Mám svůj kovový pás cudnosti, který ale používám výhradně na hraní, nikoliv na běžné nošení.
Jsem sportovec, věnuji se především posilování a běhání, občas jdu plavat nebo na in-line brusle. Daří se mi hubnout a díky zdravému životnímu stylu jsem nadrženější nyní než dříve, když jsem dříve ponocoval, jedl fastfoody, zadýchal se do schodů, pil alkohol ...
Provedl jsem experiment. Nultý den jsem několikrát masturboval s análním kolíkem, abych byl prázdný a pět dnů jsem abstinoval. Mám silnou vůli, takže k tomu pás nepotřebuji. Šel jsem cvičit první den, další den jsem byl nadržený a třetí den už značně nevrlý. Vydržel jsem to do pátého dne a řekl si, že tentokrát se mi milking po dvou neúspěších povede, když ani cardio nepomáhá.
Určitě to znáte, když jdete do fitka, tak ta frnda vedle v Nebiích nebo Galsarech s odhaleným bříškem a velbloudem mezi nohama, nadrženého chlapa nenechá v klidu a rozptyluje mě to. Tak jsem si někde v povídce Vychovaného_manžela vyčetl, že milkingem se chlapovi uleví a sníží nadrženost.
Příprava na milking
Mám dvě pomůcky - Aneros a Devianta. Aneros zde koupíte, Deviant je střední elektrokolík k E-Stim kolekci o průměru 4 mm a vnitřní délce asi 11 cm, bohužel tenhle v českém eshopu nekoupíte a musíte ho objednat z Anglie. Můžete ale použít libovolný kolík, který koupíte prakticky kdekoliv.
Co je však důležité, je délka, protože k semenným váčkům vede delší cesta než k samotné prostatě. Platí, že čím máte větší zadek, tím budete potřebovat delší kolík.
Samozřejmostí je hygiena a čistota, nemá smysl to dělat, když jste nafouknutí a není dobrý si dávat na večer jídlo s vysokým obsahem vlákniny. Také není dobré moc pít, abyste neplnili svůj močový měchýř.
Jdeme na dojení
Jsem čistý, je potřeba se uvolnit. Nasazuji si svůj kovový pás cudnosti, beru si misku, kolíky a lubrikační gel. Klečím na kolenou na čtyřech, malý Aneros do mě vklouzává lehce a cítím hned za vstupem takovou "hrušku", kterou poklepávám, masíruji ze spodní strany, z oblouku, dokud se neobjevuje hustá bílá kapka na páse, tedy pode mnou. na černou misku. Masáž dělám dál, dokud těch kapek není více. Erekce nulová.
Pak přichází na řadu Deviant, tedy ten větší, namažu ho a zasouvám hluboko. Nahmatám prostatu, ale jedu víc hlouběji, jako bych ji chtěl obejít zezadu a pak udělám pohyb odzadu k sobě směrem ven a takhle to opakuji několikrát, dokud nezačínám cítit takový pocit tlaku v podbříšku. Potom pokračuji dál a začínám vnímat v močové trubici tekutinu. Už chci stříkat, teda spíše téct, tak tomu pomůžu pumpováním, jako bych chtěl se vyčůrat.
A už to jde ven samo, hustá bílá tekutina dopadá na mističku a tento postup celý opakuji do té doby než to začíná být nepříjemné a nevytéká nic.
Dojezd
Tak jakožto správný sadomasochista připojuji kabel k E-Stim boxu, sundám pás cudnosti, nasadím oblouk a jedeme proud do zadku i penisu. Erekce dosahuje během chvilky maximální úrovně, střídám různé režimy a nakonec zapínám režim "Milkingu", ale ten pocit orgasmu se dostavuje velmi, ale velmi pomalu. Když už tam dosáhnu, tak ze mě tečou už jen poslední kapky a je mi jedno, co se vážně děje, protože jsem tak uvolněný, že orgasmus nevnímám. Vlastně ani žádný není, sice mám stahy, ale stříkáte jen díky stroji.
Elektrostimulace je taky jednou z cest milkingu, ale nevydáte ze sebe vše a ještě si užijete i částečný orgasmus. Je to jiný pocit, než při sexu nebo masturbaci. O tom bych ale mohl napsat jinou kapitolu.
Co mi tedy milking vzal?
Ráno se probouzím a mám erekci bez pocitů nadrženosti. Kouknu se na nějaké obrázky nebo videa, masturbuji, ale k orgasmu to strašně dlouho trvá, jindy jsem hotový hned. Když to na mě jde ten pocit, který je ale hodně slabý až povrchní, tak přestávám, ukápne kapka, další pokus kolik se na noc vytvořilo, netestuji.
Jdu do fitka, kolem samozřejmě se motají frndy v legínách, jenže mě to nechává chladným a nemám potřebu po nich nadrženě civět. Ano, podívám se jedné holce na prdel či velblouda, ale nic to se mnou nedělá, neprobouzí to ve mě žádné úchylné myšlenky ani necítím tlak tam dole. Nic, prostě nic, naopak mám velmi dobrou a uvolněnou náladu, plně se soutředím na cvičení a od rána jsem takový víc v pohodě.
Velmi mi to zachutnalo díky tomuto foru a určitě to budu dělat dál. Jo a mimochodem, pokud vám jde o chuť vašeho semene, doporučím na večeři zhřešit a dát si něco sladkého, ať to pak taky chutná. To už je ale něco pro fajnšmekry, kterým je líto to vylejvat do záchodu, ale mají nutkání to spotřebovat.
Přeji vám všem příjemné a uvolněné prožitky.