1

Téma: Prosím poradíte pas cudnosti okolo boku

Rad bych našel dobrý pas okolo boku na dlouhodobé nošení moje madam si to přeje a nemůžu žádný najít prosím pomůžete ?

2

Re: Prosím poradíte pas cudnosti okolo boku

Hledám Pas cudnosti okolo boku

3

tuším že se to tady už několikráte probíralo a záleží kolik do toho chcete s madam investovat. Asi to úplně nej co se dá pořídit je Neosteel. Pro někoho je to zace Carrara a pro jiné zase Latowski.  Každopádně jsou to pásy s cenovkou 30k+ záleží na tom co konkrétního vybereš. Na zahraničních forech paik ještě frčí My-Steel, no a pak už jsou vlastně více či méně zdařilé napodobeniny z číny, nebo jejich vlastní konstrukce. Málem bych zapoměl ještě na Australského výrobce Fancy steel, ale o těch se proslýchá, že čínské kopie jsou co se týká uzpracování lepší než originál.

Projdi si zdejší fora a určitě narazíš na několik diskusí týkajících se pásu okolo boku i s úpravami jednotlivých nositelů těchto šperků.

Osobně se mi líbí Neosteel a pak My-steel, ale jsou to hračky mimo můj dosah, takže osobní zkušenost nenabídnu.

Doufám že jsem Ti alespoň trochu pomohl.

4

A nepomůže někdo koupit nevím kdy neosteel jsem psal ale zatím nic a madam ho chce rychle a i po subinku kldine z činy

5

Ahoj, tenhle má tady na foru celekm dobré recenze
https://www.cudnost.cz/zprostredkovani/
8 - pás cudnosti black emperor.

Obecně moje zkušenost ale říká, že chvíli trvá, než člověk najde klícku/pás svých snů.