1

Téma: Cobra V1 vs V2

Ahoj

Omlouvá se, že zakládám nové téma, možná se to tu řešilo, pročetl jsem tu vše.
Snažím se už 3 týdny dostat do cudnosti 24/7, aby jsem přítelkyni odevzdal klíče a byl cudný jak ona bude chcít.
Koupil jsem si cobru V2 druhá nejmenší klec, ta má tvarované kroužky, já mám specifický problém v tom, že mám levé varle cca o 1/3 menší oproti pravému, takže když si dám kroužek č2 tak je to ok, ale koule vyskočí... Tak jsem si dal kroužek č1 (kroužek č1 je nejmenší a č4 je největší), tam mi také koule vyskakovala ven, ale asi po 3 dnech zůstala, asi se začala plnit semenem a zvětšila se, cítím že je mám nateklé.
Na doporučení jsem mazal vším, olejíčkem, bephantenem, vazelínou...
nosím jí zatím přes den a na noc sundám. Teď se mi stalo, že 4 dny úplně v pohodě, pomalu jsem nevěděl že jí mám a najednou se mi udělala pod varlaty odřenina a nejsem schopen jí nosit, mažu poctivě bephantenem na urychlení hojení.

Na internetu jsem zjistil, že kroužky V1 mají menší prostor mezi kroužkem a klecí oproti V2, tak to by mohlo vyřešit problém, že mi utíká ta koule a eventuelně bych mohl s V1 nosit kroužek č2 a nemuselo by mne to tak škrtit, řezat a pálet.
Je zajímavé, že i po hodině se pod varlaty udělá proužek od kroužku co je citlivý a hmatatelný.

Prosím o vaše názory tipy a rady, jste přeci jen ostřílenější cudnisté

2

Re: Cobra V1 vs V2

Miláček: Ja som mal podobné problémy asi 3 roky, kým som nenašiel tu správnu klietku. Mal som Prisonbird, cb6000,… niekde sa mi varlata vyťahovali, niekedy bol krúžok príliš maly, no keď sa začal odierať, nebolo cesty späť, mohol som natierať koľko som chcel. Ide o to, že telo sa síce prispôsobí, avšak nezmenší, nezväčší. Teraz nosim najmenší Captor, plastový (kovový bol príliš ťažký). Teraz už mám aj plastovú zámku, takže už ani na letisku nie je problém. Netlačí, všetko je super. Z môjho pohladu preto si myslím, že potrebuješ skúšať, kým ss netrafiš do tej správnej.