Téma: Cobra V1 vs V2
Ahoj
Omlouvá se, že zakládám nové téma, možná se to tu řešilo, pročetl jsem tu vše.
Snažím se už 3 týdny dostat do cudnosti 24/7, aby jsem přítelkyni odevzdal klíče a byl cudný jak ona bude chcít.
Koupil jsem si cobru V2 druhá nejmenší klec, ta má tvarované kroužky, já mám specifický problém v tom, že mám levé varle cca o 1/3 menší oproti pravému, takže když si dám kroužek č2 tak je to ok, ale koule vyskočí... Tak jsem si dal kroužek č1 (kroužek č1 je nejmenší a č4 je největší), tam mi také koule vyskakovala ven, ale asi po 3 dnech zůstala, asi se začala plnit semenem a zvětšila se, cítím že je mám nateklé.
Na doporučení jsem mazal vším, olejíčkem, bephantenem, vazelínou...
nosím jí zatím přes den a na noc sundám. Teď se mi stalo, že 4 dny úplně v pohodě, pomalu jsem nevěděl že jí mám a najednou se mi udělala pod varlaty odřenina a nejsem schopen jí nosit, mažu poctivě bephantenem na urychlení hojení.
Na internetu jsem zjistil, že kroužky V1 mají menší prostor mezi kroužkem a klecí oproti V2, tak to by mohlo vyřešit problém, že mi utíká ta koule a eventuelně bych mohl s V1 nosit kroužek č2 a nemuselo by mne to tak škrtit, řezat a pálet.
Je zajímavé, že i po hodině se pod varlaty udělá proužek od kroužku co je citlivý a hmatatelný.
Prosím o vaše názory tipy a rady, jste přeci jen ostřílenější cudnisté