1

Téma: XXL hračky

Caf vsetci aku mate skusenost co sa tyka xxl hraciek pri vzajomnom uspokojovani partnerov ci uz je to hracka pre muza alebo zenu ake najvacsie dilda doma pouzivate ci uz na uspokojovanie partnerky madam klicnice alebo ona cim trapi uspokojuje alebo muci vas

2

Re: XXL hračky

tak největší hračku co máme doma je dildo co má použitelné rozměry 30x8cm, používám ho jen já, jsem schopná ho zasunout ho skoro celé ale nepamatuji si že bych se někdy dotkla jeho varlat smile, v zadečku jsem měla nejvíc žalud tohohle macka.
napadá mi že jsem ho už dlouho nepoužila yikes

3

U nás doma sa moc xxl hracky nenosia. Na amateroch som videl na tu tému krásne galérie. Co sa tyka analu, ja som sa dostal tesne nad 6cm, to bolo silné. Ale potom nebol čas, súkromie,ani hracka co by bola napr pod 7cm...

4

Ja som si zadovazil velke dildo cernocha 28dlzka cez 6cm hrubka no je to macek prero sa pytam kto co doma ma

5

Já mám několik dild se kterými si moc rád hraju. Například 7,5x38 cm. Zasunu ho do sebe celý. Taky mám 9,5x25 cm. Taky ho zasunu celý. Teď si chci koupit 35x11 cm. Tak uvidím, jak dlouho budu trénovat, než ho do sebe dostanu celý.

6

tak můžu poupravil informaci, tomu dildu jsem už seděla až na varlatech.

ten můj byl včera nějak bez nálady tak šel do postele a já si po nějaké chvíli nasedla na toho macka, asi jsem moc vzdichala protože přítel příšel a ptal se jestli ho tam nechci celého, jen jsem smutné kývla. takže to zkončilo že jsem měla ruce připoutané k obojku, spoutané nohy a jediná možnost byla dosednout (chybělo mi tak 3-5cm). sednul si proti mě s tou jeho nacpanou klíckou a koukal, po chvíli se postavil a přišel blíž, cucácí kuliček si moc neužil protože jsem za chvilku hlásila že sedím. poté použil to samé didlo k tomu aby mi udělal, byla jsem tak hotová že jsem usnula.

7

Mladadomina tak to uz ano ja chcem prekvapit svoju polovicku ked si najdeme cas na dake hratky popri dietati a pracach

8

Tak dnesnym dnom hlasim 28cm 6.5cm hrubka obavany cernoch tak som ho zdolal az po gule neskutocny pocit vyplnenia

9

Kopi fuha, si si to užil ))). My mame s Lady 6cm konské dildo 40cm dlhé, používame ho pár krát do roka, ale viac ako 10-12cm som ho nestrčil. Avšak už aj to dokáže vyprázdniť varlata za pár sekúnd.

10

Sluha 11 no najhorsie je dostat ho dnu kde je najsirsie potom to predychat a s dobrym lubrikantom to ide a je to opat pocit o niecom inom a o tom ani nehovorim co to robi s prostatou

11

Přidávám dva odkazy na největší hračku co jsem kdy viděl. V prvním odkazů ( výrobce) je hezky nafocena, v druhém ( uživatele) je v akci.
https://www.amateri.com/cs/alba/2812140 … -125x11-cm

https://www.amateri.com/cs/alba/2836367 … per-hracka

Je neuvěřitelné co je anatomicky možné. smile 125cm

12

No silne kafe to musi byt inak vyprazdneny a vycisteny aby to tam pekne klzalo dnu zaujmave pre mna bol extrem uz ten 28cm cierny klacek aletoto uz je zas o niecom inom

13

Tak já se přidám se zkušeností, my máme tenhle 50 cm - 
https://canary.contestimg.wish.com/api/ … -large.jpg
a byl to zážitek, když ho do mě Paní Xena pomalu zasunovala, dál a dál... a dál a zasunula ho celý. Myslel jsem, že to jde jen na videu, ale jde to. Ten pocit zaplnění . A když ho vytahovala a viděla jak vyjíždí a je tak dlouhej.

14

Tiez pekny kusok u tohoto vasjo je to lepsie vasi v tom ze pomaly sa objem zvacsuje kdezto u toho 28cm cernocha je to taka liecba sokom ze na zaciatku je to skoro najhribsie a potom uz je to len lahoda o pocite vyplnenia

15

A este jedna otazka ked uz sme pri tychto xxl hrackach ako sa na to pripravujete mam na mysli hlavne co sa tyka analu lebo ten treba riadne vycistit a hlavne co sa tyka tych dlhsich ako napriklad ten 50cm