Téma: Klícka s bluetooth ovládáním QIUI / CellMate
Máte niekto skúsenosť s týmto zariadením??
https://www.qiui.store/
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Klícka s bluetooth ovládáním QIUI / CellMate
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Máte niekto skúsenosť s týmto zariadením??
https://www.qiui.store/
koukal jsem spousta lidi na lockedmen.net si to kupuje a zamyka se v tom, ale jak tu rekl admin je to klec tak se super napadem co se tyka propojeni s apkou ale komfortem je to o generaci zase zpet.
Ahoj
moc bezpečné to není - hackeři napadli serverovou část
článek je anglicky
https://www.pcmag.com/news/flaw-in-sex- … our-crotch
na webu je těch článků víc s podobným obsahem...
no ta dvojka už je nastavitelná co se týče úhlu a dává keyholder i elektrošoky do žaluda díky kleci
Je to zajímavá věc, jen ta cena je vysoká když jsou jediný kteří tehle systém mají.
Zdravím,má někdo nějaké novější zkušenosti...?? přemýšlím o zakoupení...
Zdravím
v průběhu doby vznikla i třetí verze. Znovu kratší i delší.
Mám verzi dva i tři. Oboje kratší verze.
Obě se nosí velmi pohodlně, po napárování v telefonu ji lze odmykat a zamykat - nebo tuto funkci delegovat na držitele klíčů, u mne na moji Paní. V případsě nutnosti je možno si vzít ovládání zpět k sobě.
Kratší Trojka je kratší než Dvojka.
Elektrošoky trojky jsou o třídu silnější než dvojky.
Trojka má v sobě eSIM, a kdo si připlatí, může být ovládán napřímo z dálky, bez nutnosti mít zapnutý svůj teledon.
Taky se umí odemknout při příchodu na pomoí GPS určného prostoru.
Hlásí i pohyb pomocí GPS.
Ani jedno z toho jsem nevyzkoušel, nechtělo se mi platit další provozní peníze za SIMku.
Mám je rád, v poslední době nosím jen trojku, když je příležitost.
Mé Paní se totiž obě klícky moc nelíbí, dává přednost jiným (třeba Cobra nebo Minicage 1).
Vím, že to máme každý jinak,ale dá se nosit opravdu dlouhodobě..? lákavá je pro mě absence zámku a elektrošoky... absolutně netušit kdy přijde výboj... elektro se takže ovládání přes aplikaci??
elektro přes aplikaci
KH pošle kidně na dálku
u té trojky i mírné nastavní bolí
a to si myslím, že něco málo vydržím.
s dlouho-dlouhodobým nošením klícek nemám tak moc zkušeností, tak max dva týdny.
Dost je něníme, taky mne Paní občas nechává běhat na volno (to si dávám aspoň kroužek, ať nejsem úplně nahý)
Dvojku i Trojku bych si troufl nosit dva týdny klidně, je taková "opečovávací".
Pouští Tě na hygienu? Kovové drátěné jsou samozřejmě vzdušnější.
Pro ten eletrošok i otevření musíš mít propojený telefon s klecí přes BT.
KH dostane/dáš mu-jí přístup ke své klícce.
A pak může ovládat na dálku.
To BT spojení klec-telefon se za chvíli (do hodiny?) vypne a musíš obnovit pro další "session".
Pak KH může poslat šok (tip a sílu) kdykoli.
Nebo zapnout kontinuální elektrošok, ael t se moc dlouho nedá vydržet.
Super, děkuji za info :-- můžu ještě vědět kde přes co jsi nakupoval???
Dvojku přes Cudnost, trojku napřímo - měl jsem klikací období.
Kolik stála ta dvojka?
Už nevím, nějaké ceny najdeš na netu, domluv se s Vojtou.
Medvídku doporučil bys tu trojku? nebo je lepší zůstat u cobry?
Za mne je trojka lepší.
Má nové možnosti: můžeš (pokud jsi ochotný platit) být stále on-line přímo klíckou.
I sledování pohybu pomocí GPS je lákavé. Obojí je ale za pravidelný měsíční příplatek - nemám vyzkoušeno.
GPS mne ale inspirovalo k tomu, že lze na klícku připnout zámečkem smarttag/airtag a sledovat tak pohyb suba stávajícími prostředky.
Men se hlavně líbí, že je kratší. Já jsem spíš na malé klícky. A kratší Q3 je na mne dlouhá až moc.
Ahoj, mám dotaz. U ostatních kleci se volí i velikost kroužku kolem jak je to řešeno u této klece? Uvažuju o koupi.
Ano já jsem jsem taky na kratší, ale já bych potřeboval něco mezi cobrou NUB a NANO, jako říká Paní, v NUBu je nasáčkovaný a v NANO má zbytečně prostor když je mu zima.
A právě jsem viděl že je Q3 kratší, ale nemám to s čím srovnat...
Paní se právě líbí to, že by mě měla neustále online, i když bych nechal někde telefon...
@apratt
No jak ve své podstatě když to nepřeženeš je velikost kroužku jedno, a čím větší tak pohodlnější, ale Q3 (cellmate3) má výhodu v tom, že si měníš úhel kroužku, já mám odzkoušeno, že mi sedí kroužek 45mm ale mezera mezi kroužkem a klecí (bezpečná pro jistotu ještě raději zmenšená, ale neutekla koule) je 0,6cm nejlépe 0,5cm, a ta Q3 toto umí nastavovat, že se ten kroužek dá přitlačit co nejblíže ke kleci a ve standardu má myslím 45mm, ale ten kroužek se přitlačí, takže výhoda je že kroužek neřeže pod varlaty a ta "nastavitelná geometrie" zaručuje to, že koule budou bezpečně tam, kde je jím být souzeno
Ad velikost kroužku:
je jen jedna velikost
vlastní "velikost" kroužku je řešena tak, že kroužek - tedy kovovou část přiklopíš ke kleci.
Probíhá to tak:
nastartuješ v telefonu aplikaci QIUI (máš spárovanou klícku přes bluetooth)
poprosíš o odemčení (nebo se odemčeš sám, pokud jsi neodevdal ovládání své Paní)
ta potvrdí odemčení
lehce cvakne a můžeš odklopit kroužek
zastrčíš a přiklopíš kroužek, kolik sneseš - tak aby kulky neprolezly ven
asi do deseti vteřin se klec zase sama zamkne (nebo Paní může vyslat signál i dřív)
pokud je aktivní spojení klec-telefon může ovládající posílat přikazy k elektrošokům
kdo má zaplacenou provoz e-simky, může dostávat šoky i bez telefonu.
taky to může hlásit GPS pozici klícky
to ale jak už jsem psal nemám vyzkoušeno
Ještě dotaz, jak moc se to dá přiklopit ten kroužek ke kleci prosím?
Jak probíhá komunikace klece a telefonu? SMS nebo aplikaci a tak stačí SIM jen s daty?
A další dotaz, ono to přes BT nezůstane připojeno k telefonu pořád jak třeba chytré hodinky?
Tak postupně, co vím.
Párování přes BT - stejně jak sluchátka/chytré hodinky.
Klícka se po čase uspí - a nebo jde vypnout úplně - aby člověk/sub šetřil baterii.
Asi by šla klícka nabíjet i nasazená, ale nic moc. V mém nabíjecím kabelu podle mne číňan otočil jeden magnet, takže musím vždy laborovat, než se začne nabíjet.
Po spuštění aplikace, při zapnutém BT na klícce, se znova Telefon a klícka spojí.
Jo a aplikace má i jednoduchý messaging - něco jako signal.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Klícka s bluetooth ovládáním QIUI / CellMate
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB