1

Téma: Výdrž

Ahoj. Zrovna s mojí drahou polovičkou začínáme se zamykáním ale měl bych na vás dotaz, co se týká sexuální výdrže. Zatím jsme se dostali někam k týdnu zamčení, akorát pak když má chuť na sex, tak mi po tom týdnu stačí pár šťouchů a je po parádě big_smile Samozřejmě se to dá nahradit i jinými způsoby, ale rád bych pokud možno zapůsobil i po této stránce. Řešili jste někdo podobný problém? Popřípadě nějakou radu, jak to zlepšit?

2

Re: Výdrž

Tohle téma se tu řešilo, projdi starší příspěvky, ale v podstatě - je to buď zamčení a nebo výdrž. Dohromady to asi nejde.

3

Riešením môže byť strap-on, kedy súložiš s pani s umelým penisom a na záver to len dokončíš vlastným. Alebo sa to pani bude tak veľmi páčiť, že už ťa nikdy neodomkne a budeš ju preťahovať len dildom )))))

4

Doporučuji zajít na nějaký kurz tantry. Pozor, žádnou masáž se šťastným koncem, ale opravdovou tantru. Zkušená lektorka ti s tímhle pomůže a i po týdnu bez ejakulace vydržíš klidně dvě hodiny. Mívám pak spíše opačný problém. Tak dlouho se držím aby si to manželka užila, že se nakonec už neudělám big_smile

5

Ahoj. To je klasický problém. Osvědčených rad je několik. Jde o to jak moc je Paní dominantní. Výprask před sexem a vyhrůžka dalším a větším výpraskem v případě, že se uděláš, pomáhá. Ale v klidnějším případě doporučuji:
Stapon je 100% a paní si může vybrat i velikost.
Návlek na penis. Hodně pomáhá, ale penis v návleku je už hodně veliký a Paní to nemusí vyhovovat. Ale když si zamiluje větší velikost, tak si pak super užije.
Pokažený orgasmus před sexem. Nebo i v průběhu sexu. Prostě si s tebou Paní pohraje a před orgasmem tě nechá být a ty jen vytečeš. Stát ti bude dál, ale už se tak snadno neuděláš. Když budeš disciplinovaný, tak to zvládneš i sám. Včas přestat a nechat to bez dotyku vytéct a po chvilce pokračovat. Paní ti muže přikázat ti vše hned slízat a to tě taky posune dál.
Je toho víc, ale už je to složitější.
Držím palce. Napiš, jak to dopadlo.

6

Díky za rady smile zkusím to promyslet a dám určitě vědět, jak to dopadlo, nebo co se nejvíc osvědčilo smile

7

Vím že se to tu už někde řešilo tak přidám třeba sem. Snad nebude vadit. Musím se podělit, ať se stáří mazáci pobaví.
Trapas jak hovado... Jsme mladí, dejme tomu 25 let. S přítelkyní zamykáme tak rekreačně. Teď na mě přišla chuť a přítelkyně je asi na stejné vlně. Byl jsem zamknutý tři noci a dnes přišlo na to, že mě odemkne na zásun ale běda jestli se udělám. Zkusím tak 4x s a tam a cítím, že to asi bude problém. Takže nadržený jako hovado radši beru do ruky dildo. No a nachystal jsem návlek, že ho zkusíme a třeba v něm vydržím déle... Takže jsem asi ještě 3x vystřídal dildo a mojeho cabana... Přítelkyně my šeptala, že po tom dildu tam jen tak plave... No a nasadil sem návlek a cítím průser... Cukání v koulích, pohled na moji, pohled mojeho juniora v návleku a už jsem viděl, jak plním návlek. No... Ponížení snad ještě větší než když mi při prvním pokusu s mou milou ani nestoupl...

8

To je ok. Chce to trenovat a nebo strapon. Každopádně za to zasloužíš výprask.

9

Byl bych výsměch a já se cítil k ničemu... To asi stačí.

10

Strapon bude fungovať. Treba si dat zalezat na vybere...

11

Je i třetí možnost - znecitlivění penisu pomocí lokální anestezie formou krému (EMLA krém volně prodejný v lékárně, je ale drahý), aplikuje se 30minut před, (těsně před sexem umýt aby nebyla znecitlivěna i partner/ka), na oblast kolem uzdičky, případně na větší plochu dle preference.  Sám jsem nezkoušel ale na zahraničních fórech o tom píšou, jak je to skvělý a frustrující zážitek - pak je z penisu taky jen takové živé dildo :-).