Téma: Zajímavá klec z Aliexpresu

Zdravím všechny.
Dneska jsem narazil na klícku zajímavé kontrukce, nevíte o ní někdo nějaké další informace? Není tam uvedený ani název ani nic jiného, čeho by se dalo chytit při hledání dalších informací.

https://ae01.alicdn.com/kf/S733ac97a508a4fc88b090f51bc885a1eu.jpg

2

Re: Zajímavá klec z Aliexpresu

ahoj nevím o této kleci nic ale uz jak se na to koukám tak jsou dva integrované zámky a ten co je nasazen bude dost drít dle toho jak to vypadá to bych nechtěl ale koncepce vypadá zajímavě

3

Ahoj, je to klícka, která nemá klasický kroužek kolem penisu a varlat, ale drží za vršek šourku pod penisem. To je ten první zámek, na obrázku ten zamčený. Dolů do toho "koše" přijdou kulky. A ten díl, co leží vedle, tím se pak zamkne penis visící vepředu směrem dolů.

Mám tu klícku objednanou na nějaké otestování, až mi přijde, dám vědět. Koncept je to určitě zajímavý, ale i mě zajímá, jak moc je to použitelné pro běžné nošení.

4

jak dopadl test?

5

Taky by mne zajímalo, jak dopadl test, pokud už je u konce. Klícka vypadá moc zajímavě.

6

Test dopadl špatně a zrovna jsem to sem chtěl napsat. Když chce Číňan vyrobit něco na Evropanovy koule, tak to vždycky vyrobí malé. Kulky do toho bohužel nenacpete.

7

Tak to je škoda. Lákalo by mne pořídit si tenhle kousek.

8

Taky bych rád vyzkoušel. Je hlavně super, že člověku kryje varlata, takže se člověk nemusí bát, že si je přisedne či jinak ohrozí, i když je má našponované klíckou.