1

Téma: jak vychovat z přítele otroka

Zdravím všechny zde na foru. Potřebovala bych poradit ohledně svého přítele-otroka, hlavně s dlouhodobou výchovou. Pokoušíme se o D/s vztah již delší dobu, ale vždy to ztroskotá na jeho silné dominanci v běžném životě a neúctě k ženám. Už nevím co s ním jak ovládnout jeho silné mužské ego. Můžete mi s tím někdo poradit?

2

Re: jak vychovat z přítele otroka

No, to je zajímavé... Píšete, že se pokoušíte o D/s vztah a z kontextu vyplývá, že Vy jste ta, kdo by chtěl být nahoře. Když píšete, že se pokoušíte, dalo by se předpokládat, že je to i jeho zájem. Chápu to správně?
Pokud ano, tak to není zdaleka tak jednoduché, jak se zdá, ale jsem přesvědčený, že je-li ve Vás opravdu ta domina, tak když jí budete pečlivě naslouchat, podaří se to. Podle mých zkušeností jde hlavně o Váš konzistentní a nekompromisní postoj. Jistě, SSC, citlivě, ale pevně.

3

Pokoušíme se o D/s vztah z pozice mé dominance, která ve mě sice je, ale nehodlám ji degraddovat do aspektu mužské energie, tak jak byl můj přítel zvyklý u profi domin. Tím, že realizujeme zároven i aspkety duchovní, tantrický systém, tak je to o to náročnější. Já v sobě mám více měně vyrovnané aspekty vnitřní bohyně, ale můj přítel který dříve jel magii, kterou nepochopil si na tom narval silně vnitřní ohen-vůli, sebevědomí a nezdravou suverenitu. Bohužel ohledně hlubšího pochopení hlubší podstaty D/s, duchovního charakteru na netu chybí články, diskuze.

4

Bohužel se obávám toho, že jste oba každý na jiné vlně a bude to jen pro vás trápení ...

5

Vo mne sa objavila veľká úcta k ženám, až keď som si od začiatku do konca prečítal celý tento bolg:

http://worshippingyourwife.blogspot.com/

Je to v angličtine, no môžete si to dať cez translátor. Nech číta od tých najstarších príspevkov postupne k tým novším. Nemusí sa ponáhľať, aj mne to trvalo pár dní.  Alebo mu tie texty aj s obrázkami vedľa textu (aj tie sú pre muža veľmi dôležité)  pripravuj a dávkuj postupne sama. Každý deň nech pár strán prečíta a rozjíma o tom. Aby tie myšlienky do neho postupne prenikali.

6

A po prečítaní vyššie uvedeného blogu, niekomu ešte môže niečo pripomenúť a pomôcť aj táto malá stránka o úcte k žene v našom tradičnom kultúrnom prostredí:

http://woman.szm.com/zena.htm