1

Téma: Vylézajíci předkožka

Ahoj,
chtěl bych se zeptat,jestli někomu vylézá předkožka otvory z klícky a jak to řešíte, případně, jestli vám to vadí? Mě pokud vyleze otvorem ven a zmáčne se oblečením, tak je to občad dosti bolestivé.

Děkuji za info a případne rady, návrhy, triky….

2

Re: Vylézajíci předkožka

Ahoj, do klece dávám penis se staženou předkožkou.
Klec mám drátěnou. Když jsem měl plastovou cobru, měl jsem předkožku dole a vždycky ji zatlačil zpět do klece a držela tam.

3

Já mám ocelovou klec a pěkně malou a předkožku naopak vytahuji ven a aby nebolela tak mám uplé spodní prádlo. Mám totiž klec co je zahrnuta dolů myslím že Alcatraz tady na e shopu a nemůžu si stěžovat protože před tím mě nešlo se vymočit ve stoje..

4

Ano do klece se staženou předkožkou a pak jak je zamčeno tak ještě trušku vytáhnu kůži za kroužem ven...

Jinak abych odstranil tento problém jdu na obřízku, byl jsem na urologii, tak jsem lékaři řekl, že mi otéká předkožka a při silné erekci se mi natrhne a pak 14dní jsem nepoužitelný, jestli se nedá něco dělat, on řekl že ano - obřízka a ptám se uděláte mi jí celou jako vysokou, odpověděl že doporučuje udělat celou vysokou, ale že termín bude v září, protože  tě jsou dovolené a já se jistě také budu chtít koupat ve vodě atd.. :-)

5

Ano, nejlepší řešení je obřízka a oceníš to nejen ty ale i tvoje partnerka.

6

A obřízku si dělalte primárně kvůli nošení klícky?
Jak často a jak dlouho klícku nosilte nasazenou??

7

No, já to mám tak, že prostě nesmí koukat ven, jinak se skřípám až do krve. Ale i v kleci prostě předkožka nateče, otok sice po sundání rychle zmizí, ale otéká pořád.

8

Upřímně, také jsem s tím nějaký čas bojoval, otoky, odřeniny, vylézající předkožka nebo kůže. Jako první krok bylo nalezení vhodné klícky, resp. klícek, mě konkrétně vyhovuje CB6000s, Cobra a Holytrainer, partnerka to střídá jak zrovna uzná za vhodné / výchovné.
Ale finální řešení byla obřízka, je důležité říct, že jsme se na tom shodli společně a všechno se rázem vyřešilo včetně hygieny která je teď nesrovnatelně lepší a komfortnější.

9

Asi bych taky napsal, že nejlepším řešením bude obřízka. Otázkou je, kolik by to stálo když to není ze zdravotních důvodů a tudíž ne na pojištovnu. A stejně neobřezaný penis vypadá tak nějak divně, ale to je jen věc názoru a zvyku big_smile

10

Také jsem zastáncem obřízky, já jsem ji absolvoval před lety ze zdravotních důvodů, tedy "na pojišťovnu". Cena z estetických důvodů je prý okolo 15.000 Kč.

11

Já řekl na urologii, že máme se ženou neustále kvasinkové onemocnění a že jsem původcem já, a že pozorují, že se mi tím zužuje předkožka a že jí musíme před sexem stáhnout protože při plné erekci už nejde a že i tak se občas natrhne...
No a v září jdu na celkovou vysokou obřízku hrazenou pojišťovnou

12

Ja som tiež presvedcil lekára, že mám problém s predkozkou pri sexe, že to boli, keď sa stahuje a vybavil som si obriezku hradenu poistovnou... A nič nevylieza z klietky.