1

Téma: Rukavice

Ahoj, manželka mě několikrát napomínala, když jsem se snažil drbat penis v kleci, dnes jsem se o to opět pokoušel a žena mě u toho nachytala, přikázala mi abych si pořídil nějaké zamikací rukavice, že je budu muset pořád nosit aby předešla tomu že se budu pásu a penisu dotýkat, vůbec je nechci ale kvůli ženě to budu muset podstoupit, nemáte někdo tip jaké máme pořídit? Děkuji

2

Re: Rukavice

Ahoj, chápu, taky máme jedny takové doma. Můžu ti je sehnat přibližně za 800 Kč i s přeposláním ode mne k tobě, až mi přijdou.

Po nasazení na ruku se rukavice utáhne řemínkem, jehož přezka je zamykací. Řemínek pasuje na zápěstí, takže ruka pak nejde vyndat a budete bezmocní podobně jako v boxerských rukavicích. Můžete potom taky rukavice zamknout k sobě, třeba za zády.

Zboží objednávám asi tak každý měsíc a půl a nabídka platí i pro případné další zájemce.

https://forum.cudnost.cz/obrazky/rukavice-m.jpg

3

Děkuji za tip, zkusíme je sehnat sami, jsou na dlouhodobé nošení? Já osobně mám strach že se mi v nich bude potit ruka.
Neexistují třeba nějské s prsty? Pracuji z domu a potřeboval bych pracovat na počítači a manželka chce abych si je nesundával.

4

Ano, potí se v nich ruce, samozřejmě. Jsou z koženky a jsou bez větrání. Ale plní účel, o který tvé ženě jde.

Jestli chceš psát v prstových rukavicích na počítači, budeš se moct i dotýkat těch svých zakázaných míst a budeš tam, kde jsi teď.

5

Žena mi řekla že je nosit prostě budu i za cenu spocených rukou, prý mi s občasným psaním na počítači pomůže, nebo mi na tu chvíli dá nějaké lepší, rukavice tedy budu muset nosit nonstop, pořád doufám že si to ještě rozmyslí ale úplně to nevypadá, asi tedy skončím se zamčenýma rukama v rukavicích.

6

TO _anonym_: mě napadlo a co to vyřešit tak že budeš mít na rukou pouta kožené například pro pohodli a ty budeš mít nasledně na řetízku připoutané k obojku na krku řetízek by byl natolik dlouhý aby jsi dal ruce na klávesnici aby jsi se třeba mohl napit nebo se najíst ale nebude natolik dlouhý aby jsi si byl schopny sáhnout na koule a penis.

https://www.mall.cz/i/57066986

třeba něco také ale asi by se dali sehnat i lepší

7

Když jsem tohle ženě ukázal byla nadšená, už něco takového shání na netu. Já z toho tolik nadšený nejsem, mám strach že mě budou tlačit.

8

Tak to už záleží na tvé ženě jaká pouta pořídíte některé jsou i pohodlné některé záměrně ne. Každopádně ty rukavice bych koupil taky i ty se můžou někdy hodit.

9

Žena chce koupit oboje, rukavice prý budu nosit běžně a pouta s obojkem na práci, teď si říkám že jsem se na těch koulích radši neměl drbat.

10

Zdravím, jsem Petrova manželka, manžel je odedneška již hodinu zamčený v rukavicích, mám otázku jak dlouho byste ho v nich nechali podusit? Stěžuje si že má ruce úplně spocené, už si je pokoušel sundat ale nedařilo se mu to, vůbec nevím jak dlouho je mu mám nechat aby si pamatoval že se nemá pokoušet o drbaní a masturbaci v pásu.

11

Přeji krásný den. No to je pěkný dotaz. Jak dlouho. Určitě bych ho, byt Vámi, i hodně pozlobil. Musí něco vydržet a pochlapit se, aby je mohl sundat. Výprask, vosk, kolík do zadku, počůrat, lechtat, cokoli co Vás napadne a on si to bude pamatovat. Čas to chce prodlužovat co, to půjde.

12

Nad tím jsem taky přemýšlela že by si měl něco vytrpět, hlavně měl už od našeho seznámení hnusný zlozvyk že si kousal nehty, což díky rukavicím taky přestalo, takže se mi je mu moc sundávat nechce, ale přemýšlím jak dlouho ho potrápím.

13

Čím déle to vydržíš tím líp.  Nad jakým potrápením přemýšlíš? A co si na rozmyšlenou sednout  mu na pusu, ať se snaží. :-P

14

Nevím, nechci ho trestat bitím ale spíše něčím dlouhodobým, jako je například ten anální kolík, ten by ho potrápit mohl, nebo co vás napadá?

15

Anální kolík, nezklame. Můžete zkusit i koňskou mast na koule , bradavky a anál. Dá se vyřezat anální kolík z kořene zázvoru, to ne taky pěkně zpotí. Ale taková rákoska, nebo vařečka je taky dobrá. Po výprasku musí poděkovat a líbat nožky.  Rozhodně je dobré, aby musel o každý trest poprosit a poděkovat a koukat se při tom do vašich očí. Pak se stanete jeho Bohyní.

16

Ahoj, tak manžel už má za sebou první noc v rukavicích a dnes za mnou přišel že kdy mu je sundám, tak jsem mu řekla že nechám hlasovat lidi na fóru, tak pište dobu, pak ty komentáře sečtu a výslednou dobu je bude mít na rukou, děkuji

17

Ahoj, co si myslíte o těchto, myslím že by byly pro manžela lepší, protože by v nich mohl vykonávat i nějakou práci a zároveň, kdyby se dotkl sebe tak ho to bude bolet:
https://www.meo.de/en/sm-shop/7003-lock … currency=2

Hlavně by je nemusel sundávat tak často.