Téma: Nejdelší doba bez erekce, výstřiku
Ahoj,
jakou opravdu nejdelší dobu jste měli v kuse nasazenou klícku, aniž byste jí sundali a měli erekci a výstřik??
Jak silný a jaké množství semene jste po tak dlouhém půstu měli???
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Nejdelší doba bez erekce, výstřiku
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj,
jakou opravdu nejdelší dobu jste měli v kuse nasazenou klícku, aniž byste jí sundali a měli erekci a výstřik??
Jak silný a jaké množství semene jste po tak dlouhém půstu měli???
Na to asi nelze úplně přesně odpovědět, minimálně kvůli hygieně by se klícka měla v nějaké periodě sejmout a znovu nasadit (dle modelu který nosíš). Např. Cobra je super, tam tenhle problém není ale u jiných těsnějších a uzavřených bych doporučil
Já osobně 5 týdnů pak už partnerka sama cítila určitý nedostatek a chtěla si hrát, teď nemluvím o sexu.
Klec nosím nárazově, sám bych byl zvědavý jak brzo začnu opravdu žadonit, ale přítelkyně už má prostě chuť... Nejdýl to bylo asi 10 nebo 12 dní když odjela. Otázkou také je, jestli se milking počítá jako výstřik?
Stym milkingom to je dobra otazka u mna 8-10 dni bez vystreku tak to teciem pri kazdom pomysleni na to a moja madam si nasla velku zalubu doviest ma az pred vrchol a potom ma necha tak a zomna to len vytecie
Zdravím vás, už nejaký ten rok je tomu, čo sme začali používať pás cudnosti. Aktuálne som zamknuty 64.deň a za ten čas som mal dva krát odmenu. Prvú, že na 30.den ma môžete ja Pani použila ako živého robertka a druhu milking. Pekne umelakom vymasirovat prostatu. Mame taky spoločný cieľ, že vydržím bez orgazmu 90 dní.
Časom sme vyskúšali rôzne cbcka, silikónové, plastové a nakoniec sme skončili pri kovovom. Samozrejme že hygiena a pravidelné holenie je samozrejmosť.
V deň keď som bol za umelaka, prišla debata o orgazme, nakoniec sme sa rozhodli pre ďalšie obdobie a bolo to fajn rozhodnutie. Pri predstave, že jediným orgazmom zmizne všetko to sexuálne napätie, všetka energia sa jediným výstrekom vytratí som bol dosť smutný.
Super, jen tak dál. Znám to a fandím ti.
Já dne roztáčím 23. den bez orgasmu a jsem 9. den bez odemčení
Bez rovné erekce by mělo být? Né? Upřímně. Je normální když se v kleci snaží že penis jako kůže zůstane v kleci a tělo penisu vyjede jakoby do břicha a tam je zlomený. Úhel tak 70 stupňů.
Upřímně. Dá se mnou někdo teď měsíc bez odemčení? Bez jediného sundání?
Já zjišťuji, že u mě potřeba (chuť) sundavat klec kvůli nadrženosti postupem času klesá, protože si zvykám na jiné formy sexuálního uspokojení, které si dokážu stále více užívat, i když se nedostaví uspokojení z orgasmu a úleva od nadrženosti. Sundat klec mě tak většinou donutí až velké podráždění kůže od kroužku, které se prostě čas od času dostaví nehledě na kvalitu a četnost mazání. Pak si dávám několik dní pauzu než se vše zahojí a jdu pod zámek znovu. :-P
Ahoj
Já už něco přes rok v mikro klítce
Měřit dobu vlastního nepřerušeného uzamčení mi přijde nesmyslné. Uzamčení přece není cílem, ale prostředkem. Tomu, aby chlap na sebe sahal, se dá načas zabránit i jinak: spoutáním, svěrací kazajkou, (kamerovým) dohledem...
Manžel před svatbou dvakrát vydržel bez vyvrcholení celé dva měsíce. (Inspirována známým filmem, jsem si dala jako podmínku, že si ho vezmu, až když vydrží dvakrát bez sebeukájení alespoň 40 dní a 40 nocí. Masturbanta jsem totiž za muže nechtěla. Když mety šesti týdnů dosáhl, pokračovali jsme v obou případech dál – mj. ze zvědavosti, jak dlouho bez ejakulace vydrží.) Poluce kupodivu neměl. První dvouměsíční streak jsem ukončila vlastní rukou, protože mi ho bylo líto, jak poslední týden trpěl a jednou dokonce plakal. Druhý 60denní streak skončil vytečením semene, když jsem mu ve sprše poněkud déle a intenzivněji myla odemčený penis.
V současnosti "pracujeme" na novém rekordu. Chci, aby vydržel bez ejakulace tři měsíce. Už se nesmiluji, ať si trpí sebevíc, a při hygieně budu taky opatrná. Má to jako trest – a s pokorou to taky jako trest přijímá – za to, že začal znovu masturbovat, přestože jsme se několikrát do měsíce milovali.
Tak já bez klece 23 dní bez orgasmu. Paní mě občas pohonit a jednou vzala i do pusy. Samozřejmě bez výstřiku.
Loni jsem byl v kuse zamčený 11 měsíců. Sem tam pár dní mi paní dovolila sundání na pár dní, ale hezky mě hlídala, abych se neudělal. Nejdelší dobu bez výstřiku a orgasmu byla cca 3 měsíce. Sex mi dopřála celkem 5*. V letošním roce jsme pokračovali, ve stejném duchu. Zamčený 24/7 a orgasmus tak 1* za 3 měsíce. Jen letos mi paní dopřála letní volnost bez omezeni. S podzimem opět ale přísná cudnost v kleci. Sundání je možné pouze na hygienu, nebo bazén. Sauna ani jiné aktivity nejsou bez zamčení dovoleny.
Během uzamčení jsem objevil krásy jiné stimulace, u které se "uvolním", ale nevyteču.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Nejdelší doba bez erekce, výstřiku
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB