Téma: Slisovaná varlata
Zdaravím. S cudností experimentuji už rok, ale nikdy mi to nevydrželo dlouho. Vyzkoušel jsem postupně tři klícky a u všech je stejný problém. Když si nasadím poměrně široký kroužek, je už kůže šourku dost napjatá. A pak, když nasadím klícku, která je ještě zatlačí dozadu, je už vysloveně vyšponovaná. (Chcete-li to polopaticky, mám po nasazení pytel totálnně našponovanej a pevnej, jako když do domina podváže.) Problém pak je a) že je to (dlouhodobě) nepříjemné b) a to je mnohem horší, nedá se s tím ani pořádně sedět, natož spát. Pořád se musím soustředit, abych si doširoka roztažený genitál nepřisedl a podobně. Když vídám vaše fotky, máte je (relativně) volně. Potřeboval bych nějakou klícku, která má tenký kroužek a ideálně nepřiléhá tolik k tělu (ale ne zase o tolik, jinak by to bylo vidět pod oblečením). Asi je mám prostě ještě málo prověšený (je mi 23, tak se to asi ještě časem změní). Stačily by opravdu milimetry. být to o tři milimetry pod menším úhlem od těla a kroužek o dva, tři milimetry užší, je to paráda. Jinak klícku mám Cobru 3 tady odsud a ManCage 02 9 cm (ta byla první a ukázala se být zbytečně veliká) (https://www.amoruvsip.cz/ostatni-doplnk … sparentni/) a pak ještě jednu kdoví jakou. Neměli byste nějakou radu?