1

Téma: Bolest zad

Ahoj,

nestává se někomu, že ho ze vzrušení bolí záda? Poslední orgasmus v sobotu, dnes celý den v pásu a hodně vzrušování, klasicky mě bolí koule ale poslední dobou mě z takového dráždění bolí i záda pod křížem...

Něco jsem četl ve spojení s rakovinou varlat\lymfatickych žláz, tak mě to maličko děsí, ale je to jen ve spojení s tímhle. Dík

2

Re: Bolest zad

Ano, stava sa mi to. Ci už z pasu, alebo keď nosim dlhšie zavazie na gule. (Mam ocelove, 750g). Semeniky sú mimo tela, ale predsalen sú do toho tela dosť pripojene a taketo aktivity tahaju a napinaju veľa vecí vnútri. A možno aj mierne ovolyvnuju drzanie tela.

3

Ano, to je možné, stačí když se podíváš třeba na netu na obrázek svalových skupin v pánevní oblasti a hned ti to bude jasné. Trénuj uvolnění, pokud to neodezní přes noc nebo do jednoho dne pak je tam nějaká tenze a měl by jsi to říct svojí partnerce a měli by jste zvolnit ať se to nepřenese do dalších svalových skupin na zádech a pak to muže být na delší dobu a i dost bolet.

4

Jsem přesvědčený, že to jsou namožené chámovody. Taky se mi to občas stává. Když dokážu potlačit vzrušení (v hlavě) tak je to lepší.

5

I mě se to stává. Je to vždy prvních čtrnáct dni od orgasmu. Bolí mě to lehce i při stolici. Po nějaké době to vždy přestane.

6

Tak to je pohoda, to to mám krátkodobé a vlastně jsem pozoroval, že to je i držením těla. Jak stojí, nebo chce stát, podvědomě ho schovávám a špulím zadek, díky.