1

Téma: Wiretube

Klícku Wiretube mám od loňska. Je to jedna z lepších kovových  klícek co jsem  vyzkoušel.

Koupil jsem s kroužkem 45 mm. Klícka je udělaná jakoby ze dvou polovin tyto poloviny jsem kleštěma stáhl k sobě.
Pod oblečením se dá nosit v pohodě ( i plavky šortky )  , ale k dokonalosti by to chtělo kratší tak 6 cm a více zahnutou dolu, ale u tohoto typu není takový problém  s noční erekcí a hygienou pří zamknutí . Klícka je na jednom čepu , ale drží dobře, není nejlehčí. Měl jsem jí nasazenou 30 dní bez sundání. Klícka a kroužek je konpatibilní s  klíckou CHASTE BIRD.

Ten pocit kdy v noci ležíte s takovou poloviční erekcí a vedle spinká milovaná paní , máte klícku plnou , ale dálnic je nepopsatelný. 

Klícka umožňuje velmi intenzivní dráždění , ale po dosažení částečné erekce to vzrušení jaksi nikam nepokračuje ( k zešílení ).  Dráždění při zasunutí na krajíček dovnitř a opatrně i zasunutí celého zamčeného ptáka hůůů  bez udělání bylo velmi flustrující a výchovné  , ale 2 x se to povedlo cca  po 14 ti dnech  a  21 dnech. ( minimální výstřik ). To jsem neměl přes klícku natažený návlek.  S návlekem na penisu jsem mohl snažit bohužel bez výsledku. Paní si sex užívala jak obvykle, jako by nic. No šílený. Hlava by chtěla, ale nic.   

By jsem rád , že mě to nakonec paní sundala. Za těch třicet dní jsem dost zkrotnul. smile

https://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/wiretube/

2

Re: Wiretube

Ahoj,
pro mě je Wiretube už čtvrtým pásem cudnosti a po zkušenostech s CB-6000, Cellmate a Cobra je zatím nejlepší.

S předchozími klíckami jsem měl různé problémy - odíral mne plastový kroužek CB-6000, štval mě hloupý čínský software ke kleci Cellmate a Kobra byla sice docela pohodlná i chytře vymyšlená, ale ve velikosti č. 3 s největším kroužkem jsem neměl dost místa a protože nejsem obřezaný, tak mi to dělalo problémy a nesedlo si to. Možná by pomohla Cobra velikosti 4-5, třeba i tu někdy vyzkouším, ale prozatím Wiretube.

Mám Wiretube teprve krátce, ale už mám pár prvních postřehů, zejména se mi klec velmi snadno nasazuje a zamyká. Díky tvaru a rozložení "drátů" tvořících klec se dá se zamykaným penisem lépe manipulovat a na rozdíl od předchozích klecí je řádově nižší šance, že se člověk při zamykání nějak hloupě skřípne, to se mi s CB-6000 i s Kobrou stávalo často, prakticky při každém zamykání.

Klec je masivnější a těžší než Kobra a nemá takový ten efekt, že bych o pásu vůbec nevěděl. Spíše mi jeho masivní přítomnost připomíná moje zamčení. Občas, když si šikovně sednu, udělá mi Wiretube trochu bouli v rozkroku. Zdá se, že to konečně je první klec, kterou nemusím po pár hodinách sundat a odložit.

Potvrzuju to, co píše Vojta v popisu této klece, že je vhodnou volbou ke zvážení pro ty, kteří mají problémy s dlouhou / překážející předkožkou. Erekce s tímto pásem je naprosto snesitelná a bezbolestná, jen mírně nepříjemná, což je také příjemná změna, zejména ve srovnání s CB-6000, kde to bylo nesnesitelné utrpení. Běžně masturbovat - honit se s tímhle pásem spíš moc nedá, ale udělat se vibrátorem s nasazenou klecí není problém.

Nevadilo by mi mít ještě o pár milimetrů větší kroužek, třeba 55 mm. Co se týče zámku, budu muset najít jiný než běžný přibalený visací zámek, protože ten dost cinká o klec a mám z toho obavy o povrchovou úpravu klece.

Celkově Wiretube hodnotím jako vynikající pás cudnosti, který se může snadno stát hračkou i na dlouhodobější hraní, aniž by člověku přinášel zbytečné utrpení nebo diskomfort, čímž se pro mě stává o kategorii lepším, než klece, které jsem vyzkoušel dřív.

Děkuji Vojtovi za předvýběr jakož i expresní dodání ^^