Téma: Wiretube
Klícku Wiretube mám od loňska. Je to jedna z lepších kovových klícek co jsem vyzkoušel.
Koupil jsem s kroužkem 45 mm. Klícka je udělaná jakoby ze dvou polovin tyto poloviny jsem kleštěma stáhl k sobě.
Pod oblečením se dá nosit v pohodě ( i plavky šortky ) , ale k dokonalosti by to chtělo kratší tak 6 cm a více zahnutou dolu, ale u tohoto typu není takový problém s noční erekcí a hygienou pří zamknutí . Klícka je na jednom čepu , ale drží dobře, není nejlehčí. Měl jsem jí nasazenou 30 dní bez sundání. Klícka a kroužek je konpatibilní s klíckou CHASTE BIRD.
Ten pocit kdy v noci ležíte s takovou poloviční erekcí a vedle spinká milovaná paní , máte klícku plnou , ale dálnic je nepopsatelný.
Klícka umožňuje velmi intenzivní dráždění , ale po dosažení částečné erekce to vzrušení jaksi nikam nepokračuje ( k zešílení ). Dráždění při zasunutí na krajíček dovnitř a opatrně i zasunutí celého zamčeného ptáka hůůů bez udělání bylo velmi flustrující a výchovné , ale 2 x se to povedlo cca po 14 ti dnech a 21 dnech. ( minimální výstřik ). To jsem neměl přes klícku natažený návlek. S návlekem na penisu jsem mohl snažit bohužel bez výsledku. Paní si sex užívala jak obvykle, jako by nic. No šílený. Hlava by chtěla, ale nic.
By jsem rád , že mě to nakonec paní sundala. Za těch třicet dní jsem dost zkrotnul. ![]()