Téma: Těhotná domina
Ve dvaceti letech sem se přestěhoval do svého prvního bytu. Byl to pronájem ale byl sem spokojený. Poprvé v životě sem měl svůj klid. Teď už si najdu holku a nebude ze me panic. Po měsíci co jsem byl v pronajmu jsem si zlomil v práci ruku a jako OSVČ jsem přišel o příjem. Za ten měsíc v práci jsem nestihl moc našetřit a potřeboval jsem si někde půjčit na nájem. Nevěděl jsem co si počnu. Ale zhruba v půlce měsíce sem se dostal do řeči se svojí o něco starší sousedkou. Bylo ji něco kolem dvaceti pěti let. Byla nádherná ale co me zarazilo bylo to ze už takhle mladá byla těhotná. Pozvala si me k sobě do bytu a dali jsme se do řeči. Ptala se co se stalo a jestli nepotřebuju výpomoc když mám ten úraz. Řekl jsem ze ne ale ze je moc hodna akorát ze nevím co bude s nájmem ze nemohu pracovat. Nabídla mi pomoc. Nevěřil jsem vlastním uším. Ihned sem řekl ze by to bylo úžasné. Uklidnila me a řekla ze to nebude jen tak ze budu mít úrok. A budu muset nosit pas cudnosti dokud ji to nesplatím. V tu chvilku me zarazila. I když se mi nechtělo řekl jsem ji ze jsem panic a ze jsem si chtěl najít konečně holku a ze s tím pasem to úplně asi nepůjde. Odpověděla mi ze mužů být úplně v klidu ze to musím brzy splatit ze klícku budu mit maximálně měsíc. I když se mi nechtělo protože sem byl extrémní honič a honil i několikrát denně nakonec sem na to přistoupil a moje krásná těhotná sousedka me zamkla. A dala peníze na nájem. Než sem odešel zeptal sem se na přítele kde ho ma odpověděla ze bohužel zemřel a dítě bude bez otce ale ze se snaží najít nového otce který bude poslušný. Než zavřela dveře řekla mi ať přijdu další den v osum hodin večer ze mi ukáže překvapeni.