buglezz napsal:Prosím, hoď na sklo pravidla, na kterých jste se domluvili...?! Podmínky, případné tresty... Díky!!
Na pravidlech jsme se domluvili společně hned na začátku, a pokud OBA nebudou souhlasit, měnit se nebudou.
1) Přítele odemykám 1x na konci každého týdne, v neděli večer. Spoutám mu ruce za zády, sundám pás cudnosti (používáme CB6000s), nasadím mu kondom a vyhoním ho rukou. Pak mu dopřeju čas na důkladnou hygienu a opět ho zamknu.
2) Každou poslední neděli v měsíci si může vybrat, jestli chce ode mě udělat pusou nebo se se mnou milovat.
3) Já si samozřejmě mohu dopřát orgasmus kdykoliv a kolikrát chci. A obzvlášť večer před spaním si o něj říct nezapomenu.
)
Trestů moc nemáme, protože nejsou potřeba. Jeho chování je naprosto vzorné, váží si mě, stará se o mě, neustále mi nadbíhá a mám dojem, že takhle po mě nikdo v životě netoužil. Přesto pokud bych v průběhu týdne zaznamenala výrazně špatné chování, drzost, odmlouvání nebo by se snažil udělat v pásu cudnosti, ruším nejbližší neděli.
V poslední době se v návaznosti na tohle snažíme experimentovat v jiných věcech, ale nevím, jestli je i tohle součástí fóra o cudnosti..