1

Téma: Co Vás k tomu přivedlo?

Dobrý den, nechci působit neomaleně, že se registruji a hned zakládám nové vlákno, ale jsem zvědavý co Vás k tomu přivedlo - myslím tím jak muže, tak i slečny.
     Na netu jsem narazil na úryvky příběhů, že třeba muž byl nevěrný a toto byla ženina odpověď, nebo že se slečna rozhodla svého muže zamknout do KTB (auvajs) aby byl potrestán za jakýkoliv náznak něžnosti ke komukoliv jinému než jí, případně různé více či méně pochybné návody, jak k tomuto svou drahou polovičku dovést.
     Klidně se rozepište, jak zamčení, tak klíčnice, případně pokud chcete tak své družky/druhy vyzpovídejte.

Abyste se neostýchali stručně něco o mně:

Já nemám žádnou zkušenost, zatím se rozhoupávám mezi variantou krátkodobou jen na hrátky a něčím časovým. Rád bych to zkusil, ale co se D/s distinkce týče, jsem přirozeně dominantní s občasnými submisivními sklony (ano, je to skoro jako schizofrenie big_smile ). Láká mě představa odevzdání kontroly nad sexuálním životem, ale v realitě mám tendence dělat si co chci, což je důvod proč jsem se zatím nerozhodl - dá se říct, že nevím co od toho mám očekávat.

Uvědomuji si, že je to poněkud osobní zásah do soukromí, ale kdyby nic jiného aspoň (snad) pobavíme dámy.

2

Re: Co Vás k tomu přivedlo?

Pohled klíčnice: Já mám prostě ráda, když je po mém a nadrženému subíkovi, to stačí říct jen jednou... smile

3

Já se teprve chystám na nákup - nejspíš 6000 nebo 6000s. Jsem submisivní s nadměrnou potřebou masturbace, takže se stává, že na manželku mnoho "šťávy" nezůstane... Navíc ten super pocit, že ona rozhoduje - bomba!

4

čo sa týka mňa k tomu priviedol pocit niekomu patriť, som šťastne vo vzťahu už 5 rokov s priateľkou a pomaly skúšame nové veci a práve pás ma dosť inšpiroval, a tak keď som sa rozhodol ho kúpiť a povedal o tom priateľke bola síce mierne prekvapená no pás je teraz naša najobľúbenejšia hračka ...

5

Dobry den. Cely zivot jsem mel pocit a choval se dominantne. Nyni jsem objevil se svoji novou vaznou znamosti, ze umim byt i submisivni a je to krasny zazitek. Opravdu ze mne CB 6000 udelal nezneho, pozorneho a na me partnerce krasne zavisleho subika. Ve svem omezeni jsem stastny a pro oba nas je to vzrusujici zazitek. Navic nova, necekana dimenze novych citu a nove erotiky. Krasa!

6

Dobrý den.
K pásu cudnosti, jsem se dostal díky těmto stránkám. Při pročítání diskuze jsem hned věděl, že to je to pravé pro mě. Jelikož jsem otrokem mé Manželky, tak je to další level v našem vztahu. Po zakoupení z toho nějak odvázaná nebyla, ale po prvním dlouhodobějším uzamčení je náramě spokojená. Teď už jsem uzamčen něco přes dva měsíce v kuse. Důležitý pro mojí Manželku je, že záleží pouze na Její chuti, kdy bude sex a ne na mých potřebách. Já se musím jen vzorně chovat , plnit všechny Její rozkazy a hlavně uctívat mou Manželku jako Bohyni. Podle mých zásluh mi dopřává orgasmus. Díky pásu mě drží v naprosté poslušnosti a pozornosti vůči ní. Já jsem Jí za to nesmírně vděčen a jsem šťastnej, když Jí můžu takhle patřit.

7

Mě dlouho vzrušovalo nemít kontrolu nad svými tělesnými funkcemi. Když jsem objevil tuhle stránku, zajásal jsem. Sice mám klíče u sebe, ale je hrozně vzrušující popouštět uzdu svým oděvním fetišům zamčený tak, že velmi silně cítím, jak mě to vzrušuje ;-)

8

Zdravím všechny!
Tak já mám podobnou zkušenost. Moje Paní mi opatřila pás cudnosti CB6000 a musím jej nosit stále. Prostě mě do něj zamkla a odepne mi ho jen na 2 hodiny o víkendu, kdy vyžaduje, abych s ní souložil. Jinak jsem pořád zamčený, normálně se s pásem i koupu, v létě jsem s ním chodil i do bazénu. Aby nebyl moc vidět, ale trochu přece jen je, jsem měl trochu širší plavky. Musím říc, že se mi to strašně moc líbí, ten pocit bezmoci a podřízenosti mám prostě rád.
Nejdůležitější pro začátek bylo vyzkoušení správného kroužku kolem varlat. Doporučuji začít větším a postupně zmenšovat, jak si tělo zvykne. Nahrazoval jsem postupně užšími a nyní mám ten druhý nejužší a sedí perfektně. Opravdu nemám žádné problémy s opruzením či podobně. Jen se jednou za 14 dní, když mám právě na chvíli pás sundaný,se  musím oholit. Moje Paní na mne ovšem dohlíží, abych si ho nehonil. Drží mě fakt v naprosté poslušnosti.
A ještě jedno doporučení - občas jsem měl pocit, že mi pás sklouzává, spíše však jen o maličko se posunul dolů. Paní se to nelíbilo a tak mi protáhla mezi kroužkem a nástavcem na penis, pod zámeček, prádlovou gumu a tu mám kolem pasu - kdy se jí zachce, tak mi ji vytáhne co nejvýš nad boky a půj pás pak trčí dopředu a opravdu nespadne. Jen podotýkám, že doma musím chodit bez kalhot, aby pás byl pořád vidět a já byl co nejvíc ponížený.
A ještě něco - Paní se rozhodla používat zámek TOKOZ s číselným kódem - nemá problémy s klíčkem či jeho případnou ztrátou.
Zdraví subík

9

Ahoj
Je fakt, že celé ty dva měsíce mám ten největší kroužek kolem kořene a skĺouzává hlavně při nočních erekcích. Budu ty kroužky postupně zmenšovat. Guma kolem pasu je dobrej nápad. Díky za radu.

10

Dobrý den,

z mé strany by mě nikdy v životě nenapadlo, že něco takového budu dělat. Samozřejmě s tím přišel přítel. A teď? Teď si to jen užívám, protože jakmile je v pásu, tak se změní chování (věnuje mi více pozornosti, je milejší a hlavně udělá první, poslední proto, aby mohl být zase na krátkou dobu volný a mohl si dopřát nějaký ten orgasmus). No řekněte...které ženě by se toto nelíbilo?? smile

11

Znám to mě se tohle taky líbí u subíčků když je mám zamčené

12

Mimochodem: prezentujete tuhle naši společnou oblibu i jinde a jinak, než jen se svým partnerem, nebo tady? Osobně bych uvítal možnost pokecat ať s ženou, nebo mužem na tohle téma. Zatím to zkouším o době zveřejnit formou lajků na FB. Zatím se ozval jeden kámoš. Upozorňuji, že hledám jen pokec a možnost setkání se se stejně postiženou osobou...

13

Náhodou jsem narazil na stránky cudnost.cz a bylo rozhodnuto rychle, jdeme do toho.

14 Naposledy upravil: sherif (21.9.2016 13:15:03)

.

15

Ahoj šerife, přítelkyni na to navnaď nějak postupně, ne aby tě hned zamkla na neurčito. Pro začátek může být super třeba jen uzamčení ráno a odemčení večer. Během dne nějaké to poškádlení a večer bude vše záležet na tvé přítelkyni. Než byses odevzdal do její moci, je dobré si na začátku říct nějaké limity, nějaké představy a zkusit se shodnout. Přeji vám oběma, aby to byl dobrý nápad, aby naplnil tvé touhy a aby váš vztah obohatil.

16

Především je to o důvěře mezi partnery, ale ta bezmoc a pocit, být vydán na milost své milované partnerce, je moc vzrušující.

17

Partnerka je na  týden pryč, tak jsem se zamknul a testuju smile

zkusil jsem předevčírem asi na 6 hodin, a včera večer jsem se zamknul znovu a do ted jsem zamčený. Je to celkem příjemné, noc nebyla tak strašná jak tu někdo popisuje. Mám klíček stále u sebe, ale zatím nemám nějak silné nutkání ho použít - spíš je to s přibývajícím časem "jednodušší" jak si tělo zvyká.

18 Naposledy upravil: IN (18.4.2014 05:43:58)

Mě testování bez "cizích" vlivů taky přišlo v pohodě.. Ale pokud o tom partnerka ví, a chce si s tebou pohrát, tak předpokládám že v noci neusneš. (dneska mě rozdráždila a poslala spát - vzbudil jsem se tak 4x a pokaždé stožár - a to jsem neměl CB nasazaný).