Téma: někdy je třeba zkoušet a kombinovat..
Díky za toto forum a možnost podělit se o vlastní zážitky - tedy jestliže to bude někoho zajímat.. ☺
Takže: první dny..
Nevím, jak u vás, u nás bylo na počátku nikoli slovo, ale podezření z nevěry.. Následovalo "překvapení" od manželky v podobě plastového CB6000 a uzamčení.. No řeknu vám, první pocity v uzamčení - peklo = bezmoc, vztek, neškodnost, neschopnost, pocit neustálého osahávání tam dole (CB mi nasadila na obnažený žalud..) prostě hrozný.. Naštěstí "to" nemusím mít na noc, vždycky jenom přes den a onanovat mám povoleno (ale vždycky jí o tom musím říct..) Když se chci večer umýt, znamená to hezky poprosit o klíče.. Ponížení až na dno.. Ale budiž.. Je o pro Ni..
Za několik dní jsem zjistil, že 1) uvedený CB jednak na mnoha místech tlačí (kroužek má hrany, klec je mi malá), 2) skouzává a je možné jej docela snadno sundat.. (příčinou obojího jsou u mne dosti výrazné změny velikosti penisu v klidovém a naopak vzrušeném stavu..) Říkám Jí o tom.. Po mnoha pokusech a omylech zjišťuji, že nejlepší bude CB doplnit o řemen kolem pasu a řemen, který bude klícku shora přidržovat řetízkem. Záhy zjišťuji, že to funguje bezvadně.
Uplyne cca týden v uzamčení.. CB6000 se ukáže jako malý - jsem do něho narvaný a bolí to.. Paní mi dovoluje "to" sundat a řešíme co a jak dál.. objevujeme kyblíkový CB z nerezu. Okamžitě kupujeme. Je skvělý, nicméně kov je kov.. chtělo by to něco dovnitř.. Dalším pátrání objevujeme C-Ringz Hardcore Silicone cock Blocker a CB6000 rovněž ze silikonu. Kupujeme a zkoušíme.. Klece jsou skvěle kompatibilní = klec C-Ringz se krásně vejde mezi kroužek a klec "kyblíku" a klec CB6000 se dá krásně nasadit na zajišťovací čep.. Celkový pocit = měkkoučko, pohodlí, velice příjemné.
Aby toho nebylo málo objevujeme další problém - sklouzávající předkožka. Jako řešení se nabízí radikální a těsná obřízka, kterou nechci.. moje paní na ní ale trvá.. Naštěstí alenacházíme řešení, kterým je vysloužilý silikonový erekční vibrační kroužek - po ustřižení vibrační části jej nasazuji za obnažený žalud kde krásně přidržuje ohrnutou předkožku.. Paní je spokojena.. Pravidla uzamykání není potřeba měnit, dostávám dokonce možnost vybrat si silikonovou klícku.. Funguje to báječně.. Došli jsme tak daleko, že CB s paniným dovolením sundávám jen každý večer na umytí, jinak mám nasazeno i v noci a neskutečně si užívám ty nádherné, doposud nepoznané pocity..
A co vy? jak to bylo u vás?