1

Téma: Začátky s pásem a BDSM praktikami

Ahoj já vás zdravím. Zrovna s manželkou začínáme s nošením pásu a také se vším okolo. Dlouho jsem nevěděl, jak manželce říct, že jsem v sexu a možná i v životě rád v submisivní roli, i když pro okolí jsem přátelský, v práci ctižádostiví a na některé věci až cholerický. Dlouho mě však lákalo a láká být pod nadvládou ženy. Spousta z vás se tady ptá a zjišťuje, jak říct manželce co v sobě skrýváte. Jde hlavně o stud, o to zda to vaše žena příjme, zda vás neodsoudí nebo u ní neklesnete až na pomyslné dno. Mě (nebo vlastně nám oboum pomohla čistě náhoda a můj skrytý chtíč).

I když jsem se v průběhu našeho 13 let skvěle fungujícího vztahu, ze kterého vzešli dvě nádherné děti snažil manželce všemožně nastínit co mě baví, co mě vzrušuje, nikdy si toho tak nějak nevšimla. Ona nikdy nebyla v sexu odborník, neznala některé praktiky po kterých leckterý z nás tady tak touží, nikdy ji nic neříkalo nic z BDSM. Prostě jsem byl smířený s tím, že budu navždy odsouzený používat některé praktiky sám na sobě. Na netu jsem si psal se slečnou, která byla dominantní povahy, bavilo ji mě úkolovat a dostávat ode mě sms se splněnými úkoly. Přeci jen mi ale vadilo něco pořád skrývat a komunikaci se slečnou z internetu jsem ukončil. Co jsem ovšem netušil, že mi manželka na vše přišla. Prostě jí přišlo něco divného, nevěřila mi a naši komunikaci odhalila. Na jednu stranu byla manželka neskutečně naštvaná, že jsem ji lhal a věci zatajoval, já se neuvěřitelně styděl a zadělal si na obří problém a to zrovna v den kdy manželka s dětmi odjela na dovolenou. Týdenní odloučení, neskutečné trápení a následné svěřování přes sms s praktikami, které mě tak dlouho lákají manželka k mému údivu vzala naprosto v pohodě. Vše co mě vzrušuje ji dopodrobna popisuji do teď. Nakonec jsem ji poslal odkaz na pás cudnosti a čekal sem na její reakci. Ta přišla jako tsunami - pozitivní. Okamžitě jsem začal zjišťovat a shánět pás, který by mi seděl. Na základě doporučení jsem objednal Cobru. Ta přišla zrovna včera a já čekal na manželku a na moment až děti usnou, abychom ji zkusili. Musím říct, že recenze nelžou. Tento pás sedí perfektně, tlačí jen během erekce a je asi opravdu vhodný na dlouhodobé nošení, což se manželce zamlouvá. Po sexu mě zamkla včera okolo desáté večer. Celý vzrušený jsem kupodivu i usnul. V noci mě probudili hned dva šílené erotické sny, které jsem manželce dnes ráno popsal. Přišla mi jen zpráva, že mě za tyto sny večer potrestá. Žena je ze všeho toho vzrušená stejně jako já. Než přišel pás začali jsme praktikovat věci, které jsme předtím vůbec nedělali (např rimming, bondage, začala mi dávat různé úkoly atd, s tím že si teprve vše nastuduje), začala mít orgasmy skoro každý den, začala mít větší chutě a je skoro pořád neuvěřitelně mokrá. Já už mám asi od včerejší 22:00 smůlu, zamkla mě a jeden klíč si vzala k sobě a druhý ukryla někde doma. Jsem nyní uzamčen asi teprve 14 hodin ale i tak nevím co se bude dít dále, jaké tresty má pro mě má  připravené, kdy mě odemkne nebo kdy mi dovolí sex. Také jsem zvědav jak pás začlením do svého soukromí, třeba v práci, při sportu nebo při péči o děti. Vše je pro nás oba nové, nepoznané. Je neuvěřitelné že se žena, která působí na okolí sama submisívně takto rozjede. Proto malá rada pro ty, kteří váhají svěřit se své lásce o našich snech, zkuste odhodit stud a říct co se vám líbí nebo vás láká. Nikdy nevíte jaká dračice se může ve vaši ženě ukrývat.

V kostce jsem tedy popsal jak jsme právě včera začali s PC...pokud chcete můžete psát návrhy na mé potrestání...pokud chcete můžu vám zde ve volných chvílích psát jak se vším pokračujeme, kde jsme až pokročili...manželka si tento odkaz také pročte a jestli chcete něco vám zde možná také napíše.

2

Re: Začátky s pásem a BDSM praktikami

Tak to máš potom asi skvele rozbehnuté držím palce rak to ta čaká potom nákup ďalší hraciek na spestrenie

3

Moc vám oběma držím palce, aby vám to vydrželo. Čeká vás spousta drobných starostí, ale ty už tu jsou prohrané a rádi všichni poradíme. Chce to vydržet a postupně posouvat hranice. A užívat si změn. 
  Doporučuji nechat tě pod zámkem minimálně týden raději 10 dní. To už se projeví dominance kličnice = Bohyně a pokora suba. A pak už he to jen na fantazii. Pak príjmeš jakýkoli trest. Výprask, vosk, hřejivý krém, kopřivy, kolíčky na bradavky, kolík do zadku , piss no prostě vše co vás napadne.
Mezitím doporucuji si pohrát až na pokraj výstřiku a šup do klece. Držím palce.

4

Vit.same chuťovky si im ponúkol veru je to zábava

5

Hezký příběh jak začít, i když je dost peprný. Přeji vám, ať se společně posunujete a objevujete nové a nové zážitky.

6

Ahoj, píšu po třech dnech, co se přihodilo. Pás jsem měl na sobě jeden den, už dost kroužek škrábal kůži, začal sem tedy mazat vazelínou. Má žena chtěla večer orgasmus takže sem se činil. Řekl sem jí že by to chtělo asi vyměnit kroužek za menší. Zeptala se mě zda se chci taky udělat. Řekl sem že ano. Řekla na to že dobrá tedy ale slížeš si to po sobě. Ona ví že mě to láká ale nikdy jsme to nepraktikovali. Zase jsme se tedy posunuli o něco dál. Pás sem po 22 hodinách na sobě neměl asi jeden den a manželka už mi řekla že to není ono, že by chtěla abych ho měl ale chápe, že kroužek ten šourek odírá. Manželka včera usnula a já si PC nasadil s nejmenším kroužkem a pořádně jej namazal. Klíček se vzkazem sem jí nechal na stole. Dnes ráno než šla do práce si vzkaz přečetla a s úsměvem zacinkala oběma klíči a odešla. Nyní jsem tedy zamčený 9 hodin, orgasmus sem neměl asi 35 hodin tak jsem zvědav co se bude dít dále. Uvidíme zda mě bude i ten nejmenši kroužek dřít nebo to bude lepší. S těmi velkými kroužky to nemá smysl protože bych si dokázal penis vyndat sám. Máte nějaké tipy co dělat abych vydržel s klecí na penisu déle, kromě tedy vazelíny? Ta sice pomáhá ale nemohu přeci pořád jen mazat a mazat, jsou i jiné věci na práci. Zkoušel sem i kroužek trošku vysmirglovat, snad to pomůže.

7

Píšu jako žena tohoto muže. První nastala tvrdá rána při prohlédnutí a procitnutí, to snad nemůže být možné, že můj muž má potřebu se chlubit svým nádobím někde jinde ve virtuálním světě. Vydýchavala jsem to horko těžko, až jsem uhodila na manžela ať mi to vysvětlí, protože jsem tomu opravdu nerozuměla a potřebovala to vysvětlit. Až pak se mi svěřil s technikami bdsm, co ho vzrušuje, co bych chtěl zkusit atd. Měla jsem na to týden srovnat si to v hlavě, jaký postoj zaujmu, co si myslím, co chci a nechci, jaká vlastně jsem. Nevím, jestli lze vůbec žít s nějakou tajností a schovávat to celý život, i když mě můj partner nemusí pochopit. Podle mě si člověk najde svou vlastní cestu. Jedině otevřená komunikace o všem je ta správná cesta. Jedno, ale vím, že byla narušena důvěra, která nepůjde snadno získat.

Ze všech technik a pomůcek mě zaujala nejvíce tahle klec. Vzrušuje mě představa, ovládat někoho, jeho myšlenky, jeho chutě, zamykat a odemykat tak, jak se mi líbí. Byla jsem hned pro. Klec funguje skvěle nastartuje to mé erotické představy a touhy.  Zlepšilo to, náš sexuální život. Co mi ovšem vadí, je že manžel nemá klec a sundává si ji. To podle mě postrádá svůj smysl, proto by měl být potrestán. A to mu dnes večer zajisté připomenu.

Chtěla do budoucna začít používat některé techniky bdsm. Chci náš sex povznést na vyšší úroveň. Přece jen nejvíce láká, když můžete být přistiženi při činu. Do toho aktivně používat naše hračky a prádlo. Musím se vybičovat i k tomu být opravdu dominantní, zatím nejsem domina.
Svého muže miluju, chci ať se u své doma u své ženy cítí nejlépe a rád se vrací do své postele.

Jeho úkoly jsou zapracovat na společné důvěře, nebát se svěřit i se zlým, pronikat spolu do různých oblastí a technik sexu. Zadumat nad tím, co bude dělat až přijdou na něj touhy, které já nemusím respektovat.

8

Moc vám fandím. Moc se mi líbí, že se oba dokážete svěřit i nám. Doporučuji zavést nějakou zvláštní formu komunikace pro ty nejtajnejsi pocity. Nějaký chat jen pro vas dva. S Paní jsme to využívali a napsali tam i to co nešlo normálně vyslovit. Třeba: kdykoli se mě zeptala jestli ho chci vyndat, nebo dokonce vystříkal, tak jsem samozřejmě chtěl, ale vlastně nejvíc jsem toužil, aby se mi na každou takovou prosbu vysmála a nic mi nedovolila. A to jsem jí říct nedokázal, ale napsal jsem jí to a mou Paní to moc bavilo.
Určitě zde najdete spoustu inspirace a budeme moc rádi, když se podělíte o vlastní zkusenosti.
Ze začátku mohou být odreniny, otoky atd. Ale vytrvejte. Za čas pořídíte klec co padne. A už jí moc otvírat nebudeme. To se teprve změní vnímání Paní jako absolutní Bohyně.

9

Ahoj tak to u tebe dopadlo celkem dobře. Měl jsem podobný příběh. Taky jsem si psal na internetu s paní a přišla na to má přítelkyně. A od té doby mám doma peklo, slova jako že jsem jí podváděl a že se mám jít léčit, jsem úchyl. Řekl jsem jí některé praktiky co bych s ní chtěl dělat a hned mi na to odpověděla… chce se mi z tebe zvracet.

10

Zdravím tady všechny zamčené i ty po pásu cudnosti toužící. Ještě před cca 8 lety jsem to opravdu nechápal, a smál se tomu jako puberťák. Dnes to ale vidím jinak a rád čtu jak vlastně jste k pásu přišli. Já měl podobné problémy s manželkou hned na začátku vztahu jak ji říct že jsem na gumu a latex. Ale byla asi ještě zamilovaná a vzala to docela v pohodě. I když to nikdy nesdílela ale trpěla mi to. A tak trvalo skoro 24 let. Pohoda normální sex na můj latex tak nějak žárlila ale pohoda nic mi nezakazovala tak dobrý. No tak jsem si představoval i další část manželství klid pohoda nic nového už v našem věku nás nemůže potkat, ale pak mi kamarád přinesl do práce pás cudnosti abych mu ho upravil nějaké broušení a leštění. No co vám budu povídat oči na vrch hlavy a velké přemáhání abych se nesmál jak blázen. nechápal jsem a to vůbec, no jako neskutečnou hovadinu jsem to vzal přes hospodu ukázat domů a všude se tomu smáli. To bylo v pátek , v sobotu manželka tak nějak otálela a chtěla to ještě vidět tak jsme tak nějak prohlíželi a pak to vyslovila. Ukaž mi to miláčku nasazené stále to nějak nechápu. No řeknu vám že se mi do toho opravdu vůbec ale vůbec nechtělo, ale co by chlap pro ženu neudělal že? No a to byla ta osudová chvíle, sice to trvalo asi necelou hodinu než jsem ten nesmysl nasadil ale nebylo to zase tak nepříjemné jak jsem si myslel. No paní chtěla ať to sundám aby se mi nic nestalo ale nechal jsem si ho nasazený až do neděle. Mezi tím už skoro Paní asi studovala a v pondělí už se objednával pás pro mně. Ještě jednou děkuji tady Vojtovy za prodej ale i  za tuto stránku. Hodně nám to pomohlo v začátcích ale i dnes se dá najít nějaká ta inspirace. Loučím se se slovy co nejvíc spokojených a zamčených zážitků všem tady.

11

Dobrý den přeji "Z+G"!

Zajímalo by mne, kam jste se za ten rok posunuli.
Jak to vnímáte, jak pokračujete.
Váš příběh trošku připomíná i náš, pošlu své Paní link na toto vlákno.
Zvlášť, pokud tam budou vaše zkušenosti po roce.

Za odpověď předem děkuji

12

Zdravím vás všechny po delší době. Je to asi rok co jsme začali s manželkou s BDSM praktikami. Náš vztah je i nadále pevný. Manželka ví, co mě vzrušuje a postupem času zkoušíme nové a nové věci. Za ten rok jsme ale zjistili, že žít v nějakém BDSM vztahu 24/7 u nás prakticky nejde. Práce, děti, kroužky, koníčky, cestování, odpočinek....to vše má tak nějak přednost před sexuálním životem. Sex máme zhruba dvakrát týdně, BDSM praktiky toho zapojíme nárazově. Občas mě manželka sváže, nasadí mi kuklu, protáhne mi anál, apod. Pás cudnosti zapojíme zhruba co dva měsíce, vydržíme u toho třeba týden, ale pak se buď projeví nějaký problém nebo je zkrátka manželka tak unavená, že nemá náladu na nějaké hrátky ještě někdy v noci až děti usnou. Zkrátka máme dost aktivní život a na hry nezbývá dost času, alespoň né na ty jaké bych si já představoval. Ještě jsme toho spoustu nezkusili, ale mám výhodu, že je manželka v tomto velmi otevřená, ráda to rozebírá a povídá si o BDSM. Navrhl sem ji zkusit to 24/7, rád bych ji sloužil byl její otrok, ale na tohle prozatím nepřistoupila, řekla že jí to baví, ale že si to představuje, že by to probíhalo jen nárazově. Nicméně už sem ji navrhl, že bychom mohli pořídit nové hračky. Přemýšlím o nějakém kovovém PC. Doporučil by někdo třeba Holytrainer? Mám pocit, že mi nejvíce vadí plastové kroužky, které neustále po čase odírají varlata i když používám různé masti a vazelínu. Zkrátka ale naše hry nejsou tak časté jak bych chtěl já, na druhou stranu jsem rád i za to co spolu ve volném čase provádíme teď, snad se to časem posune dále.

13

Ahoj, z kovových klícek mi teď hodně vyhovuje menší Cobra.
Pokud by se Ti zdála těžká, lze použít elastický řemínek kolem pasu.
Ten mi pomáhá jak ve dne (nadlehčuje) tak v noci - drží klec blíže k tělu a tak nenastává tak drastické tahání koulí při noční/ranní erekci.

14

Ahoj, včera mě manželka po delší době opět zamkla s tvrzením, že tentokrát mě jen tak neodemkne, je třeba si na klec zvykat. Večer mi nakázal, že chce orgasmus, ale protože má ještě konečné dny menstruace, měl sem ji udělat masážní hlavicí. Namasíroval sem ji nejdříve prsa olejíčkem, líbal ji na vnitřních stranách stehen a u toho ji masíroval svatyni hlavicí. Orgasmus měla do 5 minut velký. Viděla jak sem nadržený ale nepovolila, neodemkla mě, jen se ke mě přitulila a šla spát. Myslel sem, že klec praskne jak se penis snažil o erekci. No uvidíme, co se bude dít dnes. Ještě sem nebyl permanentně uzamčen déle než 2 dny. Vždy se odemklo kvůli hygieně nebo protože kroužek na varlatech dělal neplechu. Teď ale poctivě mažu vazelínou tak uvidíme zda hra bude pokračovat. Zatím tedy v pohodě. Vím, že manželka je mnohem více nadržená když mám klec nasazenou,  než když žijeme vanilkově. Dnes bych byl velice rád, kdyby zažila další orgasmus.

15

Moc vám držím palce, aby vám to vydrželo. A těším se, že se podělíš o vaše zážitky.

16

Včera jsem byl trochu drzý (nadržený) a vyžadoval sem po ženě nějaké hrátky. Žena byla unavená a nechtělo se jí do ničeho a tak mě celkem razantně odmítla. Buď mám držet zamčený a čekat co se bude dít další dny nebo mě ihned odemkne a s hrátky je konec. Zklopil sem tedy obě uši, poslechl sem a vyčkávám co bude dál. Teď sem zamčený dva dny v kuse a i když pro zkušené zamykače je těchto pár hodin nicotných, pro mě je to osobní rekord. Žena bude pravděpodobně tentokrát neoblomná a já budu uzamčen nadále. Řeknu vám, že jsem nestříkal asi 6 dní což je pro mě teda víc než dost. Pravděpodobně se můžu těšit na to, že jakmile mi bude dovolen orgasmus, můžu se těšit na pořádnou porci semene v mé puse.

17

V sobotu odpoledne došlo na hrátky, jelikož jsme měli děti u babičky. Manželku jsem musel nejdříve důkladně oholit. Poté mě odemkla a lehl sem si na záda. Začala do mě vnikat prsty a dráždila mi prostatu. Zároveň mi olizovala varlata a druhou rukou masírovala žalud. Když už sem skoro byl tak přestala a přikázala mi abych ji lízal, což sem rád učinil. Poté chtěla sex, no a protože sem měl povolený orgasmus vydržel sem souložit ani né minuty a týdenní várka semene šla ven. Postříkal sem ji celou kundičku a bylo toho opravdu hodně. Manželka mi nakázala to slízat no ale přiznám se nezvládl sem to, bylo toho opravdu moc. Takže jsme to utřeli a já pokračoval v lízaní. Má láska měla za chvíli opravdu velký orgasmus na čemž mi záleží opravdu nejvíce. Pak mě zase zamkla a včera mi napsala zprávu, že na další sex si pěkně počkám. Naše zamykání tedy úspěšně pokračuje.No jsem zvědav, uź teď mám chutě ji opět udělat. Teď jen takový dotaz na vás pánové. Jaký je váš nejoblíbenější PC a jak dlouho v kuse (mimo hygienu) jste v něm byli uzamčeni??? Zkrátka bych chtěl vědet, která klec je nejlepší na dlouhodobé nošení u vás!

18

Já jsem uzamknutý v Cobře. Třetí měsíc bez orgasmu a pás cudnosti sundán jen na hygienu a to pouze pod dozorem mé Paní. Normální orgasmus jsem měl naposled během vánočních svátků. Od té doby pouze jeden zkažený orgasmus a dvakrát vydojen přes prostatu.

19

Také mám Cobru. No já sem zamčený teprve čtyři dny takže k takovýmto milníkům se dostat bude ještě složitý proces. Zajímá mě kolik lidí je opravdu takto dlouho zamčených.

20

Vyzkoušel jsem sice jenom tři typy PC, ale jednoznačně vyhrála Cobra. Teď používám výhradně tuto klícku.

21

Měl jsem plastovou cobru. Nošení super ale...
Teď používám drátěnou klec, která je skvělá na hygienu. Nejdelší uzamčení něco přes týden nonstop.

22

Ja som bol najdlhsie bez odomknutia 14dni mam kovovu klec a uvazujem o kovovej cobre ale ako tu uz bolo pisane nie raz z kazdej klietky je mozne sa dostat okrem tych ktore su poistene piercingom vsetko je to v hlave da sa odopirat honenie a nedrazdenie aj bez klietky len tomu pokusenie treba odolat klietka je druh spestrenia vztahu nieco ine a dost drazdive da sa spravit aj v klietke ci uz cez proststu alebo vybraznimy pomockami ked ti to kvalitne brni na klietke a ty uz mas kopec dni plne gule takze treba skusat a zistit co najviac vyhovuje