1

Téma: Postroje s dildem právě dorazily

Jak se vám líbí tenhle postroj s umělým penisem?

http://bonbdsm.com/images/stories/virtuemart/product/dhm-(2)9.jpg
http://bonbdsm.com/images/stories/virtuemart/product/dhm-(5).jpg

Měl by o něj někdo zájem, zatím předběžně? Musel bych ho objednat ve větším množství. Je to kvalitní kousek, pravá kůže a dildo z pevného silikonu. Cena by mohla být kolem 1500 Kč, ale zatím nevím úplně přesně.

2

Re: Postroje s dildem právě dorazily

Zajem by urcite byl...

3

Jednim slovem... nadhera.... zkusim to nadhodit manzelce....

4

jo jo bral bychho...podle ceny

5

Tak si říkám, jestli jsem tu nedávnou povídkou někoho neinspiroval k akci... :-)

6

Nene, to je shoda okolností. V době zveřejnění vaší povídky jsem natrefil na výrobce toho postroje a dal mi super ceník, kdybych měl o něco od něj zájem. Ale jen při nějakém větším odběru a samozřejmě ještě musím hradit poštovné a clo.

7

Zájem by byl také,podle ceny.Je to super kousek.

8

Také  by se nám líbil, záleží na ceně.

9

Cena by byla 1600-1800 Kč, podle toho, kolik bych jich objednal. Poprosil bych vás, co jste projevili zájem až podle ceny, abyste mi dali vědět. Díky.

10

Do těch 1 800,- Kč bereme.

11

Také beru.

12

Rozhodně za takovou cenu beru.

13

Mě by se to také líbilo, ale předběžnou objednávku bych mohl umístit až se souhlasem mé 3/4 wink

14

Tak jsem jich právě pár objednal. Očekávám je někdy koncem dubna, napíšu sem, až mi přijdou.

15

Postroje mi právě dorazily, vypadají naprosto luxusně. Cena vychází na 1800 Kč i s poštovným.

Poprosil bych zájemce, aby mi napsali svou adresu. Buď na info@cudnost.cz nebo soukromou zprávou tady na fóru.

Nevím, jestli se dostane na každého, proto předem ohlášení zájemci dostanou přednost.

Ještě bych rád připomněl, že běžná cena tohoto postroje je 129 dolarů, což teď vychází na 2550 Kč (odkaz).

16

Ve středu postroj dorazil, díky, hned večer vyzkoušeno, Paní 2 krát uspokojil..., já opět nic.

17

Po převzetí vyzkoušeno. Postroj sedí velmi dobře,  funkčnost výborná.

18

Ted jsem si vsiml mailu... smile
Mohu mit dtaz na velikost didla? popr. jestli si myslite ze by tam slo nandat i vetsi?
Dik

19

BW: délka 15 cm, šířka 3,5 cm a jde tam dát i jiné dildo -  jak můžete vidět na fotkách, dildo drží kovový kroužek, zpod kterého můžete dildo vyndat a dát si tam jiné.

20

je ještě na prodej???

21

Ještě ano, pošlete mi adresu do mailu a je váš.

22

Kdo byste měl ještě zájem o tento postroj, tak pro další várku teď dávám dohromady předběžné (ale závazné) zájemce. Platbu předem nepožaduji, ale férové jednání prosím ano. Musím je vzít aspoň po deseti, tak bych rád měl aspoň 5 zájemců předem. Zatím mám zapsaného jednoho zájemce.

23

Chtěl bych se zeptat někoho kdo už tenhle kousek zakoupil :-)
1. Jak sedí (drží na postrojích) hlavně při pohybu ven z vagíny.
2. Jestli netlačí a pokud ano, jestli se dá vyměnit za nějaký jiný (např. gelový - několik jich už máme).
3. Jestli nedře, mužskou stydkou kost (nad penisem).
4. Jestli používáte lubrikační gely na bázi vody, nebo jiné.
5. Jak jsou spokojeny vaše partnerky.
Díky moc za feedback.