1

Téma: Pas cudnosti inverted

Zdravím, nemáte někdo zkušenost s pásem tohoto typu?
https://www.smbsm.com/steel-inverted-ch … e-sq10530/
Případně netušíte jestli se dá v ČR vůbec sehnat? Já ho zatím našel pouze v zahraničí, proto se obracím na vás zkušenější smile díky za veškeré reakce

2

Re: Pas cudnosti inverted

Sehnat se dá těchto vynálezů i víc typů, klidně zprostředkuju, ale vůbec jim teda nerozumím a zkušenost nemám.

3

To bych byl moc rád, více typů? Můžeš Vojto prosím poslat třeba do SZ? Nebo sem hodit nějaký odkaz ať můžou mrknout i další potenciální zájemci?

4

Tenhle pás mám také vyhlídnutý ale nějak nechápu, jak to pracuje. ten delší, který se v tlačí dovnitř se mi moc líbí. Zkušenosti bych přivítal.
Jinak teď budu nosit plný pás bez možnosti doteků na který se moc těším. A Loctober se bude muset posunout až dojde.

5

už jsem tyhle pásy viděl před nějakým časem na www.koalaswim.com.
Co se pak týká jejich funkce, tak to je dle mě docela jednoduché. kroužek funguje normálně jako u stávajících pásů, rozdíl je však v samotné kleci, ten válec vlastně funguje jako náhrada pyje, jenž je tímto válce zatlačen do těla a je tudíž nepřístupný jakémukoliv dráždění. U verzí jenž ve výbavě mají katetr pak je 100% jistota, že vaše ozdoba jenž je zasunuta hluboko v těle a do močovodu je navíc zaveden katetr, prostě nikam neuhne ať se budete snažit sebevíc.

Osobně tedy s tímto žádné zkušenosti nemám a nevím jak to bude pohodlné, ale jistě je to zajímavý koncept klece (nebo spíše zarážky)?

6

mark-mizera Super - tak ho někdo vyzkoušejte. Mne chybí prašulky

7

Milášek mi tuhle věc v její nejdelší verzi pořídila na aliexpresu. Nosím jí občas jako náhradu za klasický T-pás. Erekci sice omezí, ale z téhle "klícky" se dá dostat nejsnadněji ze všech klecí. Když si pořídíte k této klícce urinální trubičku, aby jste penis vyndat nemohli, je to zase těžký hazard se zdravím. Hned při prvním pokusu klícku s trubičkou nasadit jsem si do krve podráždil sliznici a musel na urologii. Takže na nějaké to občasné hraní ok, ale jako spolehlivou zábranu masturbace to moc doporučit nemohu.

8

Petře, díky za info.

Jen pro upřesnění, viděl jsem verze s pevným katetrem a pak verze s hadičkovým. Jakou verzi disponuješ?

9

Myslím že proto se k tomu prodává i ten řemínek co to celé drží kolem pasu, poté už by z něj nemělo jít penis vysvobodit. Nebo se mýlím?

10

Katetr pevný i hadičkový. Oboje dělá problémy. Řemínek vyndání penisu z klece nezabrání.