Téma: Zkúsenosti nováčika
Som novacik a pokusim sa zhrnut moje postrehy z prvych zamykani.
Prvu klietku som si s respektom objednal silikonovy model You2Toys SILICONE PENISCAGE.
www.sexjenas.cz/pasy-cudnosti/8635-you2toys-silicone-peniscage-4024144544257.html
Uz pri prvom nasadzovani som mal problem dostat vsetko na svoje miesto aj s pouzitim
kruzku s najvacsim priemerom. Lubrikacny gel pomohol, ale po 15tich minutach som citil
nepohodu na miesku a hradzi. Silikon sa da v pohode stlacat, takze ked je velka chut na sex,
nie je problem stimulovat priamo zalud a dosiahnut orgazmus. Aj ked nie pri
plnej erekcii, ale dosiahnut sa da. Samotny mechanizmus zamknutia je u tohto typu
dost zlozity. Na prvykrat fajn, ale chcelo to nieco ine.
Zacal som patrat dalej a nasiel som typ, ktory ma vacsie mnozstvo kruzkov s roznymi
rozmermi a je vyrobeny z plastu. Kovovy som nechcel. Tak isto sa mi pacilo,
ze ma viac nadstavcov, ktore oddaluju klietku od korena penisu.
Objednal som Lockdown Chastity Cage Small.
www.easytoys.uk/lockdown-chastity-cage-small-p-39930/
Po prvom sklamani so silikonovym modelom som to bral ako druhu sancu
a ak by to nevyslo, tak by som sa na to vykaslal.
Zacal som s najvacsim kruzkom 6,5 cm. Pohodlne nasadzovanie a manipulacia. Prvykrat som vydrzal
bez problemov zamknuty niekolko hodin. Prijemny pocit vzrusenia sa niesol
celym mojim telom, ako som si to povodne predstavoval.
Objavil sa dalsi problem - ked som dosahoval erekciu, tak penis vytlacal celu klietku
a parkrat sa mi aj zosmykla z miesku, co je neprakticke hlavne na toalete. Vyskusal
som viac nadstavcov (predlzeni) na penis, ale ci bol kratsi, alebo dlhsi, tak to
nebolo ono.
Skusil som teda mensi kruzok 6 cm. Pohodlie stale velmi dobre, penis pri erekcii
uz tak klietku nevytlacal, ale stale som citil, ze by to mohlo byt ine. Nakoniec
som skoncil pri tretom najvacsom kruzku 5,5 cm a najkratsom nadstavci na klietku.
Tato kombinacia mi zatial vyhovuje najviac. Je to stale dostatocne pohodlne,
penis to drzi v polohe, akej ma, ani pri erekcii nema tendenciu zosuchovat sa.
To celkovo zmenilo moj pohlad na tieto hracky. Ak mam porovnat obe, tak ako zaciatocnik
vidim najvacsi problem v tom, ze na silikonovom modeli bol kruzok velmi hruby. U plastoveho
je sice priemer mensi, ale nakolko je plast uzsi, tak padne na svoje miesto (na koren
penisu) a zostane tam. Nevytvara neprijemne pocity na hradzi ani pri dlhsom noseni.
Dalsie dporucanie pre zaciatocnikov - naucte sa ako prve nasadzovat spravne
kruzok. Je nutne prestrcit najprv kozu miesku a potom zospodu (dolezite) pretlacit semenniky.
Tam je viac miesta a budete sami prekvapeni, ze ich prestrcite aj cez kruzok s mensim
priemerom. Da sa pomoct lubrikacnym gelom, ale ked sa vsetko zacne smykat, moc prakticke
to nie je.
Co s predkozkou? Pretiahnut a tak pouzivat klietku, alebo ju nechat na zaludi?
Z mojich zaciatocnickych skusenosti: ked je uplne ochabnuty, tak mi vojde aj s predkozkou,
ak zacina tvrdnut, tak radsej stiahnut, pouzit lubrikacny gel a dat do klietky obnazeny zalud.
Ak je stiahnuta dopoly, radsej stiahnut - najcastejsie vznika neprijemny pocit v klietke, ked
je stiahnuta napoly a ma tendeciu dojst aj k odreninam.
V mojom modeli vznika obcas problem, ze ked necham predkozku na zaludi, tak po dlhsom case
(hlavne po toalete) vznikne v klietke podtlak a koniec predkozky to vytiahne cez dieru na odvod
mocu, co sposobuje neprijemne (bolestive) pocity. Aj z tohto dovodu je asi lepsie
predkozku stiahnut a vyhnete sa podobnym problemom.
Dufam, ze tento text niekomu pomoze. Ja som rad, ze som skusil po prvom rozcarovani iny model.
Stalo to za to.