1

Téma: Zkúsenosti nováčika

Som novacik a pokusim sa zhrnut moje postrehy z prvych zamykani.

Prvu klietku som si s respektom objednal silikonovy model You2Toys SILICONE PENISCAGE.
www.sexjenas.cz/pasy-cudnosti/8635-you2toys-silicone-peniscage-4024144544257.html
Uz pri prvom nasadzovani som mal problem dostat vsetko na svoje miesto aj s pouzitim
kruzku s najvacsim priemerom. Lubrikacny gel pomohol, ale po 15tich minutach som citil
nepohodu na miesku a hradzi. Silikon sa da v pohode stlacat, takze ked je velka chut na sex,
nie je problem stimulovat priamo zalud a dosiahnut orgazmus. Aj ked nie pri
plnej erekcii, ale dosiahnut sa da. Samotny mechanizmus zamknutia je u tohto typu
dost zlozity. Na prvykrat fajn, ale chcelo to nieco ine.

Zacal som patrat dalej a nasiel som typ, ktory ma vacsie mnozstvo kruzkov s roznymi
rozmermi a je vyrobeny z plastu. Kovovy som nechcel. Tak isto sa mi pacilo,
ze ma viac nadstavcov, ktore oddaluju klietku od korena penisu.

Objednal som Lockdown Chastity Cage Small.
www.easytoys.uk/lockdown-chastity-cage-small-p-39930/
Po prvom sklamani so silikonovym modelom som to bral ako druhu sancu
a ak by to nevyslo, tak by som sa na to vykaslal.

Zacal som s najvacsim kruzkom 6,5 cm. Pohodlne nasadzovanie a manipulacia. Prvykrat som vydrzal
bez problemov zamknuty niekolko hodin. Prijemny pocit vzrusenia sa niesol
celym mojim telom, ako som si to povodne predstavoval.

Objavil sa dalsi problem - ked som dosahoval erekciu, tak penis vytlacal celu klietku
a parkrat sa mi aj zosmykla z miesku, co je neprakticke hlavne na toalete. Vyskusal
som viac nadstavcov (predlzeni) na penis, ale ci bol kratsi, alebo dlhsi, tak to
nebolo ono.

Skusil som teda mensi kruzok 6 cm. Pohodlie stale velmi dobre, penis pri erekcii
uz tak klietku nevytlacal, ale stale som citil, ze by to mohlo byt ine. Nakoniec
som skoncil pri tretom najvacsom kruzku 5,5 cm a najkratsom nadstavci na klietku.
Tato kombinacia mi zatial vyhovuje najviac. Je to stale dostatocne pohodlne,
penis to drzi v polohe, akej ma, ani pri erekcii nema tendenciu zosuchovat sa.

To celkovo zmenilo moj pohlad na tieto hracky. Ak mam porovnat obe, tak ako zaciatocnik
vidim najvacsi problem v tom, ze na silikonovom modeli bol kruzok velmi hruby. U plastoveho
je sice priemer mensi, ale nakolko je plast uzsi, tak padne na svoje miesto (na koren
penisu) a zostane tam. Nevytvara neprijemne pocity na hradzi ani pri dlhsom noseni.

Dalsie dporucanie pre zaciatocnikov - naucte sa ako prve nasadzovat spravne
kruzok. Je nutne prestrcit najprv kozu miesku a potom zospodu (dolezite) pretlacit semenniky.
Tam je viac miesta a budete sami prekvapeni, ze ich prestrcite aj cez kruzok s mensim
priemerom. Da sa pomoct lubrikacnym gelom, ale ked sa vsetko zacne smykat, moc prakticke
to nie je.

Co s predkozkou? Pretiahnut a tak pouzivat klietku, alebo ju nechat na zaludi?
Z mojich zaciatocnickych skusenosti: ked je uplne ochabnuty, tak mi vojde aj s predkozkou,
ak zacina tvrdnut, tak radsej stiahnut, pouzit lubrikacny gel a dat do klietky obnazeny zalud.
Ak je stiahnuta dopoly, radsej stiahnut - najcastejsie vznika neprijemny pocit v klietke, ked
je stiahnuta napoly a ma tendeciu dojst aj k odreninam.

V mojom modeli vznika obcas problem, ze ked necham predkozku na zaludi, tak po dlhsom case
(hlavne po toalete) vznikne v klietke podtlak a koniec predkozky to vytiahne cez dieru na odvod
mocu, co sposobuje neprijemne (bolestive) pocity. Aj z tohto dovodu je asi lepsie
predkozku stiahnut a vyhnete sa podobnym problemom.

Dufam, ze tento text niekomu pomoze. Ja som rad, ze som skusil po prvom rozcarovani iny model.
Stalo to za to.

2

Re: Zkúsenosti nováčika

Ja predkozku stahujem, lebo neskor ked penis naozaj ochabne tak sa mi predkozka zroluje na spicke, cez Cobru zacne liezt von spickou a to vie boliet. Nevraiac ze sa tak clovek ani nevymoci

3

Ahoj.

Po case prilezitostneho nosenia Lockdown Chastity Cage Small
som natrafil na jeho najvacsiu "slabinu". Nakolko kruzok
je okruhly a nie je anatomicky tvarovany, tak po dlhsom
case tlaci na vnutro stehien (resp. kosti). Nie je to prijemne, tak
som trochu patral (aj tu na fore) a nasiel som dva modely,
ktore ma zaujali.

Cobra, ktora je podla referencii uzivatelov
najviac pohodlna a Holytrainer, nakolko ma trochu
inak riesene tvarovanie kruzkov.

Kopiu Holytrainer V2 som kupil a uz ju nejaky
cas prilezitostne nosim. Kruzok je inak tvarovany, takze na
vnutro stehien uz netlaci, na druhu stranu, najvacsi kruzok
u mojho typu ma 52 mm, co som povazoval v porovnani s Lockdown Chastity Cage
(tu pouzivam 55 mm kruzok) ako dobru volbu, ale kvoli
ciastocnemu tvarovaniu je kruzok trochu tesnejsi.
Nie o vela, ale pri noseni to citit. Celkovym tvarovanim
drzi klietku pod inym uhlom (miesok tlaci dopredu),
takze aj dlzka klietky "na papieri"
sa zda byt v pohode, ale celkovo musim skonstatovat, ze Holytrainer
je pre mna ovela tesnejsi, ako Lockdown Chastity Cage.

V klude je to super, lebo v Lockdown Chastity Cage som mal
castokrat pocit, ze ked penis uplne ochabne, tak bola
moc volna. Akonahle ale pride co len k naznaku stoporenia
penisu, tak zalud vyplni ten kusok volneho miesta
a Holytrainer hned dava najavo, ze dalej to uz nepojde
a ak pojde, tak za cenu bolesti.

Trochu ma hnevaju naozaj ostre hrany na kruzku, ktory spaja
klietku a aj vyvod na moc by mohol mat hrany lepsie opracovane.
Nasadzujem ho vacsinou na "dve doby". Najprv kruzok, klietku
zvnutra natriem lubrikacnym gelom, chvilu pockam a ked odoznie
prvotne stoporenie penisu po nasadeni kruzku, tak si stiahnem
predkozku, nasadim klietku a zamknem. S ciastocne stoporenym
penisom je nasadenie klietky uplne bez sance. Chce to trochu
cvik a hlavne byt rychly.

Velmi ma laka skusit este vychvalenu Cobru. Mozno ako dalsi
kusok do zbierky pri experimentovani. Mamba tiez nevyzera zle
na prvy pohlad. Bude to zrejme postavene na podobnom principe,
ako Cobra. Akurat je problem to kupit, resp. vybrat vhodnu
kopiu, lebo sa ich vyraba dost. Originaly su na moj vkus
moc drahe.

4

Ahoj.

Holytrainer V2 som musel prestat pouzivat, pretoze vypracovanie vnutornych hran na klietke nebolo dobre a skrabalo mi zalud. Asi nie moc podarena kopia. Na trhu je ich vela.

Do zbierky mi pribudli dalsie dva: Colorbird 2 (alebo oznacovany aj ako Q226) a HT-V5, co je kopia Holytrainer V5. Dal som mu znova sancu, ale uprednostnil som co najjednoduchsie zamykanie.

Colorbird 2 je velmi pohodlna klietka, ktorej nic nechyba. Ma dostatok otvorov, takze hygiena nie je ziadny problem. Po uplnom ochabnuti mojho penisu citim, ze zalud je v klietke volny. Tym je mozna ciastocna erekcia a klietka je tvarovana tak, ze zalud vyplni prednu cast klietky, ktora je smerovana nadol. Nasadenie je aj pri ciastocnej erekcii problematicke, pretoze vstup do klietky je zuzeny. Neprejde mi nim zalud. Pred nasadenim ju zvnutra natriem lubrikacnym gelom. To cely proces znacne zlahcuje a nosenie je prijemnejsie.

HT-V5 je oproti Holytrainer V2 rozdielny hlavne v tom, ze uzamykanie je rychle a velmi jednoduche. Zvolil som velkost S, kedze som chcel mat klietku, v ktorej nebudem mat pocit volneho zaluda. Po prvom nasadeni som mal dojem, ze som to s tou velkoustou prehnal a mal som zvolit strednu velkost, ale ked penis uplne ochabne, tak je to priblizne to, co som hladal. Akykolvek naznak erekcie je hned citit. Je prakticky nemozne, aby sa penis stoporil. Kvoli ergonomickemu tvarovaniu kruzku sa netreba snazit klietku posuvat co najblizsie k bruchu, ale skor jej treba nechat priestor, nech sa usadi sama. Kruzok je na spodnej strane tvarovany tak, ze jeho stred zapadne medzi "gulky".

5

Ahoj, když jsem začínal, vědel jsem že plast. klícku určitě nechci. Plast nemusím obecně.
Hledal jsem tedy v kovových variantách, ne několikátý pokus jsem našel vhodný kousek pro mne: Husbandtreiner long. Hygiena super. Pro dlouhodobé nošení vynikající.