Téma: Kde najít dominu
Zdravím chtěl sem se zeptat kde se dá najít nějaká domina ? Jsem v tom nový a sám nedokážu držet klíč. A navíc chci někoho kdo me bude trápit a dá mi jen zničeny orgasmus. Je mi 20 a jsem ještě panic.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Kde najít dominu
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím chtěl sem se zeptat kde se dá najít nějaká domina ? Jsem v tom nový a sám nedokážu držet klíč. A navíc chci někoho kdo me bude trápit a dá mi jen zničeny orgasmus. Je mi 20 a jsem ještě panic.
A co jí dáš ty za to? Úplně zaprvé, nesmíš myslet jen na sebe. Seznam se normálně s děvčetem, povídejte si o svých touhách a plňte si je navzájem.
Na to, co hledáš nepotřebuješ dominu. Zamykaji i ženy, které vyloženě dominantní nejsou.
A kde se dá někdo takový najít
Chlape, prober se. Já vím, že jsi třeba mladší než většina nás tady, ale hledej seznámení prostě úplně normálně jako kdybys byl bez úchylek.
Jsi ochotný pro své životní štěstí vůbec vyjít ven a někoho oslovit? Nebo chceš, aby ti domina zaklepala na dveře pokojíčku a zeptala se tě, co si přeješ?
Hej kamaráde, vy dnešní době máte tolik možnosti v online světě...
Za nás byl mobilní internet cca 20mb za 500,-, dnes jestli nemáš neomezení internet v tarifu za 500,-, tak máš blbá tarif. Za nás nějaké tindery grindery a tomu podobné napodobeniny neexistovaly...
Normálně nainstaluj a z pohodli domova dávej třeba jen srdíčka a uvidíš která se chytne... Víš kolik třicítek hledá koloušky jako ty na hraní? I čtyřicetiletá mamba by si tě vzala do péče, stačí tomu jít normálně naproti, normálné i na facebooku je hodně úspěšná seznamka dnes už, stačí pro to něco podniknout jít tomu napřed a pak už je velice jednoduché si s opačným pohlavím chatovat, být upřímný a pak se sejít na kafíčku, oběd večeře a pomaličku až padne řeč na sex tak se v tom trošku babrat a okrajově naznačit že existují takové věci... a e si třeba myslíš že je to fajn, aby si dívka/žena chlapce/chlapa hlídala tímto způsobem a šetřila si ho jen pro sebe a on naopak tím dává, že mu za to stojí, že se pro ní vzdá kontroly nad tím co mu je nejcennější.
Jako fantazii se meze nekladou, ale co jsem dnes slyšel, tak hodně dívek se bojí toho, když jdou na rande s někým, tak on má ještě nějaké zadní vrátka a prej to je dost pravda, nevím, já už nerandím, já už svojí HotWife mám :-)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Kde najít dominu
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB