Re: Nepas: do Vánoc a kdo ví co bude dál
Dneska jsme byli s Paní na nákupech. V supermarketech musím jít vždy za Pani s vozíkem a kopírovat každou uličku a zastávku u regálu. Jam jde ona musím jít taky. Když se zastaví a něco si prohlíží tiše čekám nedoporučuji neřadíme. Pokud chce poradit ona se zeptá. Nikam neodcházím, pokud chci někam jít se na něco kouknout co jí nezajímá, dovolím si a čekám na souhlas. Pokud chce pomoci řekne si ať jí něco podám nebo dám věžkou věc do košíku. Ona mě téměř vždy oslovuje Subi. Je to dost podobné Kubi, Líbi....takže kdo pozorně neposlouchá neví jaký vztah spolu máme.
Dnes jsme zavítali i do obuvi. To je pro mě vždy svátek. Tam se může ukázat moje submisivní povaha. Dnes to probíhalo tak. Že jsme nakoupili potraviny, já šel do auta uklidit nákup a Paní si šla do obuvi. Když jsem přišel za ní. Paní seděla na židličce, v ruce měla vybrané boty a jakoby čekala a četla mobil. Hned jsem pochopil. Klekl jsem si před ní, pomohl jí z bot co měla na sobě a obul vybrané boty. Zapnul zip, podržel ji bundu aby měla volné ruce na vyzkoušení chuze a čekal co bude chtít dál. Ona se prošla. Mohl jsem na ni nechat oči. Silonky a minisukně s mojí kleci udělala své a když se jen tak mimoděk placka přes zadeček byl jsem úplně v pozoru v kleci.
Tyto mi úplně nesedí, najdu mi číslo od tamtech nahoře. Řekla a zase si sedla. Já poslušně našel co chtěla, zase si klekl sundal boty obul nové a zase čekal jestli budou králi. Takto to pokračovalo ještě několikrát. Nakonec si vybrala a šli jsme zaplatit. Paní se ještě ptala zda chceme impregnaci a vysvětlila jak o boty pečovat. Když vše řekla. Paní se na mě otočila víš jak to máš dělat? To bylo hustý. Takhle přímo říci kdo se doma stará o boty. Klec mi zase stala. Přece jenom jsem už dlouho nevystrikanej a dostane mě každa maličkost.
Pomohl jsem Paní do bundy, vzal na boty a šli jsme k autu. Otevřel jsem dveře, počkal až si Paní sedne. Zavřel za ní a šel řídit. Před domem Paní seděla v autě dokud jsem nedošel odemknout dveře od domu, zase jsem ji otevřel dveře od auta, šel s ní domu. Po mm ohl ji z bundy pověsil ji na věšák, pomohl jí z bot. Obul do pantoflí a pak se teprve vrátil pro nákup. Vše uklidil do ledničky i po celém domě, kam co patří. Paní si mě pak ještě zastavila ať ji pomůžu se převléknout do domácího oblečení.
Takto to běžné s mojí Paní nakupují již několik let. A jak to máte vy s nakupováním? Máte nějaké svoje "rituály"?