1

Téma: Životní styl

Včera jsem na novém webu uživatele woofer1203 narazil na příspěvek, který odkazoval na americký web paní Elise Sutton. Jen bych chtěl k němu podotknout, že se sice také týká PC, ale těch se používá v rámci životního stylu "Ženská nadvláda" (hlavně v rámci manželství), který možná v USA bují, ale tady u nás asi není rozšířen. U nás se submisivní vztah a používání PC spíše provozuje v rámci BDSM, nebo jako zpestření sex. života partnerů.
Pro ilustraci přikládám jednu povídku, nebo lépe řečeno dotaz a odpověď z tohoto fóra, která osvětluje typ tohoto vztahu. (Ten překlad je amatérský) Nevím, jestli to sem patří, když tak to smažte.

Dotaz Toma.
Paní Sutton.
Moje žena a já, jsme ve vztahu femdom po většinu našich 9 roků manželství. Až do nedávné doby jsme nechávali všechny D/S činnosti soukromé a žili, více-méně vanilkový život na veřejnosti. To se změnilo, když jsme potkali v našem městě další fendom pár (říkejme jim Jane a Jim). Moje žena s Jane krátce pracovala před dvěma lety a nedávno jsme si začali sdílet informace o našem životním stylu. Já jsem byl rád, že mohu mluvit s dalším submisivním mužem a vyměňovat si postřehy a každodenní zážitky jako domácích pomocníků apod.
Před několika týdny jsem si zlomil při nehodě doma zápěstí a nebyl jsem schopen dělat domácí práce. Jane mé ženě nabídla, že jí Jim pomůže s domácími pracemi a žena s tím souhlasila. Jane má Jima dobře vychovaného a já nemohu popřít, že on je lepší sub než já. Má větší schopnosti v domácích pracích, je veselý, pozorný a naprosto poslušný. Na mojí ženu toto velice zapůsobilo a já jsem u ní, ve srovnání s Jimem, úplně propadl. Z pozice „nejlepší sub co znám“, jsem se ocitl v pozici lenocha. Řekla mi, že se potřebuji hodně zlepšit a zeptala se Jane, jak toho u Jima docílila.
Jane jí řekla, že Jim je tak dobrý proto, že absolvuje těžké discipliny a trvalou cudnost. Až na velmi řídké masturbace, je cudný 24/7. Každý týden je v rámci výchovy (discipliny) bičován a za každý sebemenší přestupek, dostává tvrdý výprask padllem (je pádlován). Je stále ve velmi přísném cvičebním režimu a dietě. Nemůže dům nechat opuštěný mimo nakupování, má omezený přístup k internetu a nekouká na televizi. Jakmile je večer se svými pracemi hotov, jde si lehnout. Je to Jane filozofie, že jakékoliv rozptýlení v jeho životě musí být odstraněno, aby zůstal stále soustředěný jen na svou ženu.
Mojí ženu tahle filozofie velice zaujala. Nedávno mě informovala, že v našem životě chystá provést drastické změny. Vždycky jsem dostával výprask padllem, ale teď říká, že když už jsem ze svého zranění vyléčen, budu muset snášet intenzivní týdenní fyzickou výchovu (disciplinu). Řekla mi také, že se mám připravit na dlouhodobou cudnost a plánuje u mě začít užívat lék (Saw Palmetto) pro zdravou prostatu. Ona říká, že hodně z Jane programu bude postupně na mně realizovat během několika měsíců. Že se tak zlepší a osvěží naše manželství.
Paní Sutton, já vážně pochybuji, že to mohu zvládnout. Nejsem „bolestínské štěně“ a také uvolnění mi žena v minulosti odepírala po delší dobu, ale myslím si, že tam už je můj limit mé tolerance v cudnosti. Další omezení bych asi nesnesl. Musím přiznat, že Jim se zdá být velice šťastný a spokojený, ale to co je správné pro jednoho suba, nemusí být správné pro jiného, že?
Vím, že to zní ufňukaně, ale já opravdu chci potěšit svoji ženu. Už jsem byl v jejích očích dost ponížen a nechci jí už zklamat. Měl bych zkusit podrobit se jejímu programu a doufat v to nejlepší? Bylo by lepší jí sdělit své obavy (opět, nechci jí zklamat)? Mám se jí snažit přesvědčit, aby nekopírovala jiný pár? Děkuji za váš čas.

Odpověď Elise:
Tome,
Pro vaše dilema je řešení zřejmé. Pokud nechcete, aby vaše manželka zavedla tuto novou a intenzivnější disciplinu výcviku, budete muset odstranit důvod pro její zavedení. A myslím, že oba víme jak na to.
I když možná nikdy nebudete jako ten druhý muž, můžete určitě zlepšit své domácí dovednosti takovým způsobem, který potěší vaši ženu. Proč čekat až vám budou zakázány internet a televize?  Začněte hned dnes a zdvojnásobte své úsilí při úklidu domu. Ukažte své ženě, že nepotřebujete nový výcvik tím, že ukážete svoji dychtivost a ochotu stát se lepším submisivem.
Samozřejmě, že v hloubi duše budete chtít, aby uskutečnila ten nový vzdělávací program. Mám podezření, že hluboko uvnitř vás, je trochu nadšení z myšlenky ponořit se do hlubšího se podrobení manželce. Vsadím se, že část vašeho já, je zvědavá, jaké by to bylo snášet intenzivnější fyzickou výchovu a delší cudnostní období. Skutečnost, že jste mi napsal, mi z mé zkušenosti říká, že jste překvapený a nadšený možností, že by vaše žena byla stále více jako Jane.
Myslím, že byste se měl rozhodnout říci vaší ženě o svých obavách, ale vy byste měl být také ochoten jí věřit. Ona tě miluje a ona chce jen to, co je pro vás a váš vztah nejlepší. Vidí, jak šťastný a spokojený je manžel Jane (Jim), když jí slouží a chce totéž i pro tebe. Asi cítí, že omezujete sami sebe tím, že se držíte některých ze svých „starých způsobů“.
Tento životní styl je především o růstu, a pokud neroste, můžete sklouznout zpět do některých mužských návyků. Nový výcvikový plán by mohl být právě to, co oba potřebujete přidat nového a svěžího do vašeho vztahu. V případě, že se rozhodnete vyzkoušet tréninkové metody Jane, nedívejte se na to, že ztrácíte něco (internet, televize, atd.), jinak riskujete převést to do negativních zkušeností. Místo toho přijměte D/S dynamiku, aby se vaše submisivní povaha mohla živit z přísných a dominantních požadavků vaší manželky. Pokud to budete dělat, bude to vzrušující a naplňující.  To je to, jak to vnímá manžel Jane (Jim) a důvod, proč to u nich funguje.
Tak ať vaše žena zná vaše obavy, ale pak jí věřte. A jestliže nechcete, aby rozšiřovala D/S limity do stejné velikosti jako Jane u Jima, překvapte jí přijetím Jimovo úrovně odhodlání a otroctví. Všechno nejlepší.

2

Re: Životní styl

To už jsem taky v originálu četl. Mazat to nebudu, přijde mi to jako zajímavá ukázka jiné mentality američanů. A možná to není ani tak tou mentalitou, ale jen tím, že jich je statisticky víc. Pokud tenhle životní styl praktikuje někdo v Čechách, bude to jen pár jedinců a rozhodně ne internetová komunita. Tenhle typ vztahů je označován zkratkou FLR (female lead relation).

Ještě přidávám odkaz na originál, někde uprostřed této stránky:
http://elisesutton.homestead.com/Nov07.html