1

Téma: Vztah na dálku

Dobrý večer, chci se zeptat, máte někdo zkušenosti se vztahem paní-otrok na dálku? Jak nejlépe tento vztah udržovat, případně nějaké tipy? Předem děkuji za vaše komentáře. Evelin

2

Re: Vztah na dálku

Dobrý večer Evelin. Nemel jsem dlouhodobý vztah na dálku ale základ je jako v bežném vztahu. Musíš vedet čo čekáš, co ponúkaš proste mít plán a určená pravidla. Koho najdeš, jaké ma on očekávani a jak prijme daná pravidla je velice individuálni. Jiné požadavky jsou pro finančný vztah, jiné ze zvedavosti. Jakou oddanost očekávaš na dálku? Jaký vývoj vztahu očekávaš?

3

Jestli můžu poradit šel bych na to s hi-tech věcičkama ,v dnešní době se dá skoro vše ovládat  přes internet a aplikace ,otrok dostane úkol že si má nasadit na penis a do sebe vajíčko nebo  něco podobného a mučení může začít  online,může dostávat úkoli co si mám před den připravit nebo jak se svázat a vše nahrávat a posílat své paní .

4

Z mých zkušeností bych to bral dočasně. Vše se dá udržet, vykomunikovat apod. I to hraní se dá. Ale časem se člověk nasyti a bude chtít skutečnost.
Celkově i tak říkám, jo jasně, vztah na dálku se dá. Sám jsem to zažil. Ale nakonec to ztroskota na tom, že přijde čas, kdy jeden musí pryč za tím druhým. Pokud tohle stěhování nepřijde včas, může to ztroskotat.