1

Téma: Alternativní způsob kontroly

Hezký den, napadá vás někoho nějaký alternativní způsob, jak může žena zajistit že  nebude možné onanovat bez použití pásu cudnosti? Budu rád za každý váš postřeh i tip.

2

Re: Alternativní způsob kontroly

Třeba si s partnerkou důvěřovat v tom co dělám a v tom co říkám, když nejsme zrovna spolu? Nelhat si, jako že když říkám, že jsem si ho nevyhonil, tak jsem si ho fakt nevyhonil? Něco takového? Však milující a vnímající partnerka to všechno stejně odhalí a pozná. A milující chlap by ženský nelhal. Ale téma je to dobrý, díky za něj, @marty209.

3

Abych to trošku uvedl na pravou míru, důvěra je důležitá v pásu možná více než bez něj to je samozřejmostí. smile Jinak to není partnerka to je v tomto asi důležité vědět. No a v neposlední řadě, tato myšlenka vzestala v mojí hlavě abych i přesto že si důvěřujeme měl nějaký ( říkejme tomu třeba foruchtung ) který by tohle zařídil když pás není možný. Podotýkám že proč pás není možný není myšlenkou tohoto tématu smile

4

No, mě má Paní (protože už nenosím CB), před každou služebkou, večírkem v práci apod. seřeže péro tak, že ho mám celé do modra (poradila jí to jedna Dom kamarádka), abych neměl chuť ho nějaké jiné ženě ukazovat, v podstatě zamezí si ho na několik dnů honit, protože to opravdu hodně bolí, tak je to docela dobrá metoda. Ale tohe asi není to, co jsi měl na mysli :-D.

5

sub-xpetr: Po tomto výkonu - také moc toužím, nechat se seřezat přes pindíka a kulky, a pak zamknout.

6

ovoce33: No, já po pravdě tuhle praktiku nemám moc rád, protože mě to dost bolí, ale Paní na tom trvá, tak musím poslechnout. Ale někomu se to může líbit ;-).

7

Díky za tuto reakci, ale to asi nebude ta správná alternativa pro mě ( funkci paní vyžaduje) ale samozřejmě chápu že tohle asi umí být dost účinné.

8

No onanovaní to asi nezamezí ale myslím, že zkontrolovat jestli proběhla nebo ne se celkem dá ne?
Teda řekl bych. S nějakých těch dnů zamčení nebo bez orgasmu pozoruji jak moc jsem nadržený. Teď na sobě klec nemám, honit mám zakázáno. Poslední orgasmus jsem měl někdy v listopadu. Přítelkyně ví, že moc lhát neumím, takže kdybych si orgasmus dopřál sám tak jí to řeknu. Další možností je zkontrolovat jaká dávka vyteče při zkaženém orgasmu, případně při milkingu. Reknu vám, že po delší době odepření, jsme byli oba dva pěkně překvapení co jsem vyprodukoval při milkingu. Samozřejmě něm tušení kolik faktorů to ještě ovlivňuje.

9

Sub-xpertt: Závidím ti tvou Paní. Takový přístup bych taky chtěl. Jsi borec, že to zvládáš a nepotřebuješ klec.

10

vit: Děkuju, Paní mám opravdu skvělou a jsem moc vděčný, že ji mám. Ale aby nám D/s vztah dobře fungoval, chce to snahu od nás obou a někdy je to docela fuška. Stojí to ale za to ;-)

11

Můžeš zkusit najít vhodný prvek (zinek?), zajistit si konstantní příjem (asi doplňkem stravy), naučit se měřit jeho koncentraci a pak experimentálně vyzkoušet, jak se ta koncentrace v ejakulátu mění v závislosti na délce abstinence. Pro fajnšmekry by mohl fungovat chuťový test, ale to bude ještě míň přesný než měření objemu. Pozor, zinek je stopový prvek, tak malé množství asi doma s rozumnou přesností nezměříš, chce to zkusit popřemýšlet a pogooglit něco lepšího. pH se nemění, škoda, to bys měl primitivní zkoušku papírkem za korunu padesát za kus... No asi nic moc jednoduchýho to nebude, proč to vlastně vůbec řešíš? lol

12

Podle mne onanování nebo podvádění (nemyslím sex, ale dráždění penisu) nejde zabránit ani s CB. Možná, že s T nebo Y pásy to lze, s tím nemám zkušenost. Dlouho jsem CB (klícku) nosil a tak vím, že nějaká manipulace s penisem je možná vždy. Dokonce i do fáze ejakulace. Je to o tom, co vlastně chceš?! Každý to má asi trochu jinak, ale pro mne byl vždy CB pouze takovou připomínkou toho, jak se mám chovat. U nás je to o hlavně o pravidlech D/s vztahu, který si přejeme oba. Máme pravidla (mnohem více pro mne jako pro otroka, než pro Paní), ale ta považujeme za posvátná a neporušujeme je. A díky tomu máme vzrušující Femdom vztah už několk krásných let.

13

Ahoj. Jsem moc rád, že se vám pořád daří udržovat D/s vztah. Jak vypadá, když tě Paní mlátí přes penis? Jak to zvládáš a jak pak penis vypadá a jak dlouho to bolí? Prostě by mne zajímali podrobnosti. Moje Paní mě přes penis seřezala jen dvakrát, jezdeckým bičíkem a hodně to bolelo při exekuci i potom. Nejhorší, bylo, když mě vzala silou přes koule, to jsem spadl z postele a kroutil se v breku.

14

vit: Ahoj, daří se nám to už docela dlouho, ale jak jsem už psal, vyžaduje to někdy docela dost úsilí. Hlavně když člověk přijde večer z práce a nejradši by s sebou praštil na gauč, nebo rovnou do postele. Bití penisu není u nás narozdíl od výprasků naštěstí zase tak častá záležitost. Máme pravidlo, že když jedu někam na služebku nebo něco podobného a nemám CB, může mi na něm Paní nadělat jelita, aby bylo jasné, že je to její majetek. A někdy, když máme nějakou akci. Většinou dostanu 10 ran z jedné strany a pak 10 z druhé. Máme na to takovou slabší plastovou trubičku, která dělá sice pěkně modrá jelita, ale není tak tvrdá jako rákoska a nehrozí tak žádné zranění. Když s ní ale dostanu přes žalud, vidím všechny svatý ;-).

15

@sub-xpetr
To zní nádherně, jednou jsem viděl na twitteru foto, jak měl chlap na penisu ty jelita, moc se mi to líbilo, ale moje paní mi nedá ani na prdel...
Jednou při uvazovačce mě vzala přes penis už nevím čím, asi bičíkem, ale i tak jsem to cítil asi tři dny a ta jedna rána nijak neomezovala, ale dost by mě zajímalo tech 20 ran a pořádných, to musí být moc hezké a ještě se ti to určitě furt připomíná, no ale i tak si myslím, že i přes to se dá pak provozovat sex ne? Nebo den po tom?

16

miláček: Na fotce to často vypadá rajcovně, ale v reálu už to tak být nemusí :-). Na vlastní oči jsem viděl dost tvrdý výprask penisu rákoskou, který prováděla má Paní otrokovi jiné Madam a byl jsem rád, že na mě se pak vyřádily trochu jinak. Dostal jsem přes něj potom také, ale ne tak tvrdě, protože bych to nevydržel. Vynahradily si to výpraskem na mojí prdel, to zvládám docela dobře. Bití penisu bolí většinou několik dní a masturbace je sice možná, ale ne moc příjemná. Sex by také byl asi možný, ale to nedokážu posoudit, protože u nás je sex omezený pouze na orální uspokojování mé Paní.

17

@sub-xpetr
To zní moc zajímavě. Nemohl bys nasdílet, jká plastová trubička to cca je?

18

@Alexandr400
Pokusím se, ale dnes už ne :-). Už je to docela dlouho a nepamatuju se, kde jsem jí koupil, ale typoval bych Hornbach :-). Bylo to právě po té společné lekci s dalším Femdom párem a když jsem viděl, jak mou Paní baví řezat muže přes penis, tak jsem jí to chtěl dopřát i "doma". Protože, co by správný otrok pro svou Paní nevydržel ;-). Ale věděl jsem, že tak tvrdé bití rákoskou bych přes něj nezvládnul. Tohle je hodně individuální, někdo zvládne řezání přes penis, ale klepe se strachem třeba z ballbustingu nebo z výprasku na zadek, tramplingu v jehlových podpadcích a naopak. Všechno je to v hlavě :-).

19

No mi máme doma uhlíkovou tyčku, sice dutou, ale i ta krásně štípe a teprve plná?
https://profimodel.cz/cs/uhlik-a-lamina … k#331631kD

20

Myslím, že by se to dalo aplikovat několika způsoby. Od popsaného - intenzivní bolet (jelita), přes vlastně docela jemné, ale vytrvalé bití, které způsobí opuchnutí.
Přiznávám, že bití přes penis mě velice láká, ale zkušenost zatím nemám.
Budu rád za tipy na nástroje, které k tomu využít, rákosky se opravdu bojím.

21

Také mi to láká, zkušenosti zatím nemám. Také mne zajímá jaké nástroje lze použít.

22

Myslím, že důležité je, aby nástroj, který žena použije, nebyl moc tvrdý a nemohl způsobit poranění, které by při bití penisu mohlo nastat. Ale zároveň, aby byl dostatečně bolestivý a nadělal pěkně modrá jelita. Dají se použít různé gumové, plastové a silikonové hadičky atd., rákosku bych určitě nedoporučil, přestože i to jsem viděl v akci ;-)