1

Téma: Výtok pri močení

Ahojte, neviem či sa to tu už riešilo alebo nie, ak áno tak sa ospravedlňujem o duplicitné vlákno.
Počas uzamknutia sa mi stala (aspoň pre mňa) taká divná vec, no možno je to bežné. Keď som bol uzamknutý nemal som žiadne stimuly (dráždenie penisu cez klietku či stimuláciu sprostoty) len uzamknutý penis s občasnou erekciou počas dní ale nič hrozné. V priebehu 8. a 9. dňa uzamknutia som bol strašne nadržaný a počas týchto dní prichádzali aj silné erekcie sprevádzane výtokom (kvapky lásky aspoň myslím že sa to tak nazýva (priehľadná mazľavá tekutina)). V 10 deň uzamknutia som pociťoval silnú túžbu spraviť sa alebo len na krátku chvíľu podráždiť uzamknutý penis (nespravil som tak), čo ma však prekvapilo počas dňa bola situácia keď som šiel vykonať malú potrebu. Počas toho ako som vykonával potrebu vytiekol so mňa aj silný výtok ejakulátu. Čo sa týka množstva bolo to len o čosi menej ako pri vyvrcholení. Nasledujúci deň som nebol ani nadržaný ani som nemal erekcie skôr pocit ako keby som sa spravil no bez orgazmu ci akého koľvek stimulu. Nikdy predtým sa mi nič podobné nestalo, hlavne nie po tak „krátkej“ dobe. Preto by som sa vás rád spýtal mali site niekto podobnú skúsenosť / zážitok ? Je to bežné alebo si dať radšej pauzu od cudnosti?  Za odpovede ďakujem.

2

Re: Výtok pri močení

Ahoj , jisté zkušenosti mám, tak zkusím odpovědět. Je to normální a stává se to, ale alespoň u mě to přichází po různých dobách uzamčení a stupni nadrženosti. Až cca po 3 měsících bez org. je to celkem pravidelné.

3

Ahoj, my cudnost provozujeme v různých formách už více než 15 let a včera v noci se mi to prvně stalo také, nebo možná, že jsem si toho jen dříve nevšimnul, protože toho nebylo tolik. Bez orgasmu jsem 14 dní a čeká mě ještě minimálně dalších 30.

4

Ahoj, je to normálne . Keď si zamknutý tak si parlamentne nadržaný a telo vylučuje preejakulát po dlhšej dobe zamknutie aj spermie smile