Téma: Náhoda v metru
Zdravím všechny klíčnice i zamčené,
mě se vždycky zatím vyhnul jakýkoliv trapas s pásem cudnosti až na jeden extra zážitek, který ale teď popisovat nebudu. Teď se s Vámi ale podělím o dnešní zážitek, který je sice velmi krátký ale třeba Vás to pobaví.
Nastoupil jsem klasicky do metra, něco, co člověk dělá úplně automaticky, navíc jsem byl zamyšlený nad nějakým pracovním problémem a v podstatě jsem nevnímal lidi okolo. Přede mne se postavila nějaká žena. Již se měli zavřít dveře, když asi na poslední chvilku někdo nastupoval (nevím přesně, nevnímal jsem tu situaci) ale rozhodně výsledkem bylo, že strčili do té ženy. Ta instinktivně máchla rukama, akorát že mě částečně šáhla mezi nohy a tedy samozřejmě na pás cudnosti. Pád ustála, ono stejně nebylo kam padat a ruku samozřejmě hned dala pryč. Rozhlédla se na koho padala a řekla "omlouvám se" já klasicky zareagoval, "nic se nestalo" a ani mě nenapadlo, že by mohla za ten moment něco zaregistrovat. Naše pohledy se potkaly a ona řekla s úšklebkem "no bouchnout se o ten pás cudnosti spíše bolelo mě". Málem jsem se propadl do země. Řekl jsem "Omlouvám se" a hned jsem sklopil oči a ona se jen otočila.
Za dvě zastávky vystoupila a tím to celé skončilo.