1

Téma: Prvá noc v pasu - začiatočník

Nazdar,

Konecne nam dorazil pas co sme si objednali, az som sa bal ako budem riesit colnicu ale nastastie to nebol problem - https://oxy-shop.com/products/chastity- … d-in-steel

Frajerka mi nasadila 45mm kruzok + 43mm klec. Musim povedat ze po prvych 6 hodinach to bolo prekvapivo komfortne (ziadna bolest). Tak frajerka skonstatovala ze moj penis je nato stavany a uz som to mal nosit davno. Tak zevraj to uz bude na “neurcito” a zaroven aj prvu noc. Po informacii z netu som sa bal ze ta prva noc bude bolestiva, hlavne ked sa dostavi nocna erekcia a morning wood. Zobudil som sa iba raz a bolest bola minimalna.

Dalsiu noc uz predpokladam ze erekcie budu silnejsie kvoli abstinencii, preto sa chcem spytat ci mate skusenosti s tymto “hackom” - priviazat snurku z topanok na kruzok a nasledne okolo svojho pasu (myslim pasu tela) co zabrani natiahnutiu PC smerom dopredu a pritlaceniu mieska.

Zaroven v tomto pase je trosku problem aj mocit, pred mocenim musim stiahnut predkozku, ktora ptom ostane natlacena v kleci. Mate nejaky tip na pas v ktorom mocenie nie je take problematicke? Vela ludi chvali cobru avsak mam pocit ze by mi z nej trcala cast trubice vpredu.

Diky.