Milking si užívám přímo prstem, protože potřebuji cítit ten tep, to pulzující místo přímo, které jen promačkávám, přitlačím zlehka a zase pustím a za chvíli to opakuji a když už chci, aby vytekl, tak zmáčknu pořádně a držím.
Když cítím, že už to půjde ven, přiložím ruku k žaludu, ať mi to vykape do dlaně a má Tlapík co lízat, přeci to nenechám jen tak téct, škoda toho. Je to u nás se semenem někdy takový koloběh, co z něho jde ven touto cestou, musí zase zpět :-D
Ještě kovový aneros je skvělý, krásně vroubkovaný, velmi dobře se zavádí a úžasně sám pak drží. Díky tomu mám volné ruce na jiné aktivity a když se Tlapík špatně pohne, sedne nebo cokoli co mu přitlačí onen bod? Oooouu, vykape aniž by to chtělo nějakou zvláštní pozornost. A to vroubkování, co je skoro po celé délce, hmmm, krásný to pohled, kov zbožňuji, tudíž jsem si ho bez váhání zde koupila a měla pro Tlapíka překvapení. Ráda ho překvapuji novými věcmi.
Když si dělá milking Tlapík sám, bez mé přítomnosti, používá vetší kolíky nebo dildo, dle nálady. Když už je hodně napumpovaný, tak stačí zasunutí aaaaaaaaaaa? Je to okamžitě venku.
Tak u nás to je takhle, ale jak říkám pořád, je to všechno individuální. Přeji ti mnoho hezkých zážitků.