1

Téma: Kosmetika na kulky

Objevil jsem asi ameriku smile ale znáte? https://www.angrybeards.cz/kule/antisti … -na-pytel/
co myslíš bude pytel jemnější i v klícce a méně otlačenej?
Mám objednáno, tak vyzkouším smile

2

Re: Kosmetika na kulky

no už to prohlížím nějaký pátek a na trhu to je tak rok možná i déle, tak pak hod echo co na to kulepytel a jestli je to fajné pod kroužek

3

Rozhodně by mě zajímalo zda jaký to má účinek

4

Zkouším zatím 2.den v lednu dám vědět

5

Referuji o přípravku, pánové přípravek mi moc vyhovuje, škoda že jsem na něj nepřišel dříve - respektive jsem tomu moc nevěřil, ale opravdu funguje, jemnější , hladší méně náchylný k odřeninám od kroužku. Za tu cenu super! Kromě výrobce mají třeba v Alza.cz , v drogerii bych se styděl zakoupit. Přijde Zásilkovnou do boxu, nebo kam si určíš.

6

Už jsem také vyzkoušel, nejlepší co jsem kdy zažil, okamžitě po tom jsem přestal na sobě cítit kroužek !!!

7

Tak se také přidávám se svojí zkušeností s Angry Beards Antistick a musím říct, že nic lepšího jsem zatím neměl možnost vyzkoušet. Nošení klícky se díky tomu stalo naprosto komfortní záležitostí(byť jsem většinou zamčen pouze přes den vždy, tedy cca 16h v kuse, že se mi na ni podaří občas i zapomenout big_smile. Antistick se nijak nevstřebává maže koule fakt celý den a musím říct, že mě překvapil i při aktivitách jako je bazén nebo sauna, kde taky relativně dobře drží. Takže také mohu jedině doporučit!.