1

Téma: Řidič v uzamčení

Povídka je ze zrušených stránek bdsm-povidky.freebdsm.cz a jako autor je uveden Submise.

Řidič v uzamčení 1

S manželkou jsme měli už dlouho D/S vztah. Život nám ubíhal příjemně a díky společné řeči v sexu i velice barevně. Je pravdou, že časem nám vždy něco zešedlo, ale nebyl problém dokoupit nějakou tu hračičku, s fantasie jela rázem zase na plné obrátky.

Naposledy jsem se ovšem ve výběru hračky trochu sekl. Respektive jsem se sekl se souhlasem, protože nápad to byl manželky. Jednou jsme koukali na netu na jaký si BDSM film a v něm se používal v hojné míře pás cudnosti.
Jak mě manželka později přiznala od té doby se nemohla zbavit myšlenky že mě ho pořídí. Nešlo to tak rychle , protože cena kolem dvaceti tisíc pro nás nebyla zrovna malá, ale po půl roce za mnou přišla, že přijede agentka z prodeje pásu cudnosti, a že budeme zaměřovat.

Neřekla mě ovšem kdy to bude. A tak jsem v klidu přistoupil v sobotu na naši D/S hru. Musel jsem se samozřejmě řádně oholit a už v koupelně nasadit roubík s penisem trčícím ven. Těšil jsem se na to. Bylo tak ponižujícně vzrušující, když jsem byl spoutaný a paní se obdělávala místo mím penisem, tím umělákem. Přitom jsem měl vždycky penis jako ze železa.

Když jsem měl roubík usazený a uzamčený, takže ani bez pout jsem se ho nemohl zbavit, vyšel jsem z koupelny. Paní si mě pozorně prohlédla a pak mě nasměrovala pod oka ve stropě. Na každou ruku mě upnula řemeny, které zajistila zámkem. Pak mě za řetěz upnula každé zápěstí k jinému oku, a tak jsem měl ruce vytažené a roztažené vysoko nad hlavou.

Pak přišli na řadu kotníky. Na nich se usídlili skoro stejné kožené řemeny jako na zápěstích a ještě ke všemu jsem zahlédl rozporku. Ta nemohla skončit nikde jinde, a tak mě roztáhla nohy skoro na metr od sebe. Tím se mě ještě více napnuli ruce. Pozice to moc pohodlná nebyla, ale moje vzrušení dávalo tušit, že je to to pravé ořechové.

Když jsem byl upoutaný, tak se k mému úžasu paní na mě skoro ani nepodívala a odešla někam do baráku. Byl jsem zmatený. Zavřela za sebou dveře a tak ani moje škubání řetězema nemohla slyšet. O huhlání, kterého jsem byl maximálně, díky roubíku schopen už ani nemluvím. Nezbývalo mě než tam napnutí jako struna stát a trpělivě čekat, až moje paní přijde.

Nešla celou hodinu a mě už začínali bolet ruce. Z ničeho nic mě z mého neveselého přemýšlení vytrhl zvonek. Kdo to sem může jít? Většina přátel se naučila, že k nám se chodí až po předešlém ohlášení.

Zvonek se netrpělivě ozval znova s větší intenzitou. Konečně jsem uslyšel paní jak mluví do domácího telefonu. Byl to krátký rozhovor a už jsem slyšel kroky, jak paní šla dolů. Nebylo pochyb, že jde otevřít. Netrpělivě a marně jsem se snažil uvolnit z pout. Bláhové konání.

Po pár minutách se kroky ozvali opačným směrem. Teda nahoru do patra. Jenže byli divné. No aby ne. Když se přiblížili k dveřím pokoje, bylo jasné že nahoru jdou osoby dvě. Dveře se však naštěstí neotevřeli jak jsem se obával. Obě osoby zašli do obývacího pokoje. Trochu jsem se zklidnil, ale stále jsem uvažoval kdo že to může být, že ho paní pustila až nahoru, když jsem nahý a spoutaný.

Z ničeho nic se dveře otevřeli. V nich jsem jako první uviděl paní a prvotní leknutí se vytratilo. Jenže jen se na mě usmála, udělala krok a za ní vešla další žena. Nikdy jsem ji neviděl a jí přišlo strašně veselé jak jsem se snažil ukrýt před jejím pohledem. Snažil jsem se instinktivně dát nohy k sobě abych schoval svoji nahotu, ale trčící péro se nedalo nijak ukrýt. Naopak, asi i díky ponížení trčelo stále pevněji.

Ta cizí žena v klidu přistoupila až ke mě a podrobně si mě prohlížela. Zvedala mě koule a rukou zajela až na zadek. Celou dobu svoje konání komentovala mé paní. Už bylo jasné že jde o dealera pásu cudnosti o kterém paní mluvila. Za družného hovoru o bezpečnosti pásu cudnosti a jeho neprosté nesundatelnosti , mě cizí žena okolo pasu nasadila jakýsi postroj. Protáhla zbývající pásek mezi nohama a spojila ho s opaskem za zády. Celé to za spolupráce s paní různě povolovala a jinde utahovala aby to co nejlépe sedělo. Různě se mě snažila ta cizí žena ohnout péro směrem dolu mezi nohy, s vysvětlováním že takhle ho bude fixovat ten pás cudnosti. Žádná její věta však nesměřovala ke mě. Byl jsem tam v podstatě jako figurína.

Ponížení a jejich nezájem o mě, způsoboval stále větší vzrušení a já byl mnohokrát, při manipulaci s mím pérem jen krůček od toho abych se udělal. V jeden okamžik jsem tiše zasténal do roubíku a paní se jen podívala do mích očí. Chytila mě za uměláka v obličeji a jen mě upozornila, že jestli se udělám, tak na to nezapomenu.

2

Re: Řidič v uzamčení

Řidič v uzamčení 2

Přeměřování trvalo skoro hodinu a půl a u jeho konce jsem už byl jen hromádka nervů. Každou chvilku ty dvě zavadili o moje péro a já měl stále pocit, že to už byla poslední kapka. Vydržel jsem až do samotného závěru. Pak zase ta dealerka chtěl ukázat mé paní jak hezky je péro v pásu cudnosti uzamčeno. Vytáhla z kufříku tubu která se používá v pásu cudnosti a nasadila jej na moje trčící péro. Pak moje péro v tubě chytla a vší silou se ho snažila stáhnout dolu mezi mé nohy. A tohle už poslední kapka byla. Začal jsem stříkat na celé kole. Ta dealerka jen trochu ucukla, ale stále se zálibně dívala jak stříkám.

Dealerka se dívala sice zálibně, ale pohled mé paní nebyl zdaleka tak vstřícný. Když jsem se vystříkal tak ještě chvilku měřili a pak odešli do obýváku, asi dojednat podrobnosti zakázky. Byli tam tak ještě asi hodinu, když jsem uslyšel kroky jak odchází.

Chvilku na to se otevřeli dveře a v nich se objevila paní. Nijak hezky se netvářila. Snažil jsem se přes roubík vyhuhlat omluvu, ale gumová koule, kterou jsem měl vraženou v puse, mě nic neumožnila. Paní udělala asi tři kroky směrem ke mě, ale najednou se otočila a otevřela skříňku, ve které byli naše hračky. Bohužel tam byla i pletená devíti ocasá kočka. Byla mohutná a opravdu, plný švih hodně bolel. Beze slova ji vzala do ruky a stoupla si za mě. Vysvětlila mě že jsem ji neposlechl a že si tedy zasloužím trest. Můj přestupek byl zhodnocen na deset ran.

Před tím, jsme vždy používali výprask spíše jako stimulaci. Tohle ale paní myslela vážně a já měl strach co to bude obnášet. První rána přišla nečekaně a ano moc nebolela. Druhá byla o poznání silnější a já jasně ucítil všechny prameny, jak se mě zakousli do zadku. Takto vážně myšlený výprask jsem od paní ještě nedostal. Bylo cítit, že je opravdu naštvaná a že jde o trest v pravém slova smyslu. Rány byli dávány nepravidelně a stále se zvětšující se silou. Bolest byla už po třetí ráně nesnesitelná, ale já kupodivu cítil jak mě penis začíná tuhnout. Konečně přišla poslední desátá rána. Paní uložila kočku a odešla do koupelny.

Když se vrátila, odpoutala mě a já si musel nasadit okovy okolo krku, pasu, stehen a zápěstí. Vše bylo spojeno s řetězy a umožňovalo to normální pohyb. Tedy normální pohyb na uklízení. Nemohl jsem si na sebe nic oblíknout a většina pohybů byl poměrně problém. Paní se posadila v obýváku a já musel poutírat prach a vyluxovat. Tohle všechno mě trvalo skoro dvě hodiny. Práce jindy na půl hodiny byla nekonečná.

Když jsem měl hotovo směl jsem si sednou k počítači a dělat si svoje věci. Stále samozřejmě nahý a v řetězech a s roubíkem. Nechala mě sedět u počítače skoro tři hodiny, až do osmi do večera. Pak přišla s tím že chce jít spát. Myslel jsem že si konečně pohrajeme. Paní mě nasadila obojek na zámek s asi dvou metrovým řetězem. Divil jsem se že mě za řetěz táhne do koupelny a ne do ložnice. No asi bude koupačka. To bylo jediné co mě napadlo. V koupelně mě sejmula roubík a já se mohl napít.

Jenže chyba. Trest v podobě výprasku nebyl konečný. Řetěz paní připnula k baterii a na zem mě hodila větší ručník. Se slovy, že jestli se ještě jednou udělám, když mě to zakázala, tak už se jinde nevyspím, zabouchla dveře koupelny, ještě je pro jistotu zvenčí zamknula a šla spát. Díky řetězu jsem se dostal tak tak ke klice. Sice bych dveře dokázal otevřít, ale nedokázal bych šlápnou ani na práh. Dostal jsem se sice na záchod, ale to bylo tak vše. Došlo mě hned, že se z koupelny do rána nedostanu. Uvelebil jsem se na ručníku a zkoušel jsem usnout.

Ráno jsem byl vzhůru už v sedm. Paní si dávala záležet, a spala skoro do deseti hodin. Konečně vešla do koupelny. Podala mě klíčky ať se mohu odepnout od baterie. Když jsem se odepnul musel jsem ještě jít a ustlat postel, ve které jsem nespal. Pak jsem paní připravil kávu a namazal snídani. Ještě jsem paní musel u snídaně posloužit jako podložka pro její nožky.

Potom jsem se musel odstrojit, protože bylo potřeba začít makat na zahradě. Jelikož nemáme zahradu uzavřenou a bydlíme v zástavbě. Jenže jak byla paní v ráži tak dostala nápad. Musel jsem se zase svléknout do naha. Paní mě předklonila přes stůl a zašla do ložnice.Když se vrátila, tak držela v ruce pánský anální kolík, pro dráždění prostaty. Kolík mě vrazila do zadnice a tam ho zajistila řetězovýma kalhotkama na visací zámek. Pak jsem teprve mohl jít ven pracovat. Bylo to děsné. Kolík měl dálkové ovládání, které šlo až na deset metrů a paní kouřící na balkóně toho ráda zneužívala.

Každou chvilku se mě spustili vibrace a začali prostatu dráždit ještě více než samotné moje pohybování. Mám pocit že jsem asi tak třikrát vytekl, a to bez erekce. Je to děsný pocit.

3

Řidič v uzamčení 3

Čas dále plynul a já byl stále poutaný a nucený k domácím pracem v poutech a někdy, aby bylo moje ponížení ještě důkladnější jsem se musel obléci do krajkového body s podvazky a punčochami.V mezičasech jsem chodil normálně do práce. Vozil jsem díly z jedné továrny do druhé. Skoro neměnná trasa se den co den opakovala. Každý den jsem trasu stihl i třikrát otočit.

Už se to ale mělo brzo změnit. Paní si nechala balík s pásem cudnosti poslat do práce, takže jsem o jeho příchodu neměl ani tušení. Navíc vzhledem k dodací lhůtě skoro dva měsíce, jsem na něj už zapomněl.

Když jsem se však vrátil z práce, bylo to v pátek kolem čtvrté, paní seděla na sedačce v obýváku. Měla na sobě moc erotické body, tanga střih. K tomu všemu měla krásné bílé silonky připnuté k podvazkům, které byli součástí body. Byla nádherná a vzrušující. Zůstal jsem na ni civět, jako pako a teprve druhý její příkaz ať se jdu vykoupat, mě z latergie vytrhl. Otočil jsem se na podpatku a šel do koupelny. Už ve dveřích jsem si uvědomil, že župan ležel na sedačce vedle paní. Když jsem se pro něj vrátil, tak mě pouze paní oznámila ať ho tam nechám, že ho nebudu potřebovat.

Pořádně jsem se vykoupal a oholil. Holení už byla samozřejmost. V rozkroku a pod paždí. Důkladně jsem se osušil a šel jsem nahý za paní.

Zatím co jsem se koupal, tak paní položila na stůl nějakou krabici. Jen mě na krabici ukázala a oznámila mě že to bude od dnešního dne moje spodní prádlo. Krabici jsem otevřel a vyjmul z ní ten zapomenutý pás cudnosti. Krátce jsem si jej prohlédl a paní mě poručila abych k ní přistoupil a dal ruce za záda. Když jsem tak udělal zaklapla mě na zápěstích kovová pouta. Potom si mě otočila a chtěla mě nasadit pás cudnosti. Jenže ten chladivý kov a pouta způsobili, že se mě péro postavilo jako stožár. Ale i na to měla paní lék. Zvedla se a odvedla mě do sprchy. Tam mě šoupla do vaničky a pustila studenou vodu. Jak bylo velké tak stejně rychle se zmenšilo. Vytáhla mě ze sprchy a v rychlosti mě osušila. Pak mě okolo pasu zapnula pás a mezi nohama protáhla druhý díl. Na kterém byla tuba zakončená a děrovaná aby mohl dýchat. Pak už jenom dotáhla díl okolo pasu a mezi nohama. Ucítil jsem tlak od kovu který nesmlouvavě svíral můj klín. Pak zaklapl zámek a já pocítil bezvýchodnost celého jeho konání. Vše dorazila paní když se mě zeptala jak mě to železo sedí. Když jsem ji ubezpečil že skvěle, tak dodala, že je to dobře, protože klíče nechala v práci v sejfu. To byl šok. Bylo jasné že celý víkend pro mě bude smutný, bolestivý a otrocky bezvýchodný.

Pak mě paní rozepnula pouta za zády a musel jsem přinést jiné. Byli na delším řetězu a k tomu i na kotníky. Oboje mě zaklapla a nechala si uvařit kávu a donést moučník. S pouty a nahý..... Vlastně oblečený, jsem se cítil tak divně, že se mě péro chtělo stále postavit. Problém byl však v tubě ve které bylo uvězněno. Bylo malé. Během vteřiny bylo na šířku plné. Za další okamžik, narazilo na ukončení tuby a to bylo vše. Bylo zalomeno dolu a mezi nohy. Poprvé v životě jsem zjistil, že erekce je bolestivá. Na schodech jsem málem kávu dvakrát vylil.

Paní uznala že pro dnešek jsem si toho zažil dost a poslala mě spát. S radostí jsem si šel lehnout. Jako vždy jsem po lehnutí vrazil ruce mezi nohy, ale tentokrát to bylo jiné. Neucítil jsem nic. I když jsem měl slipy nebo jiné prádlo, vždycky jsem cítil doteky. Tentokráte nic. Jen tvrdé kovové sevření, které mě navíc dělalo díky svému tvaru ženský klín.

Usínal jsem s pocity tak smíšenými, že se to nedá ani popsat. Tušil jsem že se tímto něco mění. Mění se to zásadně a nejsem si jistí jestli pro mě nebo proti mě.

4

Řidič v uzamčení 4

Čas plynul a já jsem si na pás cudnosti v podstatě zvykl. Byl ergonomický a ani sezení nebyl problém. Problém nastal když jsem cestou sem tam vzal nějakou stopařku. Holky to většinou byli moc hezké a zjevně měli zájem o sex. Jo děvčata to já také. Ale bylo tu jedno velké ale. Ono to "ale" nebylo nijak velké. Bylo takové akorát aby mě pevně obejmulo můj klín a v podstatě ze mě udělala na dobu jakou si přála paní impotenta.

Už mě pomalu docházeli výmluvy  když se některá rozhodla že mě prostě dostane i když jsem se veškeré dvojsmyslné konverzaci vyhýbal.

Byla ale jedna stopařka, která společně s mou paní zcela překopala moje životní návyky. Vezl jsem ji už několikrát a vypadalo, že tam ani nestopuje, ale jen čeká až pojedu okolo.

Ten den když jsem ji znova nabral, jsem měl špatný už od předcházejícího večera. Paní se rozhodla že si užije, ale jelikož mě spoutanému sundala pás cudnosti kvůli hygieně už den před tím, nechala si klíče od pásu cudnosti v práci. Ona však byla nachystaná na vše. Vytáhla nějaký umělí penis a ten šel krásně nasadit do připravené drážky na pásu cudnosti. Nasadila mě na pás cudnosti ten umělák a  užívala si jako už dlouho ne. Neměl jsem žádná pouta a vše jsem dělal jako při běžném styku. Po i během sexu jsem byl jako uzlíček nervů. Péro se chtělo postavit, ale nemohlo.

Celou noc a ráno jsem měl rozkrok jako v jednom ohni. Konečně jsem zažil ultimativnost pásu cudnosti. Sprcha byla dlouhá. Stál jsem skoro pod studenou vodou snad půl hodiny. Pak teprve jsem se mohl vyčurat.Jinak to byl problém,  když jsem měl částečnou erekci.

No a do toho všeho jsem nabral, tu ženštinu. Vozil jsem ji tak dlouho, že jsme často hovořili o soukromí, o práci a vlastně to vypadlo jako když se baví dva staří přátele. Nastoupila se svím úsměvem, který odháněl veškeré chmury, které byli na obzoru.

Jenže tentokrát se rozhodla, že mě dostane. Hned po nástupu a zabouchnutí dveří, si sundala tričko a na mě vykoukli prsa tak perfektní, že jsem takové snad ještě v reálu neviděl. Zadíval jsem se zasněně na ty dvě krásné polokoule, a když by se neozval ten kovově nesmlouvaví pocit mezi nohama, asi bych tam civěl stále.

S koktáním a pitomým výrazem jsem chtěl zařadit a vyrazit, ale to už seděla vedle mě a rukou mě zajela mezi nohy. Její ruka strnula, když narazila na pás cudnosti. Podívala se na mě a já se přestal bránit. Rozepnula mě zip u kalhot a dlouze se zadívala mezi nohy. Se slovy, že tady tedy skutečně narazila si oblékla tričko a skryla tak svoje poklady.

Zbytek cesty proběhl v družném hovoru o těch nejintimnějších věcech. Vypadlo z ní že s bývalým manželem provozovala to samé. Ale tam to bylo o tom že nebyl submisivní, ale nevěrný. Jí se ale líbila submisivita a tak to nemělo dlouhého trvání. Líbilo se jí že já jsem už z podstaty submisivní a litovala toho že jsme se nepotkali dříve. Když jsme dorazili k jejímu domu, který ležel na mé trase, přišlo z ničeho nic pozvání na kávu. Nebyl důvod nepřijmout pozvání. Měl jsem stejně čas na oběd a jízdy u nás nebyli zase tak kontrolovány.

Zašli jsme do malého, ale perfektně opečovávaného domečku. V malé předsíňce jsem si zul boty a vešel do útulného obývacího pokoje. Stopařka mezi tím začala dělat kávu. Když přišla tak jsme ještě chvilku hovořili o mé submisivitě. Stále vyzvídala jestli je moje submisivita opravdová. Když jsem ji po několikáté ujistil, že ano, tak se spokojeně postavila přímo přede mne. Chytla mě za triko pod krkem a postavila mě. Pak mě beze slova sundala tričko. Tušil co bude následovat, ale nějak jsem neměl sílu se bránit. Když mě triko sundala a já byl do půl těla nahý, otočila mě čelem od sebe. Rukou mě pak mezi nohama sáhla pod matraci na které jsem dosud seděl a vytáhla policejní pouta.Ta mě jak jinak skončila na zápěstích za zády.

Chtěl jsem namítnout, že její snažení je stejně k ničemu, ale odpovědí mě bylo jen, ať to nechám na ní a v puse mě skončili její kalhotky. Okolo hlavy mě několikrát omotala lepící pásku, která kalhotky a můj jazyk bezpečně udržela za zuby.Ještě mě stáhla kalhoty a já tam stál jak mě bůh stvořil. Tedy až na malou dodělávku od mé paní.

Na okamžik zmizela ve vedlejší místnosti a já měl čas si uvědomit svoji situaci. Sám, spoutaný v cizím domě, s cizí ženou. Začínalo mě docházet, že to nebude samo sebou. Vlastně jsem pomalu dostávat strach co všechno se může stát. Začal jsem trhat pouty. Jako bych nevěděl jak je to zbytečné konání.

chastity1Za okamžik se vrátila a..... A světe div se, v ruce měla stejný umělák, jakým jsem večer musel uspokojit paní. Viděla můj překvapený výraz a jen mě oznámila, že se nemám čemu divit. Výrobci pásu cudnosti jsou všeho všudy dva dobří, takže se není co divit. Pak už mě namontovala uměláka na pás cudnosti a dostrkala mě do ložnice. Snad hodinu jsem ji musel uspokojovat a cítit se zase jako hromádka nervů.

Když bylo vše u konce, se slastným vzdechem odpadla na postel. Ležela tam ještě asi pět minut a oddychovala. Já jsem stále klečel vedle ní na posteli a snažil se vyrovnat s bolestí mezi nohama. Připadal jsem si jako sexuální automat, který tu jen proto aby uspokojoval všechny ženy a přitom sám nikdy neměl být uspokojen.

Jak ležela na posteli bylo vidět, že se jí zraje v hlavě plán. Vstala a odešla do obýváku. Nevydržel jsem to a slezl z postele a šel se podívat co to tam dělá. Sice jsem si připadal trochu nepatřičně s tím umělákem mezi nohama, ale zvědavost byla větší než stud. Nachytal jsem ji jak se mě hrabe v mobilu. Huhlal jsem co si to dovoluje, ale dělala jako bych tam nebyl. Něco si z mobilu opsala a pak se teprve otočila směrem ke mě. Ptala se mě jestli ještě dnes pojedu okolo ní. Přikývl jsem. Ptala se jestli pojedu dvakrát. Přikývl jsem. Nic jiného jsem ani nemohl. Zasmála se.

Zase na okamžik zmizela a vešla druhými dveřmi. V ruce měla nějaký kus plechu a jakým si malým umělákem. Šla ke mě a řekla mě že poslední jízdu kterou pojedu okolo ní se tady zase zastavím. Zuřivě jsem kroutil hlavou. Došla až ke mě a okolo krku mě uvázala provaz. Za něj mě pak vzpouzející ho se, odvedla ke kuchyňskému stolu. Dotáhla mě až k hraně a prudce zatáhla za provaz a já se musel břichem a hrudníkem položit na stůl. Provaz pak uvázala někde na čele stolu. Ležel jsem tam s vystrčenou zadnicí a nic jsem nemohl. Vysvětlila mě že se stavím zcela určitě protože jinak mě ho nebude moci vytáhnout.

V tu chvíli se zastavila před mím obličejem a gelem matlala toho uměláka. Byl na kolejničce na tom plechovém štítu. Hned jsem si vzpomněl kde jsem ho viděl. Když u nás byla dealerka pásu cudnosti, tak ukazovala paní jak může mít kontrolu nad mím celým tělem. Byl to vlastně anální kolík která byl uchycený v kovovém štítu. Nandat a sundat šel jen tehdy, když nebyl pás cudnosti nasazený. Pás jako takový byl vzadu stejný štít akorát, že měl u análu velkou díru na velkou potřebu.

Bylo jasný co s tím bude dělat. Když se dostatečně pokochala na mém vyděšeném výrazu, tak odešla za můj zadek. Pás cudnosti měl stejně široký pás jako byl ten štít. Ucítil jsem tlak na anál, a přesto že jsem nebyl anální panic, dlouho jsem tam nic neměl. Chvilku mě anál jen tak dráždila a pak jen jednou zatlačila a kolík byl tam. Jeho nejširší část končila přesně na svěrači, takže jsem měl nejtlustší místo kolíku přímo na svěrači. Pak jsem jen ucítil jak jeden konec štítu zaklapl těsně pod koulema a na zádech kde se kus který procházel mezi nohama spojoval s pásem okolo pasu, zaklapl visací zámek.

Už nebylo úniku. Byl jsem naprosto zamčený. Když mě odvázala provaz od stolu a krku, pomalu jsem se narovnával. Jak jsem se stavěl cítil jsem jasně tlak na svěrač. S tím se mě také začalo plnit péro. A to logicky plnilo tubu ve které bylo uvězněno. S pobavením na mě koukala. Pak se se smíchem zeptala jestli se teda stavím nebo ne. Moje překotné kývání ji pobavilo. Pak si vzala můj telefon do jedné ruky a svůj do druhé. Pak mě poručila abych se různě stavěl. Rozkročený, předkloněný, v leže s roztaženýma nohama a podobně. Oběma telefony dělala jednu fotku za druhou.

5

Řidič v uzamčení 5

Ta proradná ženština na mě navlékla kalhoty. Pouta a roubík mě ještě nechala. Vytlačila mě na chodbičku před vstupníma dveřma. Nechala mě tam stát a sama vyšla někam před dům. Když se za okamžik vrátila, tak mě oznámila, že klíčky od pout mám na nádrži na autě. A že si s tím jistě poradím sám.

Ještě že bydlela na samotě a náklaďák dělal stěnu. Bylo sice téměř nemožné abych někoho potkal, ale stejně se mě do toho nechtělo. Do rukou mě vrazila moje tričko a prostě mě vystrčila před dveře. To už nebylo zbytí. Uslyšel jsem i cvaknutí zámku ve dveřích. Vydal jsem se tedy k náklaďáku abych se mohl zbavit těch protivných pout. Konečně jsem je odemkl a mohl se tak zbavit i roubíku. Věděl jsem že nemělo smysl se vypravovat zpět. Byla by schopná zavolat policajty a já bych jim určitě nechtěl říkat, že jsem ji nejprve udělal umělákem, protože mám nasazený pás cudnosti a ona mě spoutala a zazátkovala anál a ještě ho uzamknula.

Trpně jsem tedy musel nasednou do auta a vyrazit na jízdu. Každé poposednutí na sedačce mě hnulo s análním roubíkem a to mě neustále vzrušovalo. Byly to ty nejhorší čtyři hodiny v životě. A to jsem ještě nevěděl co se bude dít do budoucna.

Konečně jsem se vracel domu a cestou jsem zastavil u stopařky aby mě zbavila toho špuntu, co jsem měl zamčený v zadku. Zastavil jsem a vystoupil z auta. Když jsem přicházel k jejím vrátkám, tak mě zazvonil mobil. Byla to stopařka. Musel jsem ještě než odemkla, stáhnout triko a nasadit si pouta za zády. Zkontrolovala si to kukátkem a až teprve potom, otevřela dveře. Vtáhla mě dovnitř a hned za dveřmi mě sundala kalhoty. Pak si přímo přede mnou z pod županu stáhla kalhotky a zase mě je narvala do pusy a zajistila páskou.

Teprve, když mě umlčela tak se mě začala vyptávat jak se mě to líbilo. Pokládala mě otázky jako jak se mě jelo, když jsem byl takhle zamčený a zašpuntovaný. Kladla otázky tak abych mohl jen kývat, nebo kroutit hlavou. Otázkami mě neskutečně rozčilovala. Nejvíce jí zajímalo jestli jsem s tím umělákem udělal, nebo ne. Měla na mysli milking. Když by mě ta potvora nedala roubík, tak bych jí klidně vysvětlil, že na to byl kolík krátký. Musel jsem se rozkročit jak to šlo nejvíce a ona se snažila kouknout pod pás cudnosti. Trapně mě bylo až za hrob.

Když mě konečně vyzpovídala, odvedla mě do obývacího pokoje. Tam už na stole ležel mě důvěrně známí umělák na pás cudnosti. Skončil na jediném možném místě. Jo jo a byla z toho další tři čtvrtě hodina jednostranné vášně. Když bylo vše hotovo, tak zase zmizela.Pak mě konečně vyndala toho prznitele a zase mě natáhla kalhoty. Dostrkala mě až do chodbičky kde mě oznámila, že mě čeká zítra ráno při první jízdě. Divoce jsem zakroutil hlavou. Rozhodně jsem měl v úmyslu vyhnout se tomuhle doupěti dalekou oklikou. Jenže člověk míní a takovéhle potvory to mění. Ukázala mě svůj telefon. Bylo tam číslo na moji paní. Vzala si ho, když procházela můj mobil. Byl tam i email a hned na to mě ukázala i fotky, když jsem byl zašpuntovaný. Jestli se prý nezastavím dostane ten email s fotkami moje paní.  Byl jsem v šoku. Vystrčila mě zase před dveře a na rozloučenou mě oznámila, že mě čeká ráno. Pak hned zase zabouchla dveře a zamkla. Trochu ve mě cuklo, že nemám klíče od pout, ale došlo mě že dala zase na nádrž, když byla na chvilku pryč. Vydal jsem se k autu, tam jsem se rozpoutal, a vydal jsem se na cestu domu.

Když jsem konečně dorazil domu doufal jsem v zasloužený odpočinek. Z počátku to tak vypadalo. Paní nebyla doma a tak jsem si vlezl pod studenou sprchu a ulevoval jsem otlačenému penisu v kovové tubě. Bylo to moc příjemné. Ze skoro celý den trvající nedokončené erekce mě bolel celý rozkrok.

Když jsem se vykoupal, natáhl jsem na sebe župan a natáhl se na gauč. Asi za další hodinu paní. Pozdravili jsme se a popovídali si co a jak bylo v práci. Jak jsem zjistil tak měla mnohem lepší den než já. Pak se šla vykoupat a já se dál díval na televizi. Když paní přišla z koupelny tak se jen natáhla na gauč a v klidu jsme se dívali na televizi a potom jsem šel spát.

Vůbec jsem se netěšil na ráno. Věděl jsem, že jestli nechci mít problém doma, musím se stavět v tom hnízdě bolesti. Jenže doma bych problémy nechtěl ani za nic. Raději jsem si ráno došel na důkladnou stolici a pak vyrazil.