1

Téma: Pomoc s výběrem klícky pro ťunťu začátečníka

Ahojky všichni smile chtěl sem po prosit o radu zkušenějších s výběrem klícky  preferoval bych plastovou ale snesu asi jakoukoliv big_smile již vlastním jednu která mne pořádně neseděla byla to holy trainer v2 s délkou 6cm šířkou 3 cm seděla mne zkoro dobře až nato že sem tam měl stále prostor na erekci na kterou když došlo tak posunula celou klec přičemž to bylo bolestivé a pochvíly mne vylezl penis ven tuto klícku sem kupoval natěšeně naslepo teď už sem se i pořádně změřil délku mám 8.6cm a šířku 3.50cm

2

Re: Pomoc s výběrem klícky pro ťunťu začátečníka

Ahoj,

erekcia je a bude problem vzdy - ked nastupi, klietku vytlaci a bude Ta tahat za gule, ci chces ci nechces. To samo o sebe je neprijemne, mne pomaha natriet si trosku vazeliny na spodok varlat, co znizi trenie a bolest. Ak chces erekcii zabranit, pomoct moze klietka, ktora nedovoli navretie penisu v klietke, ale erekcia sa prejavi len stoporenim tej casti penisu, ktora je mimo klietku (v perineu). Cize vhodnejsia je uzsia a mensia klietka, taka, aby Ti medzi spickou penisu a koncom kliekty nikdy neostaval priestor (v priebehu dna je penis raz vacsi, raz mensi, a je vhodne brat do uvahy skor ten mensi rozmer).

Tiez si myslim, ze klietky, ktore su zahnute viac nadol, zabranuju zrejme erekcii efektivnejsie. Dalsim dolezitym faktorom je priemer kruzku - ak je prilis tesny, zabranuje odtoku krvi a penis zbytocne naviera a boli to, plus ine problemy, ktore to moze sposobit, ak je naopak prilis volny, klietka nedrzi dobre a dava vacsi priestor erekcii.

Podla mna je velmi dobra volba Cobra, ktoru predava Cudnost, pretoze ziskas klietku, ktora ma uz v zaklade 4 rozne velke kruzky, ktore mozes vyskusat, je zahnuta nadol, velmi dobre sa skryje pod oblecenim, je skutocne lahka, dobre sa v nej udrzuje hygiena. Uz len si zvolit spravnu dlzku. Ja nosim velkost 2. Moj nestoporeny kamos ma v priebehu dna dlzku od 6 do 8, niekedy az 9 cm, a ta velkost 2 je uplne v pohode, realne zvazujem moznost kupit si este velkost 1. Toto je moja tretia klietka a nateraz ostavam pri nej. Za tu cenu, za ktoru sa tu na Cudnost predava, sotva zozenies nieco lepsie.

3

Moc děkuji za radu smile

4

Ahoj,
Cobra je skvělá jak pro začátečník tak i jako trvalé řešení, asi bych začal s ní a časem až si zvykneš tak můžeš změnit na jinou, resp. asi jak bude chtít tvoje partnerka.

5

Ahoj, pokud hledáš plastovou klec s mini erekcemi, mám tip již 10 den jsem uzavřený v této klícce. Klíček je trošku jiný, a bez něj nelze sundat, klicka je 5cm dlouhá, ale bohatě stačí na 8cm penis. Erekce moc vyrušující nejsou a v noci se vyspím. Za volantem také dobré, sice microcage je za volant lepší, ale plastová je také dobrá. Nejdelší doba co jsem vydržel v tahu bez sundání je 10 dnů, dnes řádné umytí a jedete se dál. foto je zde ve fotogaleri https://www.cudnost.cz/fotogalerie/1676003159m.jpg
Jen kroužek je pohodlný větší místo 40 zde 45 a kulky neutečou jako z jiné klícky.

Budu stručný. Cobra a holytrainer jsou nejlepší klece na dlouhodobé nošení. A nejlepší velikost klece je VŽDYCKY ta nejmenší možná. A o veliksoti kroužku si ostatně myslím to samé. Většinou žádný kroužek není malý natolik, aby ti zabránil průtoku krve, ale jen ti varlata trochu ztmatnou (tmavě růžová je v pořádku a to i za předpokladu, když nemáš erekci, fialový nádech ne) Nošení klece má být sice pohodlné, ale zároveň by mělo být těsné, abys o něm neustále věděl a připomínal si ho.

7

Ahoj,
chtěl bych poprosit o radu, vybírám svůj první CB. Doporučí někdo nějaký, pro první pokusy vhodný? Věnoval jsem tomu dost času, důležitý parametr je průměr kroužku, který obvykle bývá okolo 50mm max. Co jsem změřil, asi bych potřeboval 60, ale nikde jsem nic podobného nenašel. Neporadil by někdo, zda se dá takový koupit, případně nechat vyrobit?
Děkuji za tipy a rady. Martin

8

Ahoj. Pro začátek zkus platovou Cobru. Tam vyzkoušíš více kroužků. Zkus pro začátek střední, nebo menší.

9

Lockdown Chastity Cage Small
Napriklad z tadeto e-kondomy.cz/lockdown-chastity-cage-black-small

Najvacsi kruzok ma az 65 mm.

10

Ahoj, moc díky za tip, jen u tohoto Lockdown Chastity Cage Small píšou, že nedoporučují s ním spát. TA Cobra vypadá zajímavě, jen oni tam nemají průměry a někde jsem viděl, že ta  velikost XL je myslím 52 mm. JInak vypadá skvěle, hlavně se mi líbí ten vestavěný zámeček....

Tak kdyby měl někdo ještě nějaký tip, budu moc rád.
Ten kroužek je pro mne dost limitující ve výběru sad
Martin

11

Já doporučuji a nosím nano s timto kroužkem a je to nejpohodlnější co jsem zkusil.
https://www.ebay.com/itm/334731077028?m … ;media=EMA

12

So 60 mm je toho malo na vyber. 52 mm je standard u vacsiny. Malo modelov ma 55 a viac. Zalezi aj od tvaru, ako to cele sedi. Sam som skusil uz viac modelov. Mozes si precitat tu

https://forum.cudnost.cz/topic/2767/zku … -novacika/

Teraz mam najradsej HT-V5 s 50 mm kruzkom. Je mozne k nemu kupit aj 55 mm kruzok.

13

Já mám také zkušenosti s 55mm kroužky a 52 u Cobry mě sedí mnohem lépe. Cudnost je i o zkoušení.