1

Téma: nemožné podvádění

Zdravím, potřebuji poradit pás ze kterého se není možné dostat a podvádět.
Aktuálně mám cobru vel 3, používám s nejmenším kroužkem ale stejně ho dokážu vytáhnout.  Je možná nějaká úprava aby penis nešel ven a byl nějak blokován/zapřen??
Potřebuji 100%ní jistotu a nemožnost podvádění

Předem díky za typy.

2

Re: nemožné podvádění

To je "jednoduché". Buď použiješ pás přes boky nebo klec spojenou s piercingem (PA/frenum) nebo TetherSpout.
https://badassworkroom.com/collections/ … stity-cage
s tím, že nevím jak moc je tetherspout 100%, ale zpátky se určitě už bez odemčení nedostaneš.

Nepoužívám ani jedno, ale piercing je asi nejméně obtěžující a rizikový (podle toho co zatím vím). Nevím co udělá tetherspout po týdnu. Co sem četl, tak někdo je v pohodě a někdo má otlaky příp. zánět. Taky je asi otázka jakou kvalitu v kombinaci s jakou klecí použiješ, ale je to varianta na vyzkoušení.

3

Stačí sebrat odvahu a nechat si udělat PA, chvilku počkat, než vše řádně zhojí a pak se dá koupit PA nerezový zámek a klíč odevzdat. Pak se sám z tohoto dostat je v podstatě nemožné. :-)

4

Přesně tak jak píše Snílek. Pod to se mohu podepsat.

5

Kdo není obřezaný, tak doporučuji piercing kroužkem v předkožce, je to minimálně bolestivé a rychle se to hojí. Tenhle kroužek se pak v klícce fixuje zevnitř k otvorům třeba silonovým vláknem, jednorázovým zámečkem s kódem. Odtud se penis určitě z klícky nevytáhne. Pokud se piercing udělá napříč předkožkou, aby nešla stáhnout ze žaludu, je to spolehlivě zajištěná cudnosti i se sundanou klíckou.

6

Já jsem toho názoru, že zamčení a odevzdání se partnerce je především v hlavě. Jsem zamykaný cca 2 roky a pokud z nějakého důvodu partnerka rozhodne, že budu bez klece, jsem z toho nesvůj a těším se, až půjdu zase pod zámek. To zamčení mi stále připomíná, jak moc ji miluji a jak jsem jí odevzdaný. Ona je má bohyně.
Tož tak...

7

@Pavel Propíchnutou uzdičku mám taky a plně doporučují. K zajištění používám hygienicky nezávadné těsnění ze „zdravé láhve“ ( dá se koupit i samostatně) a u většiny klícek se dá zajistit pod  hlavní zámek. Pak penis nejde vytáhnou z klece, ani namydlený.

@subvasek Je to hlavně o hlavě a musím potvrdit, že se taky těším, když mě Paní zamkne. Je to pro mne důkaz, že o mě opravdu stojí, že chce veškeré moje semeno mít pod jení kontrolou, že chce veškerou mou pozornost. Jsem moc rád pod její mocí a kontrolou. Po pár dnech zamčení je pro mne moje Paní naprostou Bohyní a to za to stojí nám objema.

8

hugo3 so  jsou to ty "zdravé lahve" a jak se to přesně dělá?

9

Já jsem tak strašně spokojený, když se zamknu, že se mi z klícky nebo trubičky nechce ven. I tak bych ovšem ocenil, kdyby mi nešel bez klíče vytáhnout.

10

Ahoj. Přesně ti rozumím. Já mám propíchnutou uzdičku těsně pod žaludem u těla penisu. Je to snadné si to udělat i sám. Pak stačí menší piercungový kroužek s kuličkou, provlékneš skrz dírku a těsnění a zavřeš kuličkou. Při nasazování klícky nejdříve provlečeš těsnění dírkou pro čůrání nandáš klícku a většina klícek má u zámku dvě fixační tyčky a přes ně zajistíš těsnění a zamkneš. A je to. Už ho nevytáhneš.
Já stejně nejvíc toužím po PA a klícce tohoto druhu.

https://www.ebay.com/itm/274419480173

https://www.velkoobchodplus.cz/prisluse … vou-lahev/