1

Téma: Microcage

Zdravím všechny. Mám na vás dotaz. Je někdo dlouhodobě uzamčen v microcage? Jaké jsou výhody/nevýhody??? Uvažuji o změně. Nosím cobru druhou nejmenší velikost a nejmenší kroužek. Klícka je pohodlná, přesto se mi nestává že bych o ni nevěděl. Erekce je v ní bolestivá, hlavně v noci, spím max 4-5 hodin, naopak pokud penis zcela ochabne úplně bez problémů jej vyndám. Mé Paní se moc nelíbí, že jí musím na noc sundávat, navíc je cobra nepohodlná při sezení, řízení auta. Nejsem moc zběhlý ve zkoušení jiných pásů, přeci jen není to úplně levné. Potřebujeme tedy něco v čem se dá spát, je pohodlné na dlouhodobé nošení a v čem se dá normálně čůrat (stačí v sedě) Cobra je pro mě dobrá i na čůrání ve stoje ale zase ten integrovaný zámek má takový hrbolek a jde to vidět pod trenkama (např v šatně v práci při převlékání se raději vždy otočím) Zkrátka bych chtěl poradit klec, která by mě nebudila v noci s erekcemi, kterou nesundáváte vůbec a nevíte o ní časem a se kterou se dá v sedě čůrat. Do microcage se určitě vlezu, když penis zcela ochabne, zatlačím ho jakoby do břicha. Ale čůrání si moc nedovedu představit, jestli to pak neteče všude možně, děkuji za tipy a rady.

2

Re: Microcage

V každé klícce noční erekci pocítíš. Já koupil na Cudnost.cz řemínek okolo pasu. Ten se připne ke kroužku od klícky a okolo pasu. Používáme ho na spaní a je to v noci o poznání lepší.

Tak zrovna klece Cobra jsou mezi zamčenými považovány za jedny z nejpohodlnějších klecí pro dlouhodobé nošení a dost možná za nejpohodlnější vůbec. Čili je velmi pravděpodobné, že v jakékoli jiné kleci se ti bude spát ještě hůře. Úplně pohodlné sezení taky nevyřešíš jinou klecí, protože všechny klece, které fungují na principu základního spojovacího kroužku, koule stahují od více těla a v takové poloze mají koule tendeci při sezení překážet. Oba tyto "problémy", jak pálení kůže při ranním dřevu tak nepohodlné sezení, se dají částečně vyřešit výše zmíněným řemínkem, který drží koule blízko u těla. Já osobně ho už nepoužívám, protože i přes své výhody měl i své nevýhody a hlavně prd vydrží a velmi brzy se ti stane, že se ti při rozpojování z toho řemínku vytrhne spona. Jisté nepohodlí, viz tvé zmíněné sezení a krátké spaní, považuji za SPRÁVNOU součást cudnosti, které k ní prostě patří a je to něco, co by měl každý nositel přijmout a nikoli s tím za každou cenu bojovat, protože ten boj stejně nevyhraje. :-) Nechtěl bych mít klec, která by byla tak dokonale pohodlná, že bych si na ni vzpomněl jen při vstupu na WC. To by za mě celá ta cudnost postrádala smysl.

Microcage je za mě vzhledově nejhezčí klec, ale v praxi dle mých zkušeností s jejím nošením má dost velký i ten nejmenší spojovací kroužek, který je navíc dokonale kulatý, což není ideální, takže bude hodně sjíždět dolů (plus přičti ještě samotnou váhu klece, protože není lehoučká jako cobra). Jestli se ti zdá i ten nejmenší kroužek u cobry velký a máš pocit, že při ochablé erekci ho snadno dostaneš ven, tak u microcage budeš s tímto faktem nespokojen ještě daleko víc. Dále má neprakticky vyřešený ten hodně malý otvor ve středu klece určený pro čůrání, prozože jak správně předpokládáš, tak když čůráš teče to z tebe všude okolo a jen ne z toho otvoru, z kterého má. Mluvím tedy z pozice obžezaného. S předkožkou, to může být jinak, ale spíš ne. Osobně si myslím, že u téhle klece se primárně počítá s tím, že ji člověk bude používat v kombinaci s uretální vložkou.

S ochablým penisem se bohužel dostaneš z jakékoli klece, i při používání těch nejmenších kroužků. To můžeš vyřešit jedině piercingem.

Jinak moje zkušenosti s klíckama jsou následující:

1) První byla taková ta skládačka z několika dílů, která byla otřesná a málem mi tak již na samotném počátku zkazila moji touhu po cudnosti. Trvalo pak dlouho, než jsem se k vrátil k myšlence na vážnou cudnost a zakoupení jiné klece.

2) Druhá byla small verze holytraineru V3, která byla naopak hodně dobrá a docela dlouho jsem u ní zůstal.

3) Třetí byla microcage, viz plusy a mínusy zmíněné výše

4) Moje současná a poslední je nub Cobra verze 2.0 s vylepšenými kroužky (používám nejmenší jako ty, předtím jsem používal druhý nejmenší).

Pro dlouhodobé nošení jsou z těch čtyř klecí nejlepší (a vlastně jediné možné) cobra a holytrainer. Těžko říct, která z těch dvou je lepší, protože každá má své výhody i nevýhody. Každopádně i tyhle dvě jsou přes svoji pohodlnost v určitých situacích nepohodlné (noční erekce) a nečekám, že to někdy bude jinak.

5

Děkuji moc za odpověď, myslíte tedy, že by částečně pomohla nejmenší velikost cobry? O holytraineru sem taky uvažoval. Nemám problém s tím nejmenším kroužkem u cobry, ten mi padne, spíše s erekcemi a s tím že penis vyndám ven.

6

Já jsem spokojeny na hraní s microcage mám doma CB6000 a CB6000s čim menší kovové mezi nohame tim lépe se cítím. Na čuraní je potřeba si sednou ve většině připadů to teče kolem, ale jde to nastavit tak že někdy to jde prostředkem. Když už bych přemyšlel nad další klecí tak to bude asi na test plastová microcage.

Z+G:
Určitě bych doporučil tu nejmenší velikost. Sice už máš druhou nejmenší, takže ten rozdíl mezi ní a tou nejmenší asi nebude nijak zvlášť zásadní, ale z logiky věci bude určitě spolu s nejmenším kroužkem působit těsněji a bezpečněji než ta tvoje současná.

Holytrainer od velikosti nano a více osobně považuji za vůbec nejlépe vypadající plastovou klec ze všech. Bohužel velikost nub naopak považuji za jednu z nejhůře vypadající klecí ze všech. To byl ostatně ten hlavní důvod, proč jsem přešel z holytraineru na cobru, která v nejmenší velikosti vypadá perfektně.

Jinak u té cobry nevím, jako máš verzi, ale verze 2.0 (curved) má zaoblené kroužky, se kterými bys možná ty noční erekce zvládal líp, protože ten jejich tvar je řekl bych lepší pro pohodlnější nošení.

https://postimg.cc/75mGCy28
https://ae01.alicdn.com/kf/H4e078b04a17 … -Penis.jpg

A nebo zkusit ocelovou verzi https://www.ebay.co.uk/itm/144540952852