Téma: Microcage
Zdravím všechny. Mám na vás dotaz. Je někdo dlouhodobě uzamčen v microcage? Jaké jsou výhody/nevýhody??? Uvažuji o změně. Nosím cobru druhou nejmenší velikost a nejmenší kroužek. Klícka je pohodlná, přesto se mi nestává že bych o ni nevěděl. Erekce je v ní bolestivá, hlavně v noci, spím max 4-5 hodin, naopak pokud penis zcela ochabne úplně bez problémů jej vyndám. Mé Paní se moc nelíbí, že jí musím na noc sundávat, navíc je cobra nepohodlná při sezení, řízení auta. Nejsem moc zběhlý ve zkoušení jiných pásů, přeci jen není to úplně levné. Potřebujeme tedy něco v čem se dá spát, je pohodlné na dlouhodobé nošení a v čem se dá normálně čůrat (stačí v sedě) Cobra je pro mě dobrá i na čůrání ve stoje ale zase ten integrovaný zámek má takový hrbolek a jde to vidět pod trenkama (např v šatně v práci při převlékání se raději vždy otočím) Zkrátka bych chtěl poradit klec, která by mě nebudila v noci s erekcemi, kterou nesundáváte vůbec a nevíte o ní časem a se kterou se dá v sedě čůrat. Do microcage se určitě vlezu, když penis zcela ochabne, zatlačím ho jakoby do břicha. Ale čůrání si moc nedovedu představit, jestli to pak neteče všude možně, děkuji za tipy a rady.