Ahoj,
erekcia je a bude problem vzdy - ked nastupi, klietku vytlaci a bude Ta tahat za gule, ci chces ci nechces. To samo o sebe je neprijemne, mne pomaha natriet si trosku vazeliny na spodok varlat, co znizi trenie a bolest. Ak chces erekcii zabranit, pomoct moze klietka, ktora nedovoli navretie penisu v klietke, ale erekcia sa prejavi len stoporenim tej casti penisu, ktora je mimo klietku (v perineu). Cize vhodnejsia je uzsia a mensia klietka, taka, aby Ti medzi spickou penisu a koncom kliekty nikdy neostaval priestor (v priebehu dna je penis raz vacsi, raz mensi, a je vhodne brat do uvahy skor ten mensi rozmer).
Tiez si myslim, ze klietky, ktore su zahnute viac nadol, zabranuju zrejme erekcii efektivnejsie. Dalsim dolezitym faktorom je priemer kruzku - ak je prilis tesny, zabranuje odtoku krvi a penis zbytocne naviera a boli to, plus ine problemy, ktore to moze sposobit, ak je naopak prilis volny, klietka nedrzi dobre a dava vacsi priestor erekcii.
Podla mna je velmi dobra volba Cobra, ktoru predava Cudnost, pretoze ziskas klietku, ktora ma uz v zaklade 4 rozne velke kruzky, ktore mozes vyskusat, je zahnuta nadol, velmi dobre sa skryje pod oblecenim, je skutocne lahka, dobre sa v nej udrzuje hygiena. Uz len si zvolit spravnu dlzku. Ja nosim velkost 2. Moj nestoporeny kamos ma v priebehu dna dlzku od 6 do 8, niekedy az 9 cm, a ta velkost 2 je uplne v pohode, realne zvazujem moznost kupit si este velkost 1. Toto je moja tretia klietka a nateraz ostavam pri nej. Za tu cenu, za ktoru sa tu na Cudnost predava, sotva zozenies nieco lepsie.