Téma: Prodám klícky a další BDSM hračky
Inzerát od uživatele lockdoom:
Ahoj, nabízím pár klícek a několik hraček, které z různých důvodů nevyhovovaly, ale ještě by mohly najít svůj smysl u jiného majitele ![]()
1. Klícka Holytrainer V2 velikost nano s kroužky 45 a 50 mm, jedná se o čínskou kopii, 45 mm kroužek je obroušený od ostré hranky.
Cena 100 Kč
2. Silikonová klícka s "ostny" a kroužkem (45mm) "rozdělující koule".
Kroužek je stejný typ, co používá holytrainer. Délka klícky vnější 10,5 cm, vnitřní po kroužek 6cm.
Vhodné spíše pro někoho s obřízkou nebo aspoň masákem ![]()
Cena 250 Kč
3. Cobra velikost S (7 cm vnější, 3 cm vnitřní délka klícky bez kroužku) s tvarovanými kroužky, plastovými zámečky vč. adaptéru na zámek.
Cena 450 Kč
4. CB6000s "na díly", velké kroužky, které mi seděly, jsou rozlámané, takže jen s nejmenšími kroužky, ostny a zbytkem. Btw. tělo klícky na krajích jsem "provařil" po zkušenostech s rozdělujícími se klíckami ![]()
Cena 50 Kč
5. Latexové rukavice velikost L, nesedí.
V zápěstí šířka 8,5 cm, mezi kořenem palce a malíčku 11 cm, od zápěstí ke konci prostředníčku 17 cm, na konci rukavice šířka 13 cm.
Zevnitř napudrované, zvenku naolejované, sáček je napudrovaný, aby se to k sobě nelepilo.
Cena 250 Kč
6. Koženková maska pouze s otvory na nos, zezadu na zip, velikost L, nikdy nepoužitá, protože jsem jí nedopl přes nos a partnerku to neláká.
U špičky nosu šířka 26 cm, krk šířka 20 cm
Cena 250 Kč
7. Elektrostimulátor čínský, 4 programy (2 vibrace, 2 ťukání, z toho jedno je "náhodné"), 2 "kanály", volitelná intenzita, na 2 AAA baterky. + Svorky na bradavky, jednopolové. Stimulátor nepoužitý, byla to nutnost kvůli hračce, používám jiný ![]()

Cena 150 Kč.
8. Silikonová pouta na ruce a nohy Boom.
Cena 100 Kč
Tyto roubíky byly zkoušeny 2 až 3x, z různých důvodů nesedí.
9. O-ring roubík kovový, průměr 3,5 cm, použito 2x,
Cena 80 Kč
10. Dvojtý O-ring roubík, vnější průměr 4 cm, vnitřní průměr 3 cm, hloubka 3,5 cm.
Cena 200 Kč
11. Spider gag - průměr 4 cm, s háčkem na nos, bacha, pásky k nosu jsou strašně krátké (6cm, třeba u ostatních 2 jsou pásky k nosu 12cm), i když by mně jinak vyhovoval, tak drcený nos je pro mě velké SM
Je to pro malé hlavy.
Cena 250 Kč
12. Kuličkový roubík s malou silikonovou kuličkou.
Cena 150 Kč
13. Vibrátorky na bradavky - partnerku to nebere.
Cena 100 Kč
14. Korzet přes boky na řemínky s cvočky na pouta. Pásky, které stahují korzet zepředu, jsou vytahané, zbytek v pořádku, někdo, kdo umí prošít ekokůži, to snadno opraví.
Šířka těch segmentů je 35 cm, výška nejnižší 15 cm, nejvyšší 25 cm. Je to na postavu do 100 cm, o covidu jsem měl pár cm navíc, tak na tom se ty pásečky odrovnaly ![]()

Cena 100 Kč
Posílám pouze na dobírku balíkovnou, případně zásilkovnou, cena za poštovné 99 Kč, nad 1000 Kč zdarma.
Kontakt: soukromé zprávy