1

Téma: Manzelkysubik: 10 let s pásem cudnosti

Ahoj,
dneska je to přesně 10let, co manžeka přišla s nápadem, že by chtěl zkusit hrátky s klíckou. Zeptala se na názor a nevěděl jsem a neznal jsem, ale ona tenkrát řekla, nevadí, protože už klícku měla koupenou. Asi 2 měsíce jsme s tí různě experimentovali a hráli si, ale pak jsme přestali používat. Asi po 2 letech přišla opět s tím, že se na toto téma bavila s kamarádkou, která zamyká svého přítele. Zalíbilo s jí to natolik, že jednoho dne přišla s tím, jestli bych byl pro, aby mě zamkla, ale že by ráda, aby to bylo po jejích. Měl jsem na rozmyšlení do druhého dne, a druhý den se zeptala, jestli jsem pro nebo ne. Byl jsem zvědavý a řekl ano. Byla nadšená a sdělila mi, že připraví návrh jak to bude. Druhý den mí nastínila, jaké si představuje pravidlo. Bylo to dost jednoduché. Nebudu mít orgasmus a erekce bez jejího vědomí a svolení. Ona bude kompletně řídít můj sexuální život, mojí erekci a ejakulaci. Sám si nikdy nesmím sundat klícku, natož aby mě někde napadlo si honit. Stříkat mohu jen když ona bude chtít. Koukal jsem tenkrát dost překvapeně a souhlasil v domění, že to nebude tak "žhavé". Zeptala se mě podruhé, jestli opravdu souhlasím a pokud ao, že to budu muset dodržovat. Kývl jsem, že ano. Vytáhla nějaký papír, který mi dala ať ho na konci podepíšu. Byla to vzájemná dohoda, kde toto vše bylo sepsané a vypsané, že se vzdávám kontroly nas svým pérem, erekcí a ejakulací a bude záležet pouze na ní, kdy ona bude mít náladu. Na prázdno jsem polknul a podepsal. Vzala si ode mě dohodu a podala klícku ať se jdu zamknout. Je to již 8 let, co jsem v podstatě trvale zamknutý, pokud si nehrajem nebo nešukám manželku, tak si vždy musím vzít klícku a nosit jí. Náš sexuální život se hodně zpestřil, protože nikdy nevím, kdy přijde odemčení a uvolnění. Někdy je to 5x denně, někdy ob den a někdy to celý měsíc není. Je to velice zábavné a vzrušující. Naučili jsme se s tím dělat úplně vše, chodit všude, mna masáže, bazén, sauna. Doma, když nejsou děti, velice často chce, abych chodil nahý, aby bylo vidět, jak těsně se v klícce má péro. Nikdy bych nevěřil, že když na sobě nemám klícku, je to už tak divný pocit, že jsem naopak nesvůj, že jí nemám. Také bych nevěřil, že i přes to, že mám péro zamknuté v kleci, máme sex a hrátky častěji, než když jsem byl odemčený. Za 8 let jsem se nikdy neudělal jindz a jinak, než aby u toho nebyla moje manželka. Nejdelší zamknutí v kuse bylo 3 měsíce v kuse, kdy jsem ji opravdu každý den několikrát uspokojil a udělal, buď orálně, připínákem nebo jinými hračka a vždy mi slibovala, že už mě odemkne, ale odemkla až přesně po 3 měsících.
Má to někdo podobně, nebo jsme jen my zvláštní? big_smile

2

Re: Manzelkysubik: 10 let s pásem cudnosti

Ahoj. Nejste zvláštní , jste úžasní. Osm let je fantastické a skvělé. Mi měli delší pauzu, ale už jsem zase pod zámkem a už nám to zase klape. Máš naprostou pravdu, že bez klece už se necítím v pohodě a v kleci jde dělat naprosto všecko. I sex s připínákem je sex úžasný, tak si umím představit i ty tři měsíce.

3

Krásné!

4

Určitě zvláštní nejste, je to super a super, že o zkušenostech napíšete ostatním. U nás jsme zkusili klícku cca 5 let zpátky, kdy já přišel s nápadem to zkusil, ale přítelkyně se na to moc netvářila. Ale velice rychle zjistila, že jsem daleko více nadržený a chtivý a sexuální hrátky jsou zábavnější a i intenzivnější. Po čase začla vyžadovat dost podobně jako u vás, abych mimo hrátky byl téměř pořád zamknutý. Máme domluvená pravidla, na začátku měsice přítelkyně stanový, kolik dnů mohu být bez klícky, většinou to moc není, je to 0 max 1 den a určí, kolikrát si mohu klícku bez dotazu a jejího povolení sundat, klíček je vždy v zapečeťené obálce, ale mohi si jí sundat jen pro to, abych mohl uspokojit přiltelkyni kdy já chci nebo mám chuť, pokud je to dle mého rozhodnutí a použiju klíček z obálky, mohu se vystříkat bez povolení. Jinak většinou se udělat nemůžu, ale musím přítelkyni uspokojit, nejlépe několikrát, přotože je multiorgasmická, ale já se nevystříkám. Když je ona uspokojená, ja se musím bez výstřiku zpátky zamknout. Máme vyzkoušenou mastičku, která podporuje erekci, ale zároveň znecitlivý penis, že téměř s tím neni možné se udělat, byť vzrušení je na maximum a člověk si myslí, že by se udělal okamžitě. Postupem času jsme zjistili, že pro opravdu dlouhodobé nošení máme několik klíce různých tvarů a střídáme je. Také jsme zjistili, že menší klícka je daleko lepší než volnější nebo větší.

5

Poslusnacubka: prosim Ta, link na masticku smile dakujem!

6

Masticka zni opravdu zajimave, ktera to je?