Téma: Knihy a literatura najma pre keyholderov
Ahojte!
pre moju Pani, ktora nie je uplne zbehla v anglictine, som prekladal nejake knihy a daval som dokopy materialy na studovanie a napadlo mi, ze by to mohlo byt uzitocne aj pre dalsich na tomto fore.
Prosim Vas, nezdielat mimo toto forum!
https://webshare.cz/#/folder/chWg5DNE5a/kinks
ChastityGuide_SK.docx - kompilacia, ktoru som dal dokopy z clankov zo zahranicnych webov a prelozil do slovenskeho jazyka
ChastityGuide_2_EN.docx, ChastityGuide_2_SK.docx - kompilat z webstranky happy-marriage.neocities.org (podla man asi top material co sa tyka cudnosti)
Easton Liszt - When Someone You Love Is Kinky - skvela kniha ktora velmi umiernenym jazykom priblizuje vanilla ludom svet kinky ludi, mne osobne velmi dobre pomohla mojej manzelke pochopit, ze je oka mat svoje uchylky, ze nie som zvrateny podivin, atd (v zlozke je povodny PDF subor, nasledne extrahovany a rucne upravovany/zalamovany Word a aj slovensky preklad)
Princess Kali - Enough To Make You Blush - trosku tvrdsia tema, rozsiahla prirucka pre zeny, dobra ako uvod do erotickeho ponizovania a femdom (v zlozke je povodny PDF subor, nasledne extrahovany a rucne upravovany/zalamovany Word a aj slovensky preklad)