1

Téma: Kovová Cobra

Ahoj, neviděl jsem tu žádný příspěvek s recenzí, nebo zkušenostmi s kovovou cobrou větší velikosti. Je plastová vel. 2 výhodnější kvůli váze, nebo se jejich velikosti nějak liší? Není kovová lepší s ohledem na její výdrž oproti plastové? U velikosti 3 nemám nejmenší problém s noční erekcí, myslíte, že velikost 2 by mohla být stejně bezproblémová? Předem děkuji za rady. smile

2

Re: Kovová Cobra

Ahoj. Mám kovovou cobru, menší a nejsem spokojený se zpracováním. O proti plastové je to kovový odlitek s málo opracovanými plochami, hlavně zevnitř. S tím bych si i poradil a v dílně vyhladil. Největší problém je s čepy, které do sebe mají zapadat a zamykáním. Čepy jsou volné a zamčená klec klape a skřípá kůžičku a to se nedá. Možná jsem měl jen smůlu na nekvalitní opracování, ale jsme v plastové a mám další do zásoby, kdyby se zlomila a jsem spokojený.

3

Ahoj, ja mam kovovu malu velkost, kruzok 43 (mimochodom na predaj v sekcii bazar). Co sa tyka opracovania, podla mna to nie je nejaky zasadny problem. Alebo mozno len moja ho nema. Ano, vidiet na nej nerovnosti, ale su hladke, nie drsne a nikde nerezu a nepichaju. Co sa tyka pevnosti a volnosti a vyklania - je to komplikovanejsie ale skusim to vysvetlit (plati pre moj konkretny kus, mozno ine sa spravaju inak): ak klietku a kruzok do seba vlozim presne pod rovnym uhlom, krasne zapadne a lahko sa zamyka, ale ma miernu volu. Ale akonahle je tam nieco, co na klietku vytvara tlak (penis) tak tie koliky ktore zapadaju do dierok a cap sa mierne tru o seba a klietka prestane mat akukolvek volu. Pri sundavani potom treba mierne potiahnut, aby sa vzpriecenie uvolnilo. To ale znamena, ze pri noseni sa ani nepohne, nehrka, nevykla, neskripe. Na nosenie je skutocne pohodlna.

Nevyhodou je ale hmotnost, ktora je nasobne vacsia ako u plastovej cobry (plastova 29g, kovova 194g), co pri beznom noseni nie je problem, ale v telocvicni mi to uz vadi, preto ju nepouzivam.

4

Ahoj no mam kovovu Cobru tu od vojtu 43mm kruxok 6cm dlzku sedi perfektne ani neviem ze ju mam vobez neklepe a sedi super asi som natrafil na vydarenejsi kus jedine co cinka je zamok vovnutri ten staci vyplnit trebars len dakym. Kuskom naprklad sparadlo spicku zalomim do volneho priestoru a je ticho nic nepocut nic nevidiet sedi super jediny problem ked sa mi da do kludu a ztoluje predkozka tak mi vylieza von cez otvor a to dost drazdi pod satami sa sucha sa o spodne pradlo ja viem ideal by bolo byt obrezany ale do toho sa mi teda nechce.no a ranne erekcie su obcas dost krute.

5

Děkuju za rady, už jsem pořídil Cobru 2 plastovou a spokojenost. Jsem v ní 7. den s jedním vydrážděním těsně před výstřik a pak zpátky zamknout a oba si to s manželkou užíváme. Já teda začínám být dost zoufalej, ale ona si to užívá dost smile