Ahoj, ja mam kovovu malu velkost, kruzok 43 (mimochodom na predaj v sekcii bazar). Co sa tyka opracovania, podla mna to nie je nejaky zasadny problem. Alebo mozno len moja ho nema. Ano, vidiet na nej nerovnosti, ale su hladke, nie drsne a nikde nerezu a nepichaju. Co sa tyka pevnosti a volnosti a vyklania - je to komplikovanejsie ale skusim to vysvetlit (plati pre moj konkretny kus, mozno ine sa spravaju inak): ak klietku a kruzok do seba vlozim presne pod rovnym uhlom, krasne zapadne a lahko sa zamyka, ale ma miernu volu. Ale akonahle je tam nieco, co na klietku vytvara tlak (penis) tak tie koliky ktore zapadaju do dierok a cap sa mierne tru o seba a klietka prestane mat akukolvek volu. Pri sundavani potom treba mierne potiahnut, aby sa vzpriecenie uvolnilo. To ale znamena, ze pri noseni sa ani nepohne, nehrka, nevykla, neskripe. Na nosenie je skutocne pohodlna.
Nevyhodou je ale hmotnost, ktora je nasobne vacsia ako u plastovej cobry (plastova 29g, kovova 194g), co pri beznom noseni nie je problem, ale v telocvicni mi to uz vadi, preto ju nepouzivam.