Téma: Dotaz k mazání + klece se zoubky
Ahoj,
tak můj třetí nákup pásu cudnosti konečně vyšel. Nejdřív jsem zkoušel CB6000, nevešel se do toho, kroužky na prd. Pak jsem objednával kovovou, což jsem pak zjistil, že je šíleně obrovská a těžká.
Nyní mám plastovou Cobru, k mému překvapení jsem vybral dobrou velikost a je to tak akorát. Madam si mě hned zamkla, vzhledem k tomu, že s tím začínám, tak SOS klíček mám. Jsem zamknutý druhým dnem a jsem z toho nadšený. První noc jsem se moc kvůli pálení nevyspal. Zdá se, že jsem mazání už trochu vychytal a téměř to nepálí, nijak mě to neomezuje a dokážu fungovat. Samozřejmě uvidím, jak se to bude vyvíjet další dny. Čekal jsem to ale mnohem horší. Nyní v noci jsem se už vyspal pěkně.
Mažu to lékařskou vazelínou, co se dá sehnat v každé lékárně za pár kaček. Chtěl jsem se zeptat, čím to mažete vy? Navíc se obávám, že spodní prádlo ušpiněné lékařskou vazelínou půjde hodně špatně vyprat. Jinak mi vazelína přijde v pohodě.
Nemá někdo taky zkušenosti s klíckama, které tam mají zoubky a trestají za každou nedovolenou erekci? Prakticky jsem našel, že jsou zoubky jen do CB****, které jsou u kořene penisu a osobně mi přijde, že by to bolelo i když by byl zrovna v klidu. Nehledě na to, že tyto klece se mi nelíbí. Napadlo mě ty zoubky do Cobry dopředu k žaludku nalepit.