1

Téma: Dotaz k mazání + klece se zoubky

Ahoj,

tak můj třetí nákup pásu cudnosti konečně vyšel. Nejdřív jsem zkoušel CB6000, nevešel se do toho, kroužky na prd. Pak jsem objednával kovovou, což jsem pak zjistil, že je šíleně obrovská a těžká.

Nyní mám plastovou Cobru, k mému překvapení jsem vybral dobrou velikost a je to tak akorát. Madam si mě hned zamkla, vzhledem k tomu, že s tím začínám, tak SOS klíček mám. Jsem zamknutý druhým dnem a jsem z toho nadšený. První noc jsem se moc kvůli pálení nevyspal. Zdá se, že jsem mazání už trochu vychytal a téměř to nepálí, nijak mě to neomezuje a dokážu fungovat. Samozřejmě uvidím, jak se to bude vyvíjet další dny. Čekal jsem to ale mnohem horší. Nyní v noci jsem se už vyspal pěkně.

Mažu to lékařskou vazelínou, co se dá sehnat v každé lékárně za pár kaček. Chtěl jsem se zeptat, čím to mažete vy? Navíc se obávám, že spodní prádlo ušpiněné lékařskou vazelínou půjde hodně špatně vyprat. Jinak mi vazelína přijde v pohodě.

Nemá někdo taky zkušenosti s klíckama, které tam mají zoubky a trestají za každou nedovolenou erekci? Prakticky jsem našel, že jsou zoubky jen do CB****, které jsou u kořene penisu a osobně mi přijde, že by to bolelo i když by byl zrovna v klidu. Nehledě na to, že tyto klece se mi nelíbí. Napadlo mě ty zoubky do Cobry dopředu k žaludku nalepit.

2

Re: Dotaz k mazání + klece se zoubky

Ahoj, vítej mezi námi.

Lékařská vazelína je super, taky ji používám. Nedávej si jí tolik, aby ti to špinilo spodní prádlo. Jen tolik, co vetřeš do kůže, víc není potřeba.

Cobra se náhodou vyrábí i se zoubky, někde jsem ji zahlédl.

3

Díky. :-)

Snažím se jí tam dávat rozumně. Přišel jsem na to, že když jí tam dám hodně, tak to z nějakého důvodu pálí víc. Tak budu koumat. Ptal jsem se ve dvou lekárnach, co by holky doporučily. Byly mi doporučeny dle mého názoru předražené krémy za 500 Kč a podobně. :-D

Cobru se zoubky jsem vlastně někde viděl, ale měla zoubky po celé délce a bylo potřeba vybrat rovnou velikost kroužku. Mě by se líbilo, kdyby to opravdu mělo zoubky u žaludu. Ale stejně hádám, že by mě to pak budilo v noci a na dlouhodobé nošení by bylo na prd.

PS.: Těším se až s tím půjdu do sauny, kam jsem šel už párkrát celkem dost zmlácený. Jsem zvědavý na reakce.

4

Tak Cobra se zoubkama už není k sehnání, je doprodaná.

Saunu si užij a celkově si to užívej, ale nezapomeň na svou Paní, aby hlavně ona si tvé uzamčení užívala.

5

Ahoj, jsem moc rád, že vám jde zamykání. Jen tak dál a piš zážitky, jak si to užíváte. Hlavně , ať si to užívá tvá Paní. Co se týká mazání, tak od miminka používám Aviril  dětský olej od Alpy. Mají ho v lékárnách, DM atd. Stojí cca 30,- a stačí pár kapek. Co se týká výstupků na žalud, tak moc nedoporučuji. Měl jsem je v nějaké silikonové kleci a po dni nošení my udělali boláky a hojilo se t tři týdny a na prd. Nešla nosit klec a je to k ničemu. Jestli chceš bolavý penis, tak doporučuji, aby ti ho Pani postavila a pak seřezala nějakým plácátkem a pak zavřela. Bolesti si užiješ dost a Paní bude ta dominantní, co ovládá tvou erekci. Jinak sauna je dobrá. Jak to máte s Paní. Je Paní Hotwife? Nebo tě chce v sauně jen provokovat? Užívejte si zamykání.

6

Ahoj
Já nedám dopustit na krém od angry beards na koule, vynikající.
Jinak také mám cobru s ostny, neni to hrůze, více mě potrápi birdlocked pico

7

Madam si to samozřejmě užívá, což díky tomu mě to tak baví. Mě tedy hrozně baví to, jak se v tom posouvám.
Přirovnal bych to tomu, když jsem měl zlomenou ruku. Taky jsem si musel zvyknout, že na oblíkání, mytí hlavy
a mnoho dalších věcí jsem měl jenom jednu ruku a druhou v sádře. V případě pásu jsem musel přijít na to,
jak to správně mazat, dodržovat hygienu bez toho, abych tu klec sundal.

Teď jsem přišel na to, že stačí použít anální sprchu, kterou na její původní účel naprosto nesnáším,
nacpat jí do předkožky, kterou dokážu vystrčit z pásu a vypláchnout vodou. Myslím, že to stačí.
+ Mýt to těmi dírami v kleci, třeba i pomocí štěteček původně do uší.
Hygiena a právě pálení, to jsou dvě věci, kterých jsem se na začátku bál.

Moc děkuji za tipy na zoubky a mazání. Na zoubky asi zatím kašlu. Hlavní je vydržet v tom
dlouhodobě a ať si pak užije mučení, jakýmkoliv způsobem jí napadne. Ono to taky pak bude
zajímavý, když po několika týdnech dostanu pořádně přes koule a přes něj a pak možná se
konečně udělám, když si to zasloužím. :-) Vlastně ani nevím, jak dlouho budu uzamčený.

Co se týče sauny, tak nejsem k její návštěvě v pásu nijak nucen. Tam mě žene můj exhibicionismus.
Líbí se mi tam jít čerstvě zmlácený a sledovat jejich pohledy. Stejně mě tak láká tam jít v pásu
a třeba to bude ženský i zajímat, těžko říct. Nehledě na to, že saunu mám rád.
Nejspíš bych se tohle snažil vyloženě nevystavovat. I když ono to jinak taky moc nejde, když do
sprchy a do ochlazovacího bazénku člověk musí bez ručníku.

8

No já ted z prdele, zkusil po kroužkem namazat tuhým deodorantem s chladivým efektem, taky zajímavé, hlavně to zklidní podrážděnou pokožku