1

Téma: Jak poznat "zamčeného" na veřejnosti?

Ahoj, jsou nějaké indicie nebo nějaké znaky podle kterých bychom mohli poznat zamčeného muže?

Dnes se mi stal zážitek. Šel jsem si zámeckým parkem a vidím lavičku, kde je mladý pár, muž s ženou v leginách. Oba sportovci, oba fitnessáci, to už poznám za ta léta.
Nic zvláštního, kdyby oba seděli na lavičce.

Jenže on seděl na lavičce a ona stála a druhou nohu měla na lavičce, ohnutou. Zvláštní takhle na veřejnosti v parku.
No šel jsem blíž a jen jsem zaslechl, jak ona říká "líbí se ti moje nožka?"

Protože jsem procházel kolem, tak zmlkli. Mně to přišlo z její strany jako dominantní gesto. Možná jsem jen blbec a vidím věci, který vidět asi nemám.

Měl jsem to nutkání se jich zeptat, přiznávám že nadrzo jsem to udělat chtěl, ale pak si říkám, co by to byl za trapas.
Tak jsem šel dál.

2

Re: Jak poznat "zamčeného" na veřejnosti?

nekdy je to celkem jasne:
https://www.blesk.cz/galerie/celebrity- … ody?foto=3
smile)
zpatky pod zamek, opustit milenku, rychlou svatbu a poslouchat! smile)

3

To by mě také zajímalo, i z toho hlediska, že když sám nosím klec, přijde mi že to vidět prostě je a to mám Cobru velikosti 2. Tak nějak mám pocit že trčí do prostoru a dělá trochu dojem push up trenek.

4

Jako u určitých klecí a kalhot to vidět jít musí. Já dokažu jít v teplákách běhat na ostro a normalně by to vidět nebylo ale z určitých uhlu HT v5 nub verze určitě je

Nikdo na vás nic nepozná. Koukat na rozkroky druhých a hledat na nich něco divného napadne jen úchyláky jako jsme my, kteří vědí co hledat. :-D Běžní smrtelníci si na vás ničeho divného nevšimnou. :-P

6

A lze to poznat i podle chování?

7

Mě občas přijde že ze mě lidé vycítí submusivitu a pak se podle toho ke mě i chovají.